- 08 Okt 2007, 12:14
Sem šel pogledat na internet in je Palmanova zanimivo mesto. Greva z ženo oba, ona sicer ne bo tekla, ker ji je 21 ka še malo predolga, krajšega teka pa nimajo. Me pa zanima, če ima Lisjak tudi kaj za vegeterijance, razen terana seveda. Ker jaz sem po teku navadno zelo lačen.
BoF napisal/-a:Pol pa čist tko:
Za analizo predlagam eno popolnoma novo odprto lokacijo v Dutovljah (via Sežana - Križ - Tomaj - Dutovlje), kjer sem 100%, da me ne bodo našajbali, ker sedaj delam katalog zanj: vinarstvo Lisjak. Ima čisto nove pogostitvene prostore (cca 100 ljudi), kjer se je pa treba vnaprej najavit. Ker ima ravno dozoreto prvo rundo terana takrat enrat, se bom dogovoril za skonto nakup vina v njegovi kleti, pa še razkazal nam jo bo. Če se seveda strinjate. Bom se pa dogovoril za meni, jedilnik bo tak in tak, cena taka in taka pa amen, brez da se potem brihtam, kdo je pil teran, kdo vitovsko grganjo, kdo sok in kdo vodo.
Velja?
Sem šel pogledat na internet in je Palmanova zanimivo mesto. Greva z ženo oba, ona sicer ne bo tekla, ker ji je 21 ka še malo predolga, krajšega teka pa nimajo. Me pa zanima, če ima Lisjak tudi kaj za vegeterijance, razen terana seveda. Ker jaz sem po teku navadno zelo lačen.