Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 klopotec
BoF napisal/-a:Pol pa čist tko:

Za analizo predlagam eno popolnoma novo odprto lokacijo v Dutovljah (via Sežana - Križ - Tomaj - Dutovlje), kjer sem 100%, da me ne bodo našajbali, ker sedaj delam katalog zanj: vinarstvo Lisjak. Ima čisto nove pogostitvene prostore (cca 100 ljudi), kjer se je pa treba vnaprej najavit. Ker ima ravno dozoreto prvo rundo terana takrat enrat, se bom dogovoril za skonto nakup vina v njegovi kleti, pa še razkazal nam jo bo. Če se seveda strinjate. Bom se pa dogovoril za meni, jedilnik bo tak in tak, cena taka in taka pa amen, brez da se potem brihtam, kdo je pil teran, kdo vitovsko grganjo, kdo sok in kdo vodo.

Velja?

Sem šel pogledat na internet in je Palmanova zanimivo mesto. Greva z ženo oba, ona sicer ne bo tekla, ker ji je 21 ka še malo predolga, krajšega teka pa nimajo. Me pa zanima, če ima Lisjak tudi kaj za vegeterijance, razen terana seveda. Ker jaz sem po teku navadno zelo lačen.
Uporabniški avatar
 BoF
Za travojedno populacijo bomo poskrbeli, akopak ne bi bilo potrebno komplicirati kaj preveč, kajti naj mi nekdo razloži kako se skuha prava kraška jota, če noter ni rilca pomočil prase?

Bomo prašali, če nudijo njoke, testenine ali pa kaj drugotno nemesnega, z omakami iz gniloživk, gljiv, mahov, lišajev in peronospore! Lahko se zmenimo tudi za prelivko iz modre galice... :roll:
 klopotec
Tozadevno ti sporočam, da mi nismo glih preveč zahtevni. Jota brez rilca bi šla, zadovoljni pa bomo tudi z veliko skledo užitnih trav. Notra ali pa poleg je lahko kak makaron, nič ne škodi. Se pa tudi ne branimo kakšnega sira, ako je narejen iz surovega mleka. Za predjed pa radi pohrustamo kakšno sadje, ki pa ga tam gotovo ne manjka. Za teran pa smo si enotni.
Uporabniški avatar
 BoF
Bomo se potrudili in ustregli vsem mesnojedim in travojednim tekačem. ako ne bo šlo tu, pa gremo v Lokve k Muhi. Tam so šniclasti izdelki na ravni umetnin, njokasti in rezančasti repertoar brez vplivov mesnih aditivov pa imajo tudi precej širok. Ampak Lisjak bo, brez skrbi. Še nikoli ni razočaral.
Uporabniški avatar
 pegaz
Pegaz gre tud, BojanM, a me lahko nabases na bus?

Meni tenksi,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 BoF
Pegasss isss ante portassss! Veri gut!
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja BoF, stari Krtek,

kwa pa mislš? Da bom uboge ofčice pustil v tvojih šapah kar brez špiritualne gujdance??? To je nepropustno!
Sploh pa ne Palmanova
Sploh pa ne v tvoji aranžmajci, care!

PALMANOVA PALMANOVA PALMANOVA!!!!!
jup di duuu!!!!
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Je še možna prijava? Zasledila sem da bo dvojni bus.

Kdaj se gre, kdaj se pride nazaj,...?:oops:

Hvala za odgovor!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 BoF
MojcaZ napisal/-a:Zdravo!

Je še možna prijava? Zasledila sem da bo dvojni bus.

Kdaj se gre, kdaj se pride nazaj,...?:oops:

Hvala za odgovor!

Nič nas ne dela tako velike kot velika bolečina :arrow: Alfred de Musset
Nič nas ne dela tako obveščene kot klik na prvo stran tega posta :arrow: BoF
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Hvala :arrow: BoF! :roll: :lol:

Sem si vzela čas in vse prebrala.

Uporabniški avatar
 alezi the dancer
Ohooo tole bi pa skor spregledal, bil lani prvič v Palmanovi in letos že enkrat s tekaškim forumom na marotonu v Beogradu in je bla res odlična družba, da o žuru ne govorim, sploh na busu nazajgrede :roll: :lol:

No uglavnem ZS sem poslal, tak da se ukrcavam, če je le še kaj placa :idea:

No skor bi pozabu, še LM moram preživet-42km :idea:

Sam tale polmaratonček je pa ravnopravšnji za PB kanede :idea: :)

lp
Alezi
 bojanm
No tko,počas se bomo čist uštimal,hrana za analizo se bo naročila že vnaprej(123 bomo postreženi)zato prosim,da vsi,ki bomo(boste)šli izpolnete kratko anketo,da bomo vedeli kako naročit.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=7698
HVALA
Nadaljna navodila še sledijo
Uporabniški avatar
 Sončka
Kakšno anketo??? Je ne najdem!
Lp, I.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6