prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 matec
primož,skubic obstajajo maske ki ti zaščitijo da nebi vdihaval mrzel zrak :D
ne vem pa kje bi jih lahko kupil :?: enkrat ko sem šel v iglu sport sem tam videl te maske poglej lahko jih tam dobiš :!:

lp jure :D
Uporabniški avatar
 dejc
BlackOrange napisal/-a:Meni v vseh razmerah zadostuje buff.

Točno tako. Buff je ena boljših pogruntavščin za zunanje športe v hladnejšem vremenu.
Uporabniški avatar
 pajo
BlackOrange napisal/-a:Meni v vseh razmerah zadostuje buff.

Prodaja Tomas sport na Čopovi. Kupil sem ga zase zaplenila mi ga je žena in sedaj ko je pod nulo ko še vedno tečeva ji kar dobro služi. Vsaj tako pravi.
Uporabniški avatar
 flikca
Jaz sem malo šparala, pa sem si raje kupila cenejšo verzijo buff-a. Dopuščam možnost, da je original boljši, ker se moj ne suši ravno sproti in je po nekem času moker in mrzel, ampak še vedno služi namenu kar se tiče vdihanega zraka.
http://www.kibuba.com/katalog/product_i ... cts_id=948
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tečem pri -5 stopinj C a vseeno ne morem nosit tekaške maske. Me moti. Pa doma se mi smejijo, na cesti pa se me verjetno bojijo? Držim se predvsem naslednjih pravil - velja seveda za res mrzle dni:
:arrow: obvezno kapa na glavi, ki dovolj daleč seže čez ušesa
:arrow: zadrga telovnika potegnjena do vrha pod brado
:arrow: dodatno ovita spodnja čeljust, včasih si dam okrog vratu in čez brado dodaten čelni trak
:arrow: tek na nizki srčni frekvenci
:arrow: dihanje na nos - to mi sicer ne gre dobro, vendar se trudim kolikor gre in mi zaradi ostrega zraka uspeva bolje kot v toplejših dneh
:arrow: nezaščiten del obraza obvezno namažem s kremo
:arrow: in tako tečem ... tečem ... tečem ... dokler se ne otopli :D
Uporabniški avatar
 Athena89
Mi laufamo tut pr -11 brez raznih mask. imamo pa rokavice in nekaj za ušesa (kapa ali trak). pa primerna oblačila. in to je to.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA