Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 bojanm
To bomo pel na štartu,
v cilju bomo
kolkor kapljic,tolko let sam mi k nismo skromni bo tko
kolkor litov,tolko let
Uporabniški avatar
 dannae
:oops: jest bom pa zapela, pa Sončka mogoče z mano:
še kiklco prodala bom
za sladko vince dala bom...

BoF, dej, če je že Stolarija odpadla... neki je pa treba nardit v splošno dobro. Sej če organiziraš, lohk tud pravila in obveze postavljaš. :roll:

pies
ne vem kaj ste mel lani. letos je lohk sam bolš. sej veš, izkušnje pa to....
Uporabniški avatar
 BoF
Pol pa čist tko:

Za analizo predlagam eno popolnoma novo odprto lokacijo v Dutovljah (via Sežana - Križ - Tomaj - Dutovlje), kjer sem 100%, da me ne bodo našajbali, ker sedaj delam katalog zanj: vinarstvo Lisjak. Ima čisto nove pogostitvene prostore (cca 100 ljudi), kjer se je pa treba vnaprej najavit. Ker ima ravno dozoreto prvo rundo terana takrat enrat, se bom dogovoril za skonto nakup vina v njegovi kleti, pa še razkazal nam jo bo. Če se seveda strinjate. Bom se pa dogovoril za meni, jedilnik bo tak in tak, cena taka in taka pa amen, brez da se potem brihtam, kdo je pil teran, kdo vitovsko grganjo, kdo sok in kdo vodo.

Velja?
Uporabniški avatar
 ales
BoF napisal/-a:Velja?

Seveda!

Pa še Bojanu bi namignil, naj kar objavi številko svojega TRRja, kamor mu bomo nakazali 16€. Tko da ne bo potem težav ob morebitnih odpovedih. Kdor ne bo mogel priti, bo pač požalval tiste evre ali si pa sam našel zamenjavo. Denar mu nakažemo ob prijavi, najkasneje do 31.10.07

Aja, tist uro do uro in pol pred štartom sem mislil, da smo v Palmi, seveda...
Uporabniški avatar
 olson
Se strinjam z obema BoFom in Alešom.
lp OLSON :roll:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
No, ker vidim, da bo avtobus kmalu poln :shock: :oops:, se tudi jaz prijavljam :D !

Lp!
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, si se pa hitro odločil za to zadevo. Kot sem že omenil, tudi mene ful matra, pravzaprav vedno bolj, vendar še ne morem napovedati svoje odločitve. Če pa že, bo to očitno še najina revanš bitka po ljubljancu, čeprav sem že Tiniju nekaj napovedoval. Človek bi bil najraje na več krajih hkrati, kar pa žal ni možno. Vem, da mi bo žal, če se ne odločim, vem pa tudi, da bom imel malo časa, da se pripravim. En teden prej pa imava oba s hčerko rojstni dan (Ja, rojena je bila točno na moj 30. rojstni dan). Do sedaj nam še nikoli ni uspelo izvesti praznovanja za kogarkoli v enem vikendu, vedno se je zavleklo na 2, ker so pač različni ljudje v igri. No, morda pa mi letos uspe.

OPRAVIČUJEM SE VAM, ČE SEM BREZ VEZE BLEBETAL NEUMNOSTI. (obljubim, da se bom v tej temi javil samo še, če se bom odločil za dejansko udeležbo)
Uporabniški avatar
 simi
Če je pa že tak naval na izlet v Palmanovo, pa hitro še jaz prijavljam dva :wink: :
simi
oranzni_slon
Velja za tek, bus in analizo. Ostale zaupne podatke dobi bojanm na zs.
Uporabniški avatar
 iverson
Jaz bom verjetno šel z očetom, v Palmanovo. Zanima me če bojanm ti prijaviš tekmovalce na tekmo. Ter če bi mene lahko tudi prijavil? Ali pa povedal kje na strani so prijave, saj se ne znajdem na strani.
 bojanm
Lahko jest prijavim,samo bi mi moral nakazat denar in izjavi,mi bomo denar pobirali na avtobusu,vzdignil bom vse številke(prijavljenih)denarja pa ne mislim zalagati,sej veš mogoče se kdo premisli in ne pride
Uporabniški avatar
 BoF
tae napisal/-a:OPRAVIČUJEM SE VAM, ČE SEM BREZ VEZE BLEBETAL NEUMNOSTI. (obljubim, da se bom v tej temi javil samo še, če se bom odločil za dejansko udeležbo)

Bomo dali v letno poročilo in potem premleli tvoje izvajanje na letni skupščini tam nekje okoli 12. februarja 2008 :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Bojan - hvala za trud :)

pofočkam še naju s Pio!

v Palmanovi sploh še nisem bil. no ja, na pici in šopingu že, na teku pa še ne ...

bojda se šprinta na ful. ali je pa proga prekratka, da so tako dobri rezultati :twisted:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Obivankenobi, si se pa hitro odločil za to zadevo. Kot sem že omenil, tudi mene ful matra, pravzaprav vedno bolj, vendar še ne morem napovedati svoje odločitve. Če pa že, bo to očitno še najina revanš bitka po ljubljancu, čeprav sem že Tiniju nekaj napovedoval. Človek bi bil najraje na več krajih hkrati, kar pa žal ni možno. Vem, da mi bo žal, če se ne odločim, vem pa tudi, da bom imel malo časa, da se pripravim. En teden prej pa imava oba s hčerko rojstni dan (Ja, rojena je bila točno na moj 30. rojstni dan). Do sedaj nam še nikoli ni uspelo izvesti praznovanja za kogarkoli v enem vikendu, vedno se je zavleklo na 2, ker so pač različni ljudje v igri. No, morda pa mi letos uspe.

OPRAVIČUJEM SE VAM, ČE SEM BREZ VEZE BLEBETAL NEUMNOSTI. (obljubim, da se bom v tej temi javil samo še, če se bom odločil za dejansko udeležbo)

Jah Tae, res je kar hitro sem se odločil, tako, da lahko to tekmo uvrstim med dolgoročni cilj :shock: :roll:, je pa res, da sem se tudi že na LM prijavil pred nekaj meseci :cenz: :nono:, tako, da zame ni to nič neobičajnega...glede revanš bitke, pa mislim, da če te ne bom uspel prehiteti na LM, potem tudi v Palmanovi nimam kaj dosti več šans, kvečjemu nasprotno, lahko pridelam še večji zaostanek... :?
No, kokrkoli že, glavni cilj mi je, da končno tečem pod 1.30!
Jaz upam, da boš lahko nastopil v Palmanovi, verjamem, pa da ne smeš zanemariti hčerke, tako, da vama želim lepo praznovanje... :piti:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
ero napisal/-a:ali je pa proga prekratka, da so tako dobri rezultati :twisted:

še malo daljša ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 23