- 10 Jun 2004, 23:09
Se nas je zbralo pet zagnanih, čeprav so nam nekatere želeli speljat drugam. Tini je pretekel krog že pred uradnim začetkom. Meni je pripadla čast, da sem tekel prvi del kroga z Barb(še nikoli nisva tekla skupaj). Ves čas je bilo iz njenih ust slišati samo uhhhh, mmmmm in podobne javke. No na polovici proge jo je "prevzel" Lojze in potem se je slišalo zadaj le še "To mi deli" in "kolk mi paše", gledam nazaj, kaj delata, ampak onadva res tudi tečeta. Mal me že boli vrat od obračanja in k sreči Lojze ugotovi, da gremo čist prepočas in odbrzi naprej. Krog zaključiva v 44.47, nekateri še prej ....
Barb je ponovila kuharsko presenečenje za Lojza, no ja saj smo tudi ostali požiral jagodno rolado.
Na analizi se nam je pridružil še Bor, povedal par aktualnih in že ga ni blo več. Ja, priznam, zamočil sem, predvsem Barb, ko sem ji razlagal, kako se na 7 metrski jadrnici v jugu prečka Kvarner-domov je šla čist mokra (od piva). Sory še enkrat-se bom poboljšal, obljubim.
Barb je ponovila kuharsko presenečenje za Lojza, no ja saj smo tudi ostali požiral jagodno rolado.
Na analizi se nam je pridružil še Bor, povedal par aktualnih in že ga ni blo več. Ja, priznam, zamočil sem, predvsem Barb, ko sem ji razlagal, kako se na 7 metrski jadrnici v jugu prečka Kvarner-domov je šla čist mokra (od piva). Sory še enkrat-se bom poboljšal, obljubim.
lp Aleš