muc napisal/-a:Robi
, kapo dol
tko se dela!!!
Mal nam povej kako je zgledal,proga,navijači itd...a greš drugo leto spet?
Če je odgovor da, sem sigurno zraven
!
A si imel še kakšnega "Gradiščana" za družbo...npr. AinE?

Muc, da bi imel mene za družbo

ne se hecat
Ko sem jaz prišla v cilj, bi bil Forest lahko že skoraj doma.
Prvič sem bila na tem teku. Vreme je bilo turobno, hladno. Ko smo se vračali, je začelo celo rositi. Tek se je začel znotraj obzidja Plamanove in potem smo naredili nekaj krogov po ulicah. Gneča je bila precejšna. Pred mano se je en tekač spotaknil ob botonski stebriček in prav grdo padel. Če bi se to ne zgodilo njemu, bi se gotovo meni, ker ni bilo nobeni oznak. Začetek je bil počasen. Ta hitri so se pritoževali nad tistimi ovinki po mestu. Nato smo naredili krog po okoliških vaseh. Precej enolično, brez vzponov in spustov. Cilj je bil na mestnem stadionu in ta častni krog mi je bil čisto odveč. Italijani so nam za štartnino 10 € nudili na vsakih 5 km mrzlo vodo (brrr) ter kocke sladkorja. Enkrat sem opazila tudi sadje. Na koncu smo dobili čaj, suhe fige, marelice in ko smo oddali čip, še vrečo z majico ter makarone s paradižnikovo omako. Lahko smo se tudi stuširali, vedar so se nakateri pritoževali, da je zmanjkalo tople vode.
Navijačev v mestu ni bilo prav veliko, po vaseh še manj, med vasmi pa nič. Sicer pa je to zelo hiter tek, saj je konkurenca zelo močna. Veliko je zelo dobrih tekačev in kot kaže, ti potem potegnejo za sabo tudi druge bolj povprečne. Zgleda, da to pri meni žal ne deluje. Moj čas je bil celo za nekaj sekund slabši kot na LM

.
Drugače pa je ta tek vPalmanovi kar zanimiva izkušnja. Še bolj zanimivo pa je bilo tisto, kar je sledilo na Krasu: degustacija, večarja

.
Lp E.