Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sploh navzdol. :D Se bolj pelješ kot hodiš oziroma tečeš.
 Forest
no sej letos se tako nizko pa tud še nis mogu po riti dričat :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ja to je pa tudi res. Nazadnje sem šel to počet na Ojstrico. :lol:
 Forest
Ej pa si bil tud na tekmi danes,a ni bil tek na murovco-al je odpadel!
Kje sploh je to-od kje ti štartaš
Uporabniški avatar
 DrJack
Forest napisal/-a:Pozdravljen
Dr jack od kot pa te informacije,si pa zelo na tekočem :)
Ampak,to je pa sugurno zelo slab datum,saj je isti dan druga največja tekaška prireditav v letu -Radenci...
To je pa kar škoda,da se priredi tako lep tek ob istem času...
LP

datum sem izvedel od športnega društva krti... sicer je gradiški tek bolj tak, za okoliške tekače se mi zdi, ni taka prireditev kot radenci, bomo pa vidl
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes pa preko Murovice in Ciclja do Sv. Miklavža.
 fanči
ojli 8) ,

Sežana uspela. :D Vreme je bilo za 8km super, kasneje je začelo pihati tako, da upam, da je AinE uspela.
Seveda smo se punce pred štartom dobile in slikale :wink: :lol: .
Se pa zahvaljujem mojemu "zajcu", ki me je spremljal tako, da sem uspela doseči rezultat, ki sem si ga želela :clap: .... footpod je pa nameril 8.4 km :!: :?: :?

Pegy bo poskrbela za slikce....upam, da je moja pegy že prišla k sebi :cry: .....bo že sama napisala kaj se ji je dogajalo :cry:

Jutri je pa nov dan....in novi izzivi :laola
Uporabniški avatar
 DrJack
kolk mate kej najbolši čas na gradiškem? pa napište še kroge (en krog 4200m)
 fanči
moj najboljši čas je malo pod 21 minut :oops:

letos bom pa na tekmovanju tekla samo en krog...lansko leto sem tekla dva...ful je bilo vroče...v drugem krogu me je krč....sem prišla na cilj z rezultatom 48 minut...sicer sem bila prva :lol:, dobila zlato medaljo :lol: ...ampak sem bila edina v kategoriji veterank, ki se je sploh upala odteči dva kroga pri 30 stopinjah :wink:
Uporabniški avatar
 DrJack
oo pohvalno... glede medalje in časa, sej je dobro... edin krč, je to kar problem ja, jaz letos še nisem šel, bom v kratkem
 pegy
Ahoj!
Nazadnje k sm se vam javla,je bila moja želja,da se sestavim do Sežane(Bolečine v hrbtu,ledvicah :x )

Sm mislla,da sem ok in se veselila svoje 3.Sežane, tut če ne bi tekla nič hitreje kot prejšnja leta bi bila :D , pa se mi je začela dogajati po 4.km prava nočna mora :cry: , bolečine v hrbtu neznosne,kar mravljince sm čutla,pa kr slabo mi je blo :cry: :roll: groza, še 2km sm zdržala v svojem tempu,potem pa sem se zadnja 2.km komaj še premikala(7min/1km :oops: ), bilo mi je nerodno,hudo,ampak sem si rekla,da čez cilj pa moram priti :arrow: in sem :D :arrow: čas pa 43:13 :oops: , jah nč bo pa drugič bolš :?

Bo pa treba k dohtarju,da ugotovi kaj je z mojim hrbtom, mogoče bi mogla kakšne vaje delat za krepitev hrbtnih mišic,k sm bol doolga :wink:
Ja sam sej ti Forest si tut zloo doolg :wink: ,a te kdaj matra hrbet?
Ima kdo kakšen nasvet?

aha slikce bodo :wink:

u sm se pa razpisala :lol:
DrJack jst mam pa rekord za 1 krog 19min, za 2 krogca 40min, naprej pa ne vem več :oops: , no pa za 5.krogov 1uro 50 min :D

No uživajte! Čauke
 Forest
Ja sem relativno dooooolg!

Tud jaz sem imel včasih te probleme,zdej pa imam recept - posebno mast-bi reku 100jan :D !

Čist preprosto,a deluje!
Namažeš po nosu :D pol pa, saj jaz tko delam
vask dan(ampak res vsak dan) 3 serije vaj za krepirtev trupa ( hrbet, trebuh in stranski terebušnjaki).toliko ponovitev kot jih zmoreš,ali pa izbereš nato težjo vajo!
Te vaje so še učinkovitejše, če so kompleksne, kar pomeni da vklapljaš več mišičnih skupin! :)
Lahko pa da si si prehladila ledvica-vnetje,kar pa je tudi možno glede kako opisuješ bolečino!
So vzponi in padci...saj bo drugič bolje.....
čestitke vsem
Uživajte
Lp
 pegy
Hvala Forest,
sm se odločla da jih bom delala tele vaje za krepitev trupa, kr vsal dan :shock: ,sam,da bo pomagal :D
ker res nočem,da se mi še kdaj kej tazga zgodi :cry: in to na tekmi :x :wink:

ja lahko pa so tut ledvica, sej nč čudnga k skos popek kažem :lol: :wink:, bi rekla moja mami :wink:
Uporabniški avatar
 DrJack
pegy napisal/-a:ja lahko pa so tut ledvica, sej nč čudnga k skos popek kažem :lol: :wink:, bi rekla moja mami :wink:

jaja, dobri mamini nasveti, ki pridejo kdaj prav :lol:
upam, da odpraviš težavo s hrbtom
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA