Da ne bo kdo res nasedel...
Je pa dobro, da je ponedeljek dela prost dan. Dan po 12. LM sem hodil kot WC račka in še danes poslušam komentarje v službi.
edo-brko napisal/-a:... zato se ga jaz po prvem ne udeležujem več.
bobr napisal/-a:Glede na to da nas gre veliko ali bomo pobirali kake TF skupinske prijave?
tae napisal/-a:bobr je začel to temo, a se je dejansko bolj malo govorilo o tem kdo naj bi sploh šel in podobno. Mnenja o Kraškem malem maratonu so zelo deljena, tako kot verjetno o večini prireditev. Sam tu nisem bil še nikoli, čeprav menda spada dogodek med tri naj v Sloveniji. No, tokrat sem se odločil, da grem, da se na lastne noge in lastne oči prepričam, kaj je tu tako finega in prijetnega, ali pa se bom pridružil drugim mnenjem. Odločil sem se celo za 21km razdaljo, kar ni v moji navadi, za marsikoga pa že klasika. Letos želim namreč 2x izboljšati svoj čas na polmaratonu. Moja 2 cilja za ta kraški polmaraton pa sta:
- svoj čas izboljšati za nekaj sekund, oziroma nima veze koliko, nimam pa točno določenega časa, ker to ni moja ciljna razdalja.
- obivankenobiju pomagati, da doseže svoj pb (o številkah bo govoril sam, če bo želel)
Nisem še prijavljen, mogoče pa je to prilika za naše zmagovalce na ponovoletnem srečanju.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA