prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
5rca napisal/-a:
mazi napisal/-a:Ojla,
no to je lepo slišat - upam da bo tut na izi... :wink:

:roll: jest drgač sploh ne znam :wink:

luštn je blo, ja ... gledat vse kresničke daleč spredaj :evil:

mazi, če je bil ta najin vzpon na Rožnik na izi :roll: madona, k si me čist uniču :wink:

pa kam jest sploh pašem :?: :?: na izi od izi pa še mal bl na izi :roll: :lol: :lol: :lol:

hvalabogu da sta me tiramisu pa čaj še kr hitr k seb spraula :lol: :lol:

definitivno se spet vidimo naslednji teden :) je treba trenirat, ja :?

Corny ... pogrešana si bila :)
Uporabniški avatar
 bobr
bosti72 napisal/-a:
bobr napisal/-a:Nato je sledil obljubljen tiramisu, njami.

A ne bi vi raje kaj bolj zdravega začeli jesti po vaših Rožnikovih tekih :roll: ...pa sej boste cukr odvisniki ratal...... :twisted: 8) :D

Veš kaj ti "sova" obveščevalna :lol: če si pa včeraj nisem zalužil enega kosa tiramisuja glede na to da sem pokuril kar 1700kcal potem pa res ne vem kaj je zdravo... :hehe:
Uporabniški avatar
 bobr
5rca men se zdi da boš mogla večkrat v torek z nami jit na tek da boš vsaj kej mela od teka :ignore: :lol:
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,

A ne bi vi raje kaj bolj zdravega začeli jesti po vaših Rožnikovih tekih ...pa sej boste cukr odvisniki ratal......

zame je ze prepozno - priznam, da sem ze globoko zabredla v odvisnost :?. Mam pa zato poleg fajn druzbe se en motiv vec za torkove teke :D (Soncka, :clap: ). Dokler mi je bobr-zdravniska-naprava pokazala ok pulz in krvni tlak v mejah normale, se bom se mal pustila razvajat :wink:.

Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 miciM
Ja kaj naj rečem te analize pri bobru in jakici so vedno malo dolge, verjetno zaradi udobnega stola, ki sem ga imela :oops: .Hvala Sončki za tako dobro slašcico.
No tekla pa sem samo en krog, ker ............................se mi ni ljubilo dva.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dobr je, smo prežvel tale Krožnik brez muskliča, forma se vrača, družba tud, lajf iz bjutiful -....

... - in pol luzr privleče od nekod Speculaas piškote, prelite z mlečno čukolado! To je bil najhajlajt tega teka, pa čeprav samo 90m pod najvišjo točko. Meni tenksi!

Za drugič bom pa tud na analizo rezerviral čas. Smo sinoči (=davi) delali do 3:40...

Aja, jutri pa Golada, aprov?

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="5rca"][Corny ... pogrešana si bila :)[/quote]

To mi je pa sedlo na dušo. Saj sem tudi jaz pogrešala tole matranje :wink: Malo sem se spet zakompleksala, ko je bilo govora o dveh krogih, jaz pa enega komaj preživim, pa še v pozno popoldne sem morala biti v službi.

Drug torek se (upam) pridružim!
Uporabniški avatar
 dannae
Torkov sončni dan in debata o dveh krogih sta me napeljala k razmišljanju, da se ju (dveh krogov namreč) lotim še jaz. Če že glih mam frej popoldan, pa res nima smisla v službi viset.
Malo sem seštevala in odštevala in ... ugotovila, da bo padla dvajsetka. Po dveh mescih, bolj kot ne zabušavanja, pogumen cilj... zame, se ve. (ultramaratonci kar kej drucga rajš berte :wink: ).
Na startu smo se zbrali Milkec, Veter v laseh, Bobr, B. Razy in Dannae. ZAčeli smo Pod hribom, mimo Stare cerkve, skozi Tivoli, čez celo Rožno dolino, na PST, mimo bajerja na izhodišče, se tam okrepčali (Sončka hvala za banano in vodo) počakali na ostale (nabralo se nas je vsega skupaj 16) in se podali na ponovno tekanje. Pri Čadu sem, kot ponavadi, ko začutim klanec pod stopali, močno zmanjšala tempo, a vseeno pritekla do Cankarja. Vmes so se mi sicer motala vprašanja ala: kaj ti je punčka tega treba bilo...
Od Belvija naprej mi je družbo delal Pegaz in mislim, da bi brez najinega klepeta kar omagala, predno bi pritekla na cilj.... Tako sem pa kar malo pozabila, da mi že trda prede. Pošteno sem namreč že čutila kolena...da jih imam namreč :roll:
Na koncu pa presenečenje. Bejba v I-Podu mi je čestitala in povedala: This was your longest run ever! Congratulations. Pol pa rečte, če to ni servis... 8)

Milkcu prav posebna hvala, ker je v njegovi družbi minil prvi krog kot bi mignil. Tempo sva mela pa tak, da ni čudno, da me je v drugem krogu zmanjkovalo.
skratka moj prvi gorski (baje smo naredili skoraj 200m višinske 8) )polmaraton je za mano. Počutje? Včeraj sem malo čutila levo koleno, danes sem pa že spet top fit. Muskliča pa nič :lol:
Fotoreportažo bo prispeval luzr. Hvala ti za odlično idejo na spekulas piškote namazat stopljeno čokolado. Noro dobri so bli.
Sončka "tf :heart " tiramisu je bil odličen. Hvala.
Bobr, ti ki si pa vse skupaj meril in po dolgem in počez hvala za info, da si porabil 1400kalorij, to pomeni, da vse kar sem na teh 21km pokurla sem spet pojedla. Ekonomičnost pa taka....
Jelena, pogumno še kdaj pridi. Tokrat je manjkala ZEN sekcija. Upam, da se vidimo naslednjič.
Mislim, da bi bilo vse skupaj še kdaj vredno ponoviti...

Pozdravček
d
 jelena
Hvala Dannae in čestitke za 20-ko! :D Bom, bom še prišla, pa vsakič mal dalj :wink: Sam, drvite pa res fest ornk
:shock:
LP Jelena
Uporabniški avatar
 mazi
Ti le pridi spet in se pridruži nama s petrco in še kakšnemu izi tekaču; počasi boš zmogla cel krog... :lol:
 jakica
Če pa ne gre "cel krog", se ga pa malo skrajša :wink: - preverjeno. Glavno, da je z užitkom in brez slabih občutkov. :lauf:

Lepo in prijetno tekanje.
Uporabniški avatar
 bobr
Oggi avremo K-Rožnik :twisted:
Vedali alla linea iniziare.
Uporabniški avatar
 miciM
danes sigurno gremo, vprašanje je samo krog ali dva :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
pridem, pa če prekle padajo. 8)
a gre kdo dva kroga?