prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Golada, poročilo, kdorkoli??????? :hello:

20.kimavca 2007
Moja zanikrnost je zamudila štart ob 1800. Zato sem štartal od glavnega vhoda vojašnice ob 1828, vse standardno, le na začetku gozdne učne poti sem izbral daljšnico. Do vrha 30 min, spust do Goce Delčeva 36min, nato še 15vmin do mojega izhodišča. Vse skupaj 81 minut samote. Izvzemši neznane, mrko gledajoče sotekače, razen prijazne deklice :cast1: , ki me je veselo pozdravila. Verjetno sem bil smešen z zimsko vetrovko, flisom okoli pasu in v pajkicah :P .
Utripi 128 povprečno, maksimalno 152 in 165. :mrgreen:

Žal je zanekrat zame zadnja Golada zaradi nezdružljivih obveznosti.
Kot lani se mi bodo le sline cedile nad vašimi podvigi. No, Golov'c bo na vrsti v kakšnem drugem terminu :) , kot je tudi bilo.
Uporabniški avatar
 Bor
me zanima , če je ta teden Golada prestavljena na Gorenjsko- beri Fotrov tek?
hvala
Uporabniški avatar
 milkec
Če ne bo (preveč) deževalo, bi jaz vseeno kaj odlaufal - pa naj mi Fotr ne zameri - ker nekako nimam časa, da bi šel na Brdo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Hojla, dragi moji, en kos Golade bo jutri gostoval na Brdu, oni hardici bodo pa razturali na Golovcu. :P Midva sa Jusufom bova pa povsod manjkala. ;) (fizka je zajebana stvar PRESS)
:D Torej, radi se imejte in veliko se smejte. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Morda se kje pojavi moja odposlanka. :twisted:
 luzr
Če bo kdo za zenovsko :?: Golado, sem za. Dež očitno bo...

Na Fotrov tek ne bi šel, ker moram do mraza usposobiti centralno ogrevanje. Lahko se pa kdo javi za 365kilski kotel vleči iz kevdra.
Uporabniški avatar
 milkec
luzr napisal/-a:Če bo kdo za zenovsko :?: Golado, sem za. Dež očitno bo...

Na Fotrov tek ne bi šel, ker moram do mraza usposobiti centralno ogrevanje. Lahko se pa kdo javi za 365kilski kotel vleči iz kevdra.

Jaz bom zenovsko! Samo ne vem, če nisem s tem prispevkom že prepozen!
Uporabniški avatar
 milkec
Torej... s pogledom pred Golado v nebo, sem se ful razveselil, da bom pa danes nesporen in suveren zmagovalec Golade. No ob prihodu na štartne bloke sem ves nesrečen ugotovil, da temu ne bo tako, ker je že vsa nasmejana čakala simi. No po burnem prerekanju sva soglasno sklenila, da greva levo varianto. In ravno zaradi te pametne odločitve sva na vrhu srečala luzerja, ki je tekel desno. No zaradi padavin v cilju ga nisva mogla počakati!

Torej minila je ena res simpatična golada v spomin na stara dobra vremena, ko je bila udeležba 4 že gužva.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nekaj Goladarjev nas je bilo na Fotrovem teku. Sedaj bom vsaj jaz bolj priden. Se vidimo v četrtek.
Uporabniški avatar
 milkec
raziskovalec napisal/-a:Nekaj Goladarjev nas je bilo na Fotrovem teku.
No saj tudi to mi je šlo na roke v moje načrtovanju suverene zmage... No nič... mogoče kdaj pozimi, ko bo 2m snega, pa se bojim, da tudi takrat ne bom sam!
Uporabniški avatar
 Sončka
Milkec, Milkec,
prav nič ti ne verjamem, da si strastno želiš zmage. :wink:
2 m snega... in pretečt Golado. :roll: Bi blo zanimivo poskusit...
Torej: če ti je ljubša manjša gruča ljudi, ki teče, ne delaj reklame za dobre ideje, ker...
nas bo spet kmalu 20.
Lp, I.
 luzr
Milkec, verjetnosi bil besen, ker si se psihično pripravil na mojo družbo.

Mea culpa, ob tričetrt na šest bil sem še na Brezovici. :bum: Od trgovine štartal ob 1821. Zame nostalgično in logistično ugodneje. Torej imate vse pogoje ob četrtkih za Golado minus enega, ki se niti na štart ne privleče.

Zato sem srečal nekaj kislih sprehajalcev in tekača.
Še pred vrhom Golovca se je pojavil prijazno pozdravljajoči dvojec v modrem, legitimna goladarska ekipa.
Samotno in nič kaj zenovsko sem počasi capljal; tako bo odslej.
Pod drevesi je bilo zelo prijetno, kot bi dežniki tekli z mano. Zopet srečal prijaznega lastnika huskyev in se skoraj zapletel dolge vrvice.
Manj prijetni so bili avtomobili, zato mi je naglavna svetilka zello prav prišla. Hruševska je hudimano ozka in temačna, na Golovcu je še še ravno bilo dovolj svetlo.

Utripi povprečno 135, max 165, čas 1h13min34sek.
Nazadnje spremenil luzr, dne 29 Sep 2007, 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
luzr napisal/-a:Milkec, verjetnosi bil besen, ker si se psihično pripravil na mojo družbo.

Besen prav nič! Enkrat bomo že skup prišli!

Sončka napisal/-a:Torej: če ti je ljubša manjša gruča ljudi, ki teče, ne delaj reklame za dobre ideje, ker...
nas bo spet kmalu 20.

Ej, pamet govoriš!
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Naj takole na tiho povem, da bo jutri tudi Golada. :) Na istem kraju ob istem času. :)
lp, Jusuf
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA