Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Včer je blo fajn ja, no razen vetra.

V soboto mal pred sedmo zjutri je blo pa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D
Odtekel sem pa 3 kroge vse približno 19 minut.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy sem šel zdele zmert razdaljo na interaktivnem spletnem atlasu. Glih ene 20 km je nanesl včeri.
Uporabniški avatar
 muc
ja včer smo se pa srečal...jest sicer z avtom :wink: ....men je ško kr v redu :lol:
do kam sta pa tekla?

sam sem šel pa popoldne okrog petih dva kroga pa me je zebl k pr norcih...
ta teden pa čist na izi...nedelja je že zlo blizu :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Najin krog včeraj je bil: Koseze - Imovica - Šentvid - Rova - Radomlje - Turnše (tam smo se srečal) - Dob - Krtina - Studenec - Prevalje - Koseze
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Aja, najin čas bi bil za nekje 1:45 na 21 km. Smo štartal skupaj s 100jan -om pa ga je proti Turnšam neki noga začela hecat in nanju je poslal naprej.
Uporabniški avatar
 muc
ja se mi je zdel, da je en mal uzadi ostal...upam, da ni kej hujšega z nogo..

kr dobr krog ste naredl...pa še skoz ste imel asfalt....generalka pred LJ :wink: ...a cawboy sploh gre?

sej v LJ bi se pa lohka probal kje poiskat v tisti gužvi in si mal pomagal držat tempo...upam, da se bo vreme kej popravlo do vikenda...mraz ko pes :lol:

lp

p.s.
a ta teden še kej tečete al bolj na izi?!?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz bom kr bolj na izi ta teden. Me pa tud mal noge ne bolijo od včeraj. Se boljš počutim kot včeraj pred štartom.
Uporabniški avatar
 Cowboy
cowboy se še odloča če bo šel na LM :D
glede na to,da včer nisem mel problemov bom kr šel...

jst pa ta teden ne bom kj dost počival. razen dons.
 AinE
Andraz napisal/-a:AinE, če greš iz parkirišča ob jezeru levo, po cca. 300m vodi desno strmo .....

Andraž, najlepša hvala za odgovor.
Bom 1x po LM šla na tekaški pohod na LG.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Andraz
pravzaprav AinE, zdele ko sem bral tvojo 'zahvalo' :lol: sem uvidel napako, pot gre levo v klanec in ne desno :oops: :oops: :oops:

no tko levo v klanec je prav, ok....?? :bum: :clap: kdor zna zna 8)

lp
a.
 fanči
:cry: :cry:

jutro :cry:

spet sem bolna :cry: kašljam, smrkam, vse me boli.... :cry:

nazadnje sem tekla v petek in sem komaj kaj iz sebe spravla

tok sem žalostna :cry: pijem čaj, med, vitamin C, lekadol... vse kar se mora pa ni nič bolje. utrujena sem k pr norcih. zaspim že ob osmih zvečer in se zbudim ob sedmih zjutraj čist podrta :cry:

očitno mi ni moja prva 21tka namenjena :evil:
Uporabniški avatar
 Andraz
Fanči :oops:

sranje, a si konzumirala kej vitamine in podobno, je kr treba, k ni glih od muh tolk tečt... ni pa ne prva ne zadnja 21ka, pa naslednjič....
boš pa še bolj na trenirana.... vse je za neki dobr :lol: slaba tolažba vem....
 fanči
ja sem vitamin C redno jemala (Plivit C).
saj vem, da je še veliko 21tk pred mano ampak na to prvo sem se res pripravljala z veseljem :cry:

in kaj zdaj??? a naj sploh grem, če se bom sploh k sebi spravla?? a naj se raje fino pozdravim?? a naj gledam potem kako vsi brskajo po rezultatih in delajo analize na forumu jaz pa v jok :cry: ??
 AinE
Fanči, ta občutek poznam in vem, da ti ni lahko.

Meni se je enako zgodilo pred leti, ko sem se pripravljala za svojo prvo 21-ko. Štirinajst dni pred tekom sem zbolela in se kljub počivanju in drugim vsem mogočim pripomočkom nikakor nisem mogla pozdraviti. Bila sem neskončno utrujena. Vročino sem imela vseskozi okoli 37. Tudi na dan tekme. Tisti dan je bil zelo hladen. Odločila sem se, da vseeno grem v LJ z vso potrebno opremo, potem pa se tam odločim, ali bom tekla ali ne. In ko sem tam videlo tisto množico, navdušenje, slišala The stroj... sem si rekla, da tega štarta ne smem zamuditi. Prepričala sem se, da bom tisti 2 uri že zdržala. In sem tekla. V cilj sem prišla v 2 urah. Navdušena. Nekoliko so me bolela kolena, drugega nič. Naslednji dan nisem imela več vročine.
Zdaj mislim, da je bila moja bolezen le psihičnega izvora - trema pred nastopom.

Fanči, mislim, da je zdaj najbolje, da počivaš. Misli na tekmo preženi z branjem kakšne dobre knjige, ogledom filma,... in se v nedeljo po počutju odloči, kaj boš storila. Če boš tekla, ne pozabi na ustrezno opremo. Za tek se ne napravi pretoplo. Na cilju se čimprej preobleci (preobuj) v suhe čevlje, debele nogavice, žabe, bundo, kapo,... in spij kaj toplega - juho, čaj.

Držim pesti zate.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Andraz
hmmm sej je še par dni do lm, tko da boš vidla kaj in kako, če se ti bo zdel da si ok, pejt zakaj pa ne!!!
upoštevaj kar ti je napisala AinE, da ne pišem še 1x jest!!! :?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA