prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Se nas je zbralo pet zagnanih, čeprav so nam nekatere želeli speljat drugam. Tini je pretekel krog že pred uradnim začetkom. Meni je pripadla čast, da sem tekel prvi del kroga z Barb(še nikoli nisva tekla skupaj). Ves čas je bilo iz njenih ust slišati samo uhhhh, mmmmm in podobne javke. No na polovici proge jo je "prevzel" Lojze in potem se je slišalo zadaj le še "To mi deli" in "kolk mi paše", gledam nazaj, kaj delata, ampak onadva res tudi tečeta. Mal me že boli vrat od obračanja in k sreči Lojze ugotovi, da gremo čist prepočas in odbrzi naprej. Krog zaključiva v 44.47, nekateri še prej ....

Barb je ponovila kuharsko presenečenje za Lojza, no ja saj smo tudi ostali požiral jagodno rolado.
Na analizi se nam je pridružil še Bor, povedal par aktualnih in že ga ni blo več. Ja, priznam, zamočil sem, predvsem Barb, ko sem ji razlagal, kako se na 7 metrski jadrnici v jugu prečka Kvarner-domov je šla čist mokra (od piva). Sory še enkrat-se bom poboljšal, obljubim.
Uporabniški avatar
 Barb
Ja ipak so KAVALIRJI-sej sem vedla, da me ne bodo pustli na cedilu.
Tko,da Bajsi še vedno se splača it na Gorensk.

Ja in kot še vedno doslej smo se mel tud tokrat vrhunsko-smeha,čveka in teka kolkr hočte.

Ker nimam neta doma,seveda sploh nisem vedla,da so mi fantje že preko foruma sporočil,da pridejo. Zato so se mi usta razlezla v nasmešek že takoj, ko sem se pripeljala na zbirno mesto, ker sem zagledala Tinijevo mašino(mislm avto,da ne bi blo kakšne pomote).
No in že sem dobr zajela gorenjski zrak, je iza vogala pritekel Tini-prvi krog.Mal mu je blo vroče-kaj bomo gagal dans,sm si misla.
No pol je pa ura minevala in nikjer nikogar,sva že misla,da bova v duetu tekla. Itak smo pa že vajeni akademskih 15.(Aleš,sam upam,da si ni boš tud za Dublin vzel kakšnih akademskih tri dni :P :wink: ).
No pol so pa končno začel prhajat-eden za drugim- :P :P-Lojze, Marathon-seveda že tud iz prvega kroga, in še Aleš s svojo makino.
Pol smo pa štartal.Itak,Barb začni no že,je blo spet slišat.Ampak,Aleš je tokrat tekel z mano prvič in še ni poznal mojega tempa,tko, da priznam Aleš,tisto na začetku,ko smo dal kr v četrto,je blo pa tud zame dobr zalogaj.Če bova trenirala s takim tempom,bom jst Dublin pretekla ne v 4urah,ampak kr v treh-minimalno :roll: .
Pol sledi pa tisto...uuhhhh,mmmmm,aaahhhh in pa Paše,a ne in To mi deli-ampak v detajle pa ne bomo šli,a ne Lojz.
Ampak Lojz je mel kmal za dost in me je prepustu v roke "izkušenega" Aleša-mislim na dolge proge-aja,teka.
Ko sva tako tekla zadnje metre mi je reku,a vidiš tamle je pa Triglav.Veš,ko sm se pripravljal za Mali-tko pol,k'je blo že mal bolj mrzlo,sem si ga skušal čimbolj vtisniti v spomin,saj sem vedel,da mi o na tisti peklenski vročini,misel na Triglav v snegu dala novih moči in zagona.(se opravičujem za citat-ampak,sam tko v poduk,kako se mojstri teka pripravljajo).
Ja rezultat- Hhhhhmmmm :?: -bi se človk vprašu,kdaj bom jaz začela tečt po dva kroga,ker če ne, se bom začela kmal prehitr nazaj v Ljublano vračat.
Ampak ni za bat,kajti pol itak sledi še najboljši del treninga.Strečing,pa lizanje prstov in oblizovanje ust,.... :ignore: :ignore: :wink: in seveda naša Brunarica.
Kar se dogaja med tekom vam še povem,kaj pa sledi v Brunarci,pa ne vem,če bi blo pameten. :?: :roll: :shock:
Skratka bla je debata o vsem mogočem,a ne Bor(ki se nam je seveda tudi pridružil). In pol je sledila pa še una zgodbica o Aleševi jadrnici,ki jadra po Kvarnerju in naenkrat pride tak vvvveeeeeellllkkkkk vvvvaaaaallllll-česa že :?: :P -morja al piva :P -že v redu Aleš-veš vsaka stvar je za neki dobra-sem dons pol gledala,mi je celulit na desnem stegnu kr čudežno zginu čez noč,pa zdej ne vem več od česa-al od ...., al od ..... :P :oops: .
No in ker je vsega lepga enkrat konec smo se tud mi moral odpravt proti domu-saj mormo bit danes naspidirani za Rožnik-nekateri tako,drugi drugač.

Skratka fantje ni mi žal, da sm prišla, pa čeprav mi je blo kljub klimi v moji petki,popoldan mal vroče.
Se vidmo drug teden. :laola
Uporabniški avatar
 Staša
NJAAAAAAAAAAAAAM NJAAAAAAAAAAAAAAM!

BARB RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARBINA ROLADA RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laola
Uporabniški avatar
 Bajsi
ales napisal/-a:, kako se na 7 metrski jadrnici v jugu prečka Kvarner-.

Helou!
Ti, kje si pa ti delal jadralni tečaj?
Uporabniški avatar
 Barb
Bajsi napisal/-a:

Helou!

V BRUNARCI :P 8) :P -sori Aleš
Uporabniški avatar
 ales
Bajsi napisal/-a:

Helou!

Aha, zdaj šele vem, kaj je blo ves čas narobe. Mi mamo svojo jadrnico in nisem šel nikol na jadralski tečaj. To bo. Ne, saj poanta je bila ta, da tini na 45kah sploh ne občuti pravga morja, mi na ta malih, ga pa dobimo tkoleeee, direkt v obraz in pokažem, zamahnem z roko, kako sem si obrisal pol metra slane vode in je bla Barb v trenutku vsa mokra. To je to.
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:zamahnem z roko, kako sem si obrisal pol metra slane vode in je bla Barb v trenutku vsa mokra. To je to.

ti obrišeš,jst mokra, ti obrišeš :roll: :P
...drugi pa nos do podna :P
Uporabniški avatar
 ales
Aja, pa Bor, ti kar pošlji slikco, te bomo že pomanjšal, da bo šla gor. Ej, če bo še zmerej preveč pa kaj odrezal. Lahko kar semle: ales.jurancic@aleja-soft.si
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a: Ej, če bo še zmerej preveč pa kaj odrezal.

Hhhhaaaaalllooo Aleš,Bor pa že ne bomo obrezval
.....a si znoru :P
Uporabniški avatar
 ales
Sej to sam tko, če res nau šou not-drgač pa ne! Seveda...
Uporabniški avatar
 Barb
Še vedno ti pa lahko še kdo prskoč na pomoč in poskuša not spravit,a ne!
Sam da bo Bor not...... :P
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Še vedno ti pa lahko še kdo prskoč na pomoč in poskuša not spravit,a ne!
Sam da bo Bor not...... :P

Ja, ja saj mal sm mislil, da bi pomagala, pa ker si ravno rekla, da imaš ... kaj vas pa ni bilo včeraj zraven!

Ne menda, je slišal pripombe, da sam zavaja ljudi in se bi res rad pomladil.
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:[!

Ne menda, je slišal pripombe, da sam zavaja ljudi in se bi res rad pomladil.

sej veš,da jst sm zmiri ZA......kaj vas pa ni blo včeraj :P :P
...sam veš kaj,pol je pa nevarn,da bom jst konkurenco na Brdu dobla :?: :?: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 Bajsi
ales napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:

Helou!

Aha, zdaj šele vem, kaj je blo ves čas narobe. Mi mamo svojo jadrnico in nisem šel nikol na jadralski tečaj. To bo. Ne, saj poanta je bila ta, da tini na 45kah sploh ne občuti pravga morja, mi na ta malih, ga pa dobimo tkoleeee, direkt v obraz in pokažem, zamahnem z roko, kako sem si obrisal pol metra slane vode in je bla Barb v trenutku vsa mokra. To je to.

Helou!
Ma, stvar je samo v tem, da je moj fotr inštruktor pri Jadralnem klubu Ljubljana, pa sem misli, da....saj veš!
Uporabniški avatar
 ales
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ma, stvar je samo v tem, da je moj fotr inštruktor pri Jadralnem klubu Ljubljana, pa sem misli, da....saj veš!

Aja, če bi še njemu razložu, kako to zgleda-ja naj pride to sredo vsaj v Brunarco, Barb bo tam, tko da bom dovolj zagreto razložil, al pa kako nas je k sreči na Susku ujeta taka nevihta, da .... pridte poslušat.

Ne, ne saj vem kaj si hotu, hvala za ponudbo, je pa zame že bolj pozn-zdaj sem bolj za take na izi variante, imamo še eno Primorko, kabina za 3 spat, dizl, pa čist počas proti Hvaru pa okol Kornatov, tf,tf,tf,tf,tf

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA