- 28 Nov 2007, 12:49
Samo za ene se lahko glasuje. Krivica.
Jaz sem svojega oddala za Asics Gel GT-2120. Zato ker jih imam zadnji čas največkrat obute. Ker so najbolj mehki. Imajo pa to napako, da me pri daljših tekih (zame je to > 12 km) ožulijo na sredini podplata. Jezna sem na njih zato, sicer so super.
Največ sem pretekla v Mizunkah Wave precision 7. Nikoli me niso ožulile, imajo to napako, da niso primerne za pronatorje. Ampak dokler nisem izvedela, da zvračam nogo, so bile čisto ok. Mogoče bi morala zato glasovat za njih.
Ali pa za Drugo. Najrajši imam Salomonke xa PRO 3D xcr W. Za slabo vreme, oz. čim izgleda, da bo mogoče slabo vreme jih obujem. Poleg tega so super tudi za hodit, za na Šmarno, za po blatu, po lužah, za na kolo, ker ne prepihajo. Take si bom kupila še ene. Mogoče ko bodo razprodaje.
Kdaj pa kdaj malo za spremembo obujem Reebok premiere road. Vendar ne pogosto. Vsakič znova ugotovim, da so mi malo preveč na komot. V starih časim sem poznala v glavnem Reebok in Nike.
Kaj bom kupila pa naslednje pa ne vem. Mogoče Adidas, ker jih še nisem imela, in se še vedno iščem, ampak ni rečeno. Mogoče Mizuno, ker res nimam pripomb. Mogoče pa kaj čisto drugega.