tae napisal/-a:Obivankenobi, si se pa hitro odločil za to zadevo. Kot sem že omenil, tudi mene ful matra, pravzaprav vedno bolj, vendar še ne morem napovedati svoje odločitve. Če pa že, bo to očitno še najina revanš bitka po ljubljancu, čeprav sem že Tiniju nekaj napovedoval. Človek bi bil najraje na več krajih hkrati, kar pa žal ni možno. Vem, da mi bo žal, če se ne odločim, vem pa tudi, da bom imel malo časa, da se pripravim. En teden prej pa imava oba s hčerko rojstni dan (Ja, rojena je bila točno na moj 30. rojstni dan). Do sedaj nam še nikoli ni uspelo izvesti praznovanja za kogarkoli v enem vikendu, vedno se je zavleklo na 2, ker so pač različni ljudje v igri. No, morda pa mi letos uspe.
OPRAVIČUJEM SE VAM, ČE SEM BREZ VEZE BLEBETAL NEUMNOSTI. (obljubim, da se bom v tej temi javil samo še, če se bom odločil za dejansko udeležbo)
Jah Tae, res je kar hitro sem se odločil, tako, da lahko to tekmo uvrstim med dolgoročni cilj

, je pa res, da sem se tudi že na LM prijavil pred nekaj meseci

, tako, da zame ni to nič neobičajnega...glede revanš bitke, pa mislim, da če te ne bom uspel prehiteti na LM, potem tudi v Palmanovi nimam kaj dosti več šans, kvečjemu nasprotno, lahko pridelam še večji zaostanek...
No, kokrkoli že, glavni cilj mi je, da končno tečem pod 1.30!
Jaz upam, da boš lahko nastopil v Palmanovi, verjamem, pa da ne smeš zanemariti hčerke, tako, da vama želim lepo praznovanje...
Lp!

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.