Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Še en nočni pohod je za mano. Matr sm pridn. :lol: Luštn je blo, pa romantičn, sneg na drevju, tišina,... No pa precej mokro in posledično blatno.

P.S. cowboy kako pa je bilo s poškodovano nogo pri teku? Te je kej matral?
 AinE
muc napisal/-a:Robi :laola , kapo dol :wink: tko se dela!!!

Mal nam povej kako je zgledal,proga,navijači itd...a greš drugo leto spet?
Če je odgovor da, sem sigurno zraven :wink: !
A si imel še kakšnega "Gradiščana" za družbo...npr. AinE?

:shock: Muc, da bi imel mene za družbo :?: ne se hecat :nono:
Ko sem jaz prišla v cilj, bi bil Forest lahko že skoraj doma.

Prvič sem bila na tem teku. Vreme je bilo turobno, hladno. Ko smo se vračali, je začelo celo rositi. Tek se je začel znotraj obzidja Plamanove in potem smo naredili nekaj krogov po ulicah. Gneča je bila precejšna. Pred mano se je en tekač spotaknil ob botonski stebriček in prav grdo padel. Če bi se to ne zgodilo njemu, bi se gotovo meni, ker ni bilo nobeni oznak. Začetek je bil počasen. Ta hitri so se pritoževali nad tistimi ovinki po mestu. Nato smo naredili krog po okoliških vaseh. Precej enolično, brez vzponov in spustov. Cilj je bil na mestnem stadionu in ta častni krog mi je bil čisto odveč. Italijani so nam za štartnino 10 € nudili na vsakih 5 km mrzlo vodo (brrr) ter kocke sladkorja. Enkrat sem opazila tudi sadje. Na koncu smo dobili čaj, suhe fige, marelice in ko smo oddali čip, še vrečo z majico ter makarone s paradižnikovo omako. Lahko smo se tudi stuširali, vedar so se nakateri pritoževali, da je zmanjkalo tople vode.

Navijačev v mestu ni bilo prav veliko, po vaseh še manj, med vasmi pa nič. Sicer pa je to zelo hiter tek, saj je konkurenca zelo močna. Veliko je zelo dobrih tekačev in kot kaže, ti potem potegnejo za sabo tudi druge bolj povprečne. Zgleda, da to pri meni žal ne deluje. Moj čas je bil celo za nekaj sekund slabši kot na LM :( .

Drugače pa je ta tek vPalmanovi kar zanimiva izkušnja. Še bolj zanimivo pa je bilo tisto, kar je sledilo na Krasu: degustacija, večarja :D.

Lp E.
 AinE
Forest napisal/-a:A gre kdo v Milano na maraton 2.12.2007
je najhitrejsa proga v Italiji
mene kr vlece zdej

Forest, KAPO DOL.
Oprosti,da te nisem opazila. Ko sem brala rezutale, ni nikjer pisalo FOREST iz okolice Gradiškega jezera. In tudi na oder niso klicali nobenega s takim imenom.

Če bi bila jaz v taki forumi kot si ti, bi šla gotovo v Milano. Le pojdi in jim pokaži, kako se teče. Bom držala pesti.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Cowboy
teb je fajn k si u penzionu :lol: :lol: :wink:

sem gledal čez dan na kamerah, da je blo noro vreme v hribih :?
 fanči
Forest in AinE čestitke za Palmanovo....dobra sta! :clap:

100jan kok je pa tebi luštn. 8) Upam, da bo meni tudi tok, ko bom v penziji.
Tukaj v LJ pa taka depresija. :cry: Skoz je tema nič svetlobe, nič sonca... :evil: :cry: nič romantike..

Ah kaj čmo tudi delat je treba.

Mogoče me pa danes kaj lepega čaka :wink: nikoli ne veš :!: :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Je kdo za LG, danes med 16-17h
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:Je kdo za LG, danes med 16-17h

Jest mogoče, da jo bom mahnu gor čez ampak sigurno že prej...okrog treh...
mam pol ene obveznosti...drugič,mogoče se med vikendom kej zmenmo :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Oj...no pa je le nisem mahnu proti LG, tko kot 100jan(sva se srečala...
upam, da ima dobre baterije v lučki :D ) ampak sem raje mal kroge nabiral okrog jezera (večni romantik :lol: )...
se mi pa zdi, da sva se z Cowboyem glih mal zgrešila :wink: ...
a je noga že ok?...če je, pol jo pa spet lohka v kratkem mahneva prot LG...z reflektorjem, se ve!!? :wink:

100jan je dal spet dobro idejo, če bi šli enkrat mal v Kališče pogledat...
na en kratek nedeljski sprehod??! :wink: ...če je še kdo za to, se lohka tle gor zmenmo...

tolk za dons, jutr je pa nov dan :wink:

p.s.
BO...da ne boš slučajno kdaj kam drugam zalutal v temi, ne pa proti domu :D ...pol se boš pa na slabe baterije zgovarjal :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Solo nočni pohod je ponovno za mano. In bilo je fajn.
Uporabniški avatar
 Cowboy
BO, ti si že mal nevaren k tkole ponoči okol hodiš :idea:

včer sva se z muco zgrešila pri jezeru ja. je bol žalost zdej okol jezera. nobenga folka.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Zakaj nevaren? Gozdne živali sploh ne odreagirajo več, ko me vidijo. Si mislijo, glej spet un norc laufa. :lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
a to greš do cicla al do murovce?

ps. boge živali :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Cowboy kokr kdaj, obe varianti sta aktualni.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA