- 13 Nov 2007, 14:36
Pri Polarjevem dobiš zraven vezice in elastiko in lahko uporabiš, kar ti bolj odgovarja (moj je montiran z elastiko).
Malo me firbec matra - kakšne oblike pa je ta Sigmin? To niso tisti, ki so za kolesarske Sigmine števce, a ne? Kakšna slika?
Si bil kje v bližini na LM?
Čimprej se pozdravi, da gremo spet kam zgago delat...
obi napisal/-a:klatez napisal/-a:obi napisal/-a:Pegaz imaš še 4. varianto, ki pa je zelo podobna 2. Če nočeš, da je nosilec "trajno" fiksiran na krmilo.
Povprašaš za Sigmin nosilec. Meni ga je priskrbel prijazni gospod iz Interšporta v Kranjski gori. In to brezplačno.
In kako ta zgleda?
PS: Obi, ti si tudi še živ?
Razlika med polarjevim in sigminim nosilcem je v tem, da polarjevega pripneš na krmilo z vezicami in ga lahko odstraniš samo tako, da vezice prerežeš. Sigmin pa objame krmilo in ga spodaj spneš z elastiko. Je trdno fiksiran in demontiraš ga lahko v trenutku.
Seveda pa je FR305 samosvoje oblike in ne paše ne v enega ne v drugega "kot ata na mamo". Je pa čisto zadovoljivo stabilen v nosilcu, da ni potrebe po kakšnem podlaganju...

Malo me firbec matra - kakšne oblike pa je ta Sigmin? To niso tisti, ki so za kolesarske Sigmine števce, a ne? Kakšna slika?
obi napisal/-a:Ja zdaj počasi oživljam. imam poškodovano koleno in sem tekaško bil mrtev zadnja pol leta.
Sem videl, da si se striktno držal naloge na LM.
Si bil kje v bližini na LM?
Čimprej se pozdravi, da gremo spet kam zgago delat...
Ne živim zato, da tečem ampak tečem zato, da živim...