wind napisal/-a:Maša in Darja, zadeva celo obstaja. (za mrzle zimske dni)![]()
![]()
Jaz pa slučajno vem, kako temu rečejo na Balkanu. Nakurnik.
Darja napisal/-a:Wind, tebi pa najlepša hvala za trud, res se ne spodobi, da nevedna okrog bezljam, čeprav sva z Mašo imeli v mislih malo bolj "konkretno" varianto, bi rekla! Se mi zdi, da za kakšnega res zagnanega, takšna flikica blaga ne bi predstavljala prav hude ovire.
wind napisal/-a:No, jaz imam hujše probleme s kravami in biki. V zaèetku septembra so mi vrli kmetje takole unièili eno lepo tekaško pot. Mrcine se namreè pasejo kar na kolovozu, ki gre èez pašnik. Jaz bi raje gledal enega rotvajlerja brez nagobènika, kot pa bika, ki zabuljeno bulji vame, ko teèem nasproti (biki so namreè bolj butaste sorte, psa bom že preprièal, da se dobro razumeva in bo morda še tekel z mano). Kaj se hotel, moral sem obrnit, pa nazaj, pol sem pa trpel na afaltu. Kriminal, vam povem. In zdaj bo tako še kakšen mesec. Pa še potem bo pot lep èas posrana, da bom skakal od enega kravjeka do drugega, namesto, da bi v miru tekel. Jaz zato predlagam, da se vsem tem bikom natakne nagobènike, in jih priveže na bližnja drevesa, da bomo lahko tekli, kjer nam paše...![]()
Aja, še tole, zadnjiè sem se po nekem makadamu skoraj zaletel v terenski avto, baraba je nagravžno poèasi in tiho lezel dol po klancu, da ga sploh nisem slišal, pa verjetno dobro ve, da se po tem zapušèenem makadamu predvsem hodi in teèe in posluša muziko z mp3 predvajalnikom!!! Èe ne bi skoèil stran, bi me nemarnež še povozil. Prepovemo vožnjo s terenci po vseh takih poteh? Pa ne samo prepovedat, v primeru kršitve zaplenit vozilo, šoferja pa v zapor, da bo za drugiè vedel.
Maša napisal/-a:Jst sem pa za to, da se vsem moškim natakne kovinske gatke in se jih zaklene! Velik je enih čudnih tipov včasih, ki se plazijo po samotnih poteh in imajo zle misli do nasprotnega spola. A jim ne bi, tako, preventivno, nataknili "nalulčnike"? Sej so lahko v resnici čisto prijazni, ampak jaz se jih bojim!
![]()
Darja napisal/-a:Danes ste pa za hece, res![]()
Klopotec, ali na Balkanu tisto luškano oranžno reč na kure (nakurnik) natikajo, ali si ti mogoče pozabil kakšno črko?![]()
Wind, tebi pa najlepša hvala za trud, res se ne spodobi, da nevedna okrog bezljam, čeprav sva z Mašo imeli v mislih malo bolj "konkretno" varianto, bi rekla! Se mi zdi, da za kakšnega res zagnanega, takšna flikica blaga ne bi predstavljala prav hude ovire.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA