- 30 Jan 2008, 11:24
1. Od Sežane novembra ne kadim več - po 30 letih. Nisem nehal zaradi kakih težav ampak zaradi teka samega.
2. Od začetka je šlo vse brez problemov - do januarja potem pa se je pojavila nespečnost in srbenje nog do kolena. In to oboje kar hudo.
3. Srbenje me počasi z pomočjo krem mineva spanje pa postaja resen problem. Sedaj sem padel toliko daleč, da si ob 2h ponoči kuham kavo, da potem lahko nekje ob 4h zjutraj malo zaspim. To ne paše nikamor.
4. V času ko sem nehal kaditi nisem nič ne kašljal niti izkašljaval.
5. Namesto, da bi pridobil kakšen kg ( čeprav ne) sem ravno obratno shujšal vsaj tako pravijo ljudje, ki me vidijo vsak dan.
Če ima kdo kakšen res pameten nasvet - bi bilo dobrodošlo. Med in mleko...
kaj bolj uspešnega bi rabil.
Hvala
P.S. Ne bi rad spet začel kaditi!
2. Od začetka je šlo vse brez problemov - do januarja potem pa se je pojavila nespečnost in srbenje nog do kolena. In to oboje kar hudo.
3. Srbenje me počasi z pomočjo krem mineva spanje pa postaja resen problem. Sedaj sem padel toliko daleč, da si ob 2h ponoči kuham kavo, da potem lahko nekje ob 4h zjutraj malo zaspim. To ne paše nikamor.
4. V času ko sem nehal kaditi nisem nič ne kašljal niti izkašljaval.
5. Namesto, da bi pridobil kakšen kg ( čeprav ne) sem ravno obratno shujšal vsaj tako pravijo ljudje, ki me vidijo vsak dan.
Če ima kdo kakšen res pameten nasvet - bi bilo dobrodošlo. Med in mleko...

Hvala
P.S. Ne bi rad spet začel kaditi!