prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Janazaspana
bobr napisal/-a:Še novo članico smo pridobili. Jana dobrodošla ;).

Hvala :D Vredu je bilo včeraj. Ultrazenovsko, ravno nekaj zame. S krasnimi izboljšanimi piškoti za zaključek.
 jakica
Ja včeraj je bilo kar simpatično in še sama sebe sem na momente presenetila.
Sicer je vse skupaj potekalo v zares Ultra-zen-varianti :oops: , ampak tako mi je pač odgovarjalo in vseeno sem v prijetni družbi v urci prisopihala naokoli.

Hvala Jani za vstrajanje in spremstvo in dvema kavalirjema, ki sta kar 10 min :oops: :roll: čakala na vrhu hribčka, da prideva zadnji dve na vrh in sta naju potem zelo spodbujajoče in uvidevno spremljala do razcepišča, kjer sta se potem v njunem diru pognala nizdol proti Tivoliju po klasični varianti K-rožnika. Midve pa sva nadaljevali po prijetni z mesečino obsijani potki v smeri Mosteca. Diru zato, ker sta kljub daljši različici pritekla na cilj ne daleč za nama.

Na koncu pa je sledilo resnično presenečenje. Na Ultra kratki "analizi" na kraju dogodka smo ugotavljali in preizkušali kateri Speculas piškoti so boljši Sparovi ali Koestlinovi in prišli do zaključka, da kutinova marmelada, čokoladni obliv in sesekljani mandeljni definitivno izboljšajo izdelke obeh blagovnih znamk, nedvomno pa se čokoladni obliv prileže tudi k "no name" :oops: napolitankam :lol: :wink: .

Kakorkoli že bilo je fino in luštno in vsem, ki vas ni bilo je lahko žal :wink: . Pa brez obupavanja, ker bodo nedvomno še priložnosti, ki bodo sicer drugačne, kar pa ne pomeni, da ne morejo bii boljše.

Lepo tekajte in pazite nase.
Lp, M.
Uporabniški avatar
 še1PR
Se strinjam, da je bilo fino! :juhuhu:
Tudi ekipa ob 17h, ki je šla po klasični progi kRožnika, se je imela dobro.
Kustus nam jo je sicer popihal v svojem tempu, mazi pa nam je trem ZEN tekačicam lepo držal tempo v vse tiste klance.... Njegova rumena vetrovka je bila kot težko želeni sonček v sivem popoldnevu, ki smo ga želele uloviti! :wink: :)
Še pridem v ZEN sekcijo! :D

PS: draga druga ekipa, verjamem, da ste imeli občutek, da vas z aylo navdušeno pozdravljava in vama s hupanjem želiva dati tempo tam na prehodu čez cesto pri živalskem vrtu. Pa žal ni bilo tako... :? V pravkar spuščeni temi vas RES!! ni bilo videti. Kljub temu, da sem sicer, priznam :oops:, fitipaldi, tokrat nisem hitro vozila. Ampak trobil je tisti za mano, ki se je mu je komaj uspelo ustaviti nekaj cm za mojim plehnatim malčkom... :roll: . Dokler je še temno, predlagam, da se v tekaški opravi vseeno "oborožimo" s kako lučko ali kresničko, da bomo bolj VIDNI in PREvidni ob prečkanju ceste!
 luzr
draga druga ekipa, verjamem, da ste imeli občutek, da vas z aylo navdušeno pozdravljava in vama s hupanjem želiva dati tempo tam na prehodu čez cesto pri živalskem vrtu. Pa žal ni bilo tako... V pravkar spuščeni temi vas RES!! ni bilo videti. Kljub temu, da sem sicer, priznam , fitipaldi, tokrat nisem hitro vozila. Ampak trobil je tisti za mano, ki se je mu je komaj uspelo ustaviti nekaj cm za mojim plehnatim malčkom... . Dokler je še temno, predlagam, da se v tekaški opravi vseeno "oborožimo" s kako lučko ali kresničko, da bomo bolj VIDNI in PREvidni ob prečkanju ceste!

Hmmm, o tem bomo razpravljali na kakšni podaljšani analizi ;>.
*zloben nasmešek*
Nisem vaju prepoznal. Bom moral s pepelniki, namesto z lampo, svetiti...
Resnično bi mi bilo neprijetno, če bi se vama zgodila kaka nevšečnost. Tudi tisto škripanje zavor ni bilo prijetno...
Žal se avtomobilisti nikoli (?!) ne postavljajo v vlogo pešca.

O vidnosti in previdnosti na sicer osvetljenem delu vozišča, kjer je prehod za pešce označen s prometnim znakom, talno označbo lahko razpravljamo.
Nadalje opozarjam, nameravano prečkanje ceste nakažem z roko, kakor tokrat.
Poleg tega je ob zmanjšani vidljivosti in vremensko neugodnih razmerah potrebno prilagoditi hitrost razmeram na cesti.
Na to opozarja prometni znak, ki priporoča najvišjo dovoljeno hitrost 40 km/h.
Pa še nek znakec v obliki skrivljene indijanske puščice v rdeče obrobljnem enakostraničnem trikotniku na rumeni podlagi aludira na, kaj že...

Skratka, draga še1PR, če bi vedel, da si v avtomobilčku ti, ne bi skušal vzgajati (drugih) omejenih voznikov.
Kasneje nas niso hoteli upoštevati na vseh tistih neprijetnih, meni domačih, rožnodolskih križiščih...

Don bobru sem predlagal že na predpremiernem teku progo po levi strani Rožnika, skozi gozdič.
Žal te zelo simpatične in pestre variante vsi odklanjajo.
Tako je bilo tudi tokrat; morebiti se bo miciM spomnila, kako sem z zanosom kazal na prijetno progo do "antene", namesto čez tiste suicidne zebre.
Uporabniški avatar
 še1PR
Dragi luzr!
Morda nisi dobro prebral mojega dobronamernega sporočila in vem, da je tako tudi tvoje, a je tu tvoj cinizem z boldanjem "vama" in navodili za varno vožnjo popolnoma odveč! Popolnoma vseeno je, kdo je bil za volanom in kdo na prehodu. In o tem ne mislim razpravljati ne na podaljšani, ne na navadni analizi, še manj pa tule! Lepo bodi!
Uporabniški avatar
 Wega
Tule naj vendarle pripomnim, da je avto ki je prihajal z naše leve že stal pred prihodom za pešce, preden je skupinica začela prečkanje. Je pa res, da kakšna kresnička več ne bi bila odveč. Je pa tudi res, da so se samo nekaj sekund kasneje na naslednjem prehodu dogajale stvari, ki jih ne bi preprečili niti letališki reflektorji. Žal.
Uporabniški avatar
 bobr
Danes tek ne odpade :!: Še hujše pogoje smo imeli na k-rožniku tako da brez strahu.
Jaz pridem že ob 17ih na en počasen krog.
Uporabniški avatar
 mazi
Če najdem verige :lauf: preidem tut jest ob 17:00 ... :wink:
 Janazaspana
Nič ne bo ta teden. Včeraj sem zbolela.
Imam pa ogromno toplega čaja, če si ga bo kdo zaželel po teku :)
Uporabniški avatar
 miciM
VSE POHVALE JAKICI :laola ZA PRETEČEN CEL K-ROŽNIK
Zele dobro sva tekli,klepetali in kar je najpomembnejše dosegli cilj :wink: .

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Laufer
miciM napisal/-a:VSE POHVALE JAKICI :laola ZA PRETEČEN CEL K-ROŽNIK
Zele dobro sva tekli,klepetali in kar je najpomembnejše dosegli cilj :wink: .

:D :D :D

Jakica :cast1:
Uporabniški avatar
 Wega
Kje smo se pa falili?
Jaz sem imel dane sprijetno družćbo dveh prekaljenih mačkov, ki sta zenirala z mano. V klance navzgor sta govorila onadva, dol pa jaz ;)
 jakica
Jah no, če povem po pravici so me pete že nekaj časa srbele predvsem iz golega firbca, kje poteka originalni K-rožnik. Danes pa se je očitno marsikaj poklapalo (verjetno je bilo nekaj v snegu :lol: ) in bila je priložnost in volja, da v spremstvu izkušene K-rožnikarke preizkusim še original varianto.
Pa je šlo, bilo je zanimivo in prijetno. Zaključilo pa se je z dobrim občutkom, zadovoljstvom, nasmeškom in prijetno (na momente neprijetno) utrujenostjo :wink: . Ampak pravijo, da vse mine in da čas celi rane. :) Pri tej stvari (bolečine v mišicah, žulji ipd.) se strinjam da to drži kot pribito, glede ostalega pa ne bi o tem tukaj :wink: .

Lep pozdravček in prijetno tekanje.

M.

P.S. Wega ne vem kje smo se falili, lahko pa sva tekli za vami in naju zato niste mogli dohiteti :lol: :wink: .
 jakica
Aja pa HVALA za vse pohvale :oops: :wink: .
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA