Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZHAK
Pozabljate, da je letos prestopno leto in bo velikonočna nedelja šele na ponedeljek!
Uporabniški avatar
 ZHAK
Da ne bo kdo res nasedel...

Je pa dobro, da je ponedeljek dela prost dan. Dan po 12. LM sem hodil kot WC račka in še danes poslušam komentarje v službi.
 edo-brko
Vlajko, ni treba komplicirat!
Da ne bi preveč sekiral boga z vprašanji zakaj tako (ima preveč drugega dela) bo mogoče moja razlaga pomagala razjasnit situacijo.

Mali kraški maraton je vedno bil okrog 25-27 marca kar je obenem pomenilo, da je bila to tudi zadnja nedelja v mesecu in se je premaknila tudi ura (v noči iz sobote na nedeljo). Ker pa je letos "prestopno leto" se je termin teka premaknil na 23.3. in ni več zadnja nedelja v mesecu temveč je to 30.3.08 in se ura zato premakne takrat in ne ko je tek!

Kot so že nekateri povedali je bil tek na veliko noč že pred 3 leti pa je bilo vsev redu. Zakaj se razburjaš,saj so teki tudi na druge praznike (recimo za 1.ali 2.maj, 27.april, 26.december ali pa celo 15.avgust) pa te nič ne moti.
Tek je takrat ko ga organizator pripravi (ne takrat ko bi komu osebno odgovarjal) udeleži pa se ga tisti, ki se ga lahko ali ne? Mislim, da je glede tega teka interesantnih več drugih stvari kot pa to na kateri dan je organiziran, zato se ga jaz po prvem ne udeležujem več.
Uporabniški avatar
 zlopi
edo-brko napisal/-a:... zato se ga jaz po prvem ne udeležujem več.

... takrat sem bil tudi jaz prvič in zadnjič :cry:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: JAZ PRIDEM TAKO ALI DRUGAČE
:arrow: VELIKO SE SMEJTE PA RADI SE IMEJTE

:lauf:
Uporabniški avatar
 AVI
ne razumem zakaj toliko kompliciranja.....razpis je.....datum je določen.....zdej pa ....ali greš laufat.....ali pa papat.....samo to je vprašanje
...kakor komu paše....
 hitrohodec
Je pa tudi pozitivna plat in sicer ta, da ne bo treba uro prej vstajat (ker ne bo se prehoda na legalno uro). Komur pa je vsec kraski zrak (ki ga tu nikoli ne manjka), kraska pokrajna, kraska jota in krasevci-ke, ta gotovo ne bo manjkal na tem kraskem sportnem prazniku, pa naj bo na Veliko noc ali ne. Mene nekoliko moti le to, da se bom le par ur pred startom komaj vrnil s Svetovnega Prvenstva Master- indoor v Clermont-Ferrandu, saj imam v petek popoldne na sporedu 10km hitre hoje. Bom pa prej segret!
Uporabniški avatar
 tae
bobr je začel to temo, a se je dejansko bolj malo govorilo o tem kdo naj bi sploh šel in podobno. Mnenja o Kraškem malem maratonu so zelo deljena, tako kot verjetno o večini prireditev. Sam tu nisem bil še nikoli, čeprav menda spada dogodek med tri naj v Sloveniji. No, tokrat sem se odločil, da grem, da se na lastne noge in lastne oči prepričam, kaj je tu tako finega in prijetnega, ali pa se bom pridružil drugim mnenjem. Odločil sem se celo za 21km razdaljo, kar ni v moji navadi, za marsikoga pa že klasika. Letos želim namreč 2x izboljšati svoj čas na polmaratonu. Moja 2 cilja za ta kraški polmaraton pa sta:
- svoj čas izboljšati za nekaj sekund, oziroma nima veze koliko, nimam pa točno določenega časa, ker to ni moja ciljna razdalja.
- obivankenobiju pomagati, da doseže svoj pb (o številkah bo govoril sam, če bo želel)
Nisem še prijavljen, mogoče pa je to prilika za naše zmagovalce na ponovoletnem srečanju.
Uporabniški avatar
 vencelj
Tudi jaz sem že malce čez 50% odločen, da letos ponovno nastopim na Sežanskem malem, smo pa res kar nekako obvozili idejo o ekipnem prijavljanju (-10 %), katero je načel bobr, skušal osvežiti zlopi...zaenkrat slaba letina :?: :!:
Kak kandidat za sforsirat zadevo :?:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 bobr
Če bi brali ime tega posta in moje namigovanje na začetku sem ciljal da se skupinsko prijavimo. Ne pa da razpravljamo o prazniku na ta dan :wink:

Hvala tae in vencelj ker razmišljata v pravo smer :lol:

Evo pokorno se javljam da zberemo prijave. Povzel bom snežinkin princip kot je bilo za zadnji LM. Snežinka pričakuj moj klic da se malo posvetujem :oops:

Ta tema bo preimenovana in jutri objavim novo izključno za prijave!

Edit: objavljena uradna tema za prijave http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=8369&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Nazadnje spremenil bobr, dne 22 Jan 2008, 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:bobr je začel to temo, a se je dejansko bolj malo govorilo o tem kdo naj bi sploh šel in podobno. Mnenja o Kraškem malem maratonu so zelo deljena, tako kot verjetno o večini prireditev. Sam tu nisem bil še nikoli, čeprav menda spada dogodek med tri naj v Sloveniji. No, tokrat sem se odločil, da grem, da se na lastne noge in lastne oči prepričam, kaj je tu tako finega in prijetnega, ali pa se bom pridružil drugim mnenjem. Odločil sem se celo za 21km razdaljo, kar ni v moji navadi, za marsikoga pa že klasika. Letos želim namreč 2x izboljšati svoj čas na polmaratonu. Moja 2 cilja za ta kraški polmaraton pa sta:
- svoj čas izboljšati za nekaj sekund, oziroma nima veze koliko, nimam pa točno določenega časa, ker to ni moja ciljna razdalja.
- obivankenobiju pomagati, da doseže svoj pb (o številkah bo govoril sam, če bo želel)
Nisem še prijavljen, mogoče pa je to prilika za naše zmagovalce na ponovoletnem srečanju.

jah Tae, si me pa res presenetil s to tvojo odločitvijo :shock: :shock: :roll:, ti, da greš v Sežano na 21km, pa še meni bi rad pomagal do pb-ja, to se mi zdi res neverjetno :lol: :arrow: ja, nč, zdej se bom moral bolj potruditi pri treningih, ker to se mi zdi res dobra motivacija, ker nabolj zanimivo se mi zdi pri vsem tem, da jaz v bistvu sploh nisem mislil nastopiti na MKM-ju (ne samo zaradi velike noči, ker nisem ne vem kakšen vernik, še posebej ne v krščanski smeri, imam pa rad velikonočne dobrote :lol:), ampak tudi iz različnih drugih dejavnikov, eden izmed njih je vsekakor ta, da je zadeva prekmalu, da bi se dobro pripravil :nono: :cenz:, pa mrzlo vreme, pa burja...
Sedaj moram samo še rešiti še nekatere organizacijske ter logistične težave, potem pa upam, da bom uspel nastopiti na tem teku... :lauf

Lp! :wink:

ups, še nekaj pozabil :roll: rezultat, mislim, da bom popolnoma zadovoljen če bom tekel hitreje od 1.32...to bi bil moj novi pb :D
 luzr
Lastniški čipi ne veljajo.
Zanimivo...
Uporabniški avatar
 bobr
MKM je nekaj posebnega s čipi. Uporabljajo neko čudno italijansko tehniko ki je v bistu najem čipa. Namotaš si ga okoli gležnja in v cilju vrneš.

Zato championchip ne pride v poštev. Žal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA