prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 darcy
Pred leti samo Nike, sedaj pa prisegam na Mizuno (Wave Rider 7,9,10; Precision...)
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz pa sem nekaj časa uporabljal nike skylon, pa sem ugotovil da so mi preozki in sem se preusmeril na Asics speedstar in pa Mizuno Wave percizion 8, pričakujem pa Brooks burn3, pa da vidimo kako se bojo obnesli, no ja čakam pa tud na Inivo8, pa menda ne edini, te pa bom uporabljal za teren.
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, tudi jaz razmišljam, da bom kmalu ene Brookse sprobal. A le, če bo cena prava.

Mimogrede, od včeraj lastnik novih Mizuno Wave Idaten II, moj novi long-distnace tekmovalni copat, s čimer bodo Mizuno Wave Phantom šle v zasluženo penzijo. In še to bom izdal: kupljeni v Italiji, na Expu nedavnega maratona v Firencah, za luštnih 70 EUR. Dvomim, da je prodajalec šel v minus, pa davke je tudi moral plačat, tako da NE PRISTAJAM na visoke cene naših (in vaših) trgovcev, ki nam jih ponujajo po 120 EUR (kao "priporočena maloprodjna cena"). Lastna cena copata po mojem ne more bit večja od par evrčkov...
Uporabniški avatar
 Sebi
Damijan pa še ene superge te pri nama čakajo. Ti pa si delaš zalogo... Za hude čase? :twisted:
Uporabniški avatar
 Damijan
Pšššt, ne tega tu gor obešat, da nea slučajno žena tega vidi... Tuhtam in tuhtam, kako naj jih domu prišvercam... :lol: Koliko je ležarina?
Uporabniški avatar
 Sebi
Reci, da so bile darilo za rojstni dan ali pa še bolje za Božička :D
Uboga žena, ker moga vse te superge doma gledat... :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
Še malo bom smetil: psa nazaj držat, dijo porko! Če ne, jih lahko kar Inot obdrži!

Zdaj pa res neom več o (vseh mojih) Mizunkah pisal...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Adidas adistar control - samo za ob ta lepih nedeljah :D
mizuno elexir in nike trail pegasus trening copati ZELO ZELO zdelani :cry:

Nekaj si bo potrebno še nabavit saj sta dva para samo za v smeti, mogoče kaj od adidasa za treninge po vseh mogočih terenih

LP
Uporabniški avatar
 Janez90
Nike Skylon 3 za vse podlage in vse vremenske pogoje.

So že stari, tako da razmišljam, s katerimi jih naj nadomestim. Najverjetneje air zoom skylon.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Samo za ene se lahko glasuje. Krivica.

Jaz sem svojega oddala za Asics Gel GT-2120. Zato ker jih imam zadnji čas največkrat obute. Ker so najbolj mehki. Imajo pa to napako, da me pri daljših tekih (zame je to > 12 km) ožulijo na sredini podplata. Jezna sem na njih zato, sicer so super.

Največ sem pretekla v Mizunkah Wave precision 7. Nikoli me niso ožulile, imajo to napako, da niso primerne za pronatorje. Ampak dokler nisem izvedela, da zvračam nogo, so bile čisto ok. Mogoče bi morala zato glasovat za njih.

Ali pa za Drugo. Najrajši imam Salomonke xa PRO 3D xcr W. Za slabo vreme, oz. čim izgleda, da bo mogoče slabo vreme jih obujem. Poleg tega so super tudi za hodit, za na Šmarno, za po blatu, po lužah, za na kolo, ker ne prepihajo. Take si bom kupila še ene. Mogoče ko bodo razprodaje.

Kdaj pa kdaj malo za spremembo obujem Reebok premiere road. Vendar ne pogosto. Vsakič znova ugotovim, da so mi malo preveč na komot. V starih časim sem poznala v glavnem Reebok in Nike.

Kaj bom kupila pa naslednje pa ne vem. Mogoče Adidas, ker jih še nisem imela, in se še vedno iščem, ampak ni rečeno. Mogoče Mizuno, ker res nimam pripomb. Mogoče pa kaj čisto drugega.
Uporabniški avatar
 muc
Mizuno Wave Precision 7 v vseh pogojih zaenkrat...nabavljam pa Salamonke XA PRO 3D za "zimske" vremenske pogoje :wink:
Uporabniški avatar
 semjul
Imel sem super copate adidas :) , za njimi kupil še dva para.Polom. :?
Sedaj uporabljam mizuno wavw nemesis, vendar verjamem da obstajajo še boljši tekaški copati, le pridobivanje izkušenj zna biti precej drago.
:lol:

vse je privid,sanje so resničnost, resničnost je upanje,upanje je privid
Uporabniški avatar
 vanja
Oddala glas za drugo, mislila na novo ljubezen, Inov8! 8)
Sicer pa:
Asfalt, dober makadam: Nike (Skylon ali Zoom Elite)
Dober makadam, slabši makadam, suhe gozdne poti: Nike Pegasus Trail
Gozdne poti, hribi: Inov8 Terroc
Šminkiranje po mestu: Inov8 Terroc (če so slučajno čiste :D )

Pa še to: ko sem prvič obula Inov8, sem mislila, da sem bosa in da bodo brez blaženja moji sklepi kaj kmalu pošteno tarnali. No, temu ni tako in sedaj se mi zdijo vsi ostali zgoraj omenjeni čeveljci, kot da bi tekla s povštrom na nogah in sploh ni lep občutek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA