Jaz sem se pa v nedeljo moral zadovoljiti z dvema krogoma okoli blejskega jezera

bobr napisal/-a:Mija napisal/-a:Če Maša ne bo uspela, ti lahko jaz pošljem, vendar šele okoli 4h popoldan.
Dovolj hitro ali prepozno?
lp, M
Maša je bila samo aparat za škljocanje na Matjaževem Canonu. Matjaž ti je uspelo že urediti nekaj slik?
raziskovalec napisal/-a:Najprej se zahvaljujem Bojanum za organizacijo tekmovalnega dela ekspedicije (invazije) rdečih pik. Res si se izkazal, samo predstavljam si lahko koliko časa, truda (in živcev) si moral za to zastaviti.
Potem se zahvaljujem Bofu za organizacijo kulinarično degustacijskega dela velikega dogodka. In za možnost nabave teranovega likerja pri viru.
Zahvaljujem se šoferju, za varen transfer na bojišče (pardon tekališče) in domov.
Zahvaljem se Obivankenobiju za odlično družbo in razgovore na poti na tekmovališče, ki mi je minila kot pi rekel keks in enako na poti domov. Ta zahvala gre seveda tudi bližnji (pogovorno dosegljivi okolici na avtobusu; Climber, tamt, Mojca Z....
Zahvaljujem se vsem za odlično družbo, vse pozitivne besede, misli, delitev tekaških občutij in tiste malenkosti, ki so pri TF tako privlačne.
Zahvaljujem se Bobru in Bostiju za zajčjo vlogo, žal sta bila zajca zame tokrat prehitra. Oziroma sem bil jaz prepočasen.
Zahvaljujem se svojim nogam, ki so kljub stavki v moji glavi in pomanjkanju energije v mojih nogah pritekle osebni rekord.
Zahvaljujem se sam sebi, da sem se po krizi na 12 km, na 17 km vseeno "pobral".
Zahvaljujem se vremenu, da ni deževalo in ne snežilo.
Zahvaljujem se organizatorju za testenine s katerimi sem preživel do degustacije in tudi degustacijo (malo sem stran zlival, tokrat ni šlo),
S TF-jem tudi v siv dan posveti sonce. Hvala!
Drugo leto pa upam spet. tale proga mi je ostala še nekaj dolžna.
Hvala, govoril sem, hvala.
mateja.hribar napisal/-a:Vse kar sem sama rabila postorit zase je bilo, da si pripnem štartno številko.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA