Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
klatez napisal/-a:Vem, da sem blond, samo ko strani kakšnih italijančkov študiraš, pa postaneš še bolj...
klatez napisal/-a:Sem preletel njihove spletne strani v ANG in celo v IT, pogledal njihova uradna pravila, pa še vedno ne najdem nekaj odgovorov:
- Povsod piše, da velja prijavnina 30€ do 3. maja 2008 in da se lahko prijaviš preko pošte, faxa ali interneta. Če greš na prijavo preko interneta (ActiveEurope), pa je zadnji dan za prijavo 30.4.2008!? (in seveda ti zaračunajo še 10% provizije tako da je celo bančno nakazilo cenejše...) Zanima pa me ali se da prijavit tudi kar na Expu dan prej?
- Povsod je navedeno, da je startnina za rolerski maraton 15€, na ActiveEurope pa bi zaračunali 20€!?
- Na začetku te teme ste nekaj razglabljali o kavciji za čip - te informacije sedaj na njihovi strani ne najdem nikjer...
tati napisal/-a:mi kdo kaj več pove o teku evrope v trstu kašna proga organizacija se splača udeležit?
tae napisal/-a:Do takrat je sicer še dobrih 14 dni. Brzinca, že kaj veš kdaj boš šla po številke in te zadeve ? Verjetno ti bomo pred tem morali poslati kakšna naša potrdila o prijavi, registraciji in plačilu.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA