Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kovit
pegaz napisal/-a:Alja, kakšen defetizem je pa zdaj to??? ;)

:evil: :nono: :wink:
Uporabniški avatar
 tae
hoj marčni, boš tekel že z novo uro, ali se še nisi odločil ? :D

Se vidimo.
 tati
mi kdo kaj več pove o teku evrope v trstu kašna proga organizacija se splača udeležit?
Uporabniški avatar
 klatez
Vem, da sem blond, samo ko strani kakšnih italijančkov študiraš, pa postaneš še bolj... Sem preletel njihove spletne strani v ANG in celo v IT, pogledal njihova uradna pravila, pa še vedno ne najdem nekaj odgovorov:

- Povsod piše, da velja prijavnina 30€ do 3. maja 2008 in da se lahko prijaviš preko pošte, faxa ali interneta. Če greš na prijavo preko interneta (ActiveEurope), pa je zadnji dan za prijavo 30.4.2008!? (in seveda ti zaračunajo še 10% provizije tako da je celo bančno nakazilo cenejše...) Zanima pa me ali se da prijavit tudi kar na Expu dan prej?

- Povsod je navedeno, da je startnina za rolerski maraton 15€, na ActiveEurope pa bi zaračunali 20€!?

- Na začetku te teme ste nekaj razglabljali o kavciji za čip - te informacije sedaj na njihovi strani ne najdem nikjer...
Uporabniški avatar
 tae
Do takrat je sicer še dobrih 14 dni. Brzinca, že kaj veš kdaj boš šla po številke in te zadeve ? Verjetno ti bomo pred tem morali poslati kakšna naša potrdila o prijavi, registraciji in plačilu.
Uporabniški avatar
 marathon95
klatez napisal/-a:Vem, da sem blond, samo ko strani kakšnih italijančkov študiraš, pa postaneš še bolj...

Ovo je točno :wink:
klatez napisal/-a:Sem preletel njihove spletne strani v ANG in celo v IT, pogledal njihova uradna pravila, pa še vedno ne najdem nekaj odgovorov:

- Povsod piše, da velja prijavnina 30€ do 3. maja 2008 in da se lahko prijaviš preko pošte, faxa ali interneta. Če greš na prijavo preko interneta (ActiveEurope), pa je zadnji dan za prijavo 30.4.2008!? (in seveda ti zaračunajo še 10% provizije tako da je celo bančno nakazilo cenejše...) Zanima pa me ali se da prijavit tudi kar na Expu dan prej?

- Povsod je navedeno, da je startnina za rolerski maraton 15€, na ActiveEurope pa bi zaračunali 20€!?

- Na začetku te teme ste nekaj razglabljali o kavciji za čip - te informacije sedaj na njihovi strani ne najdem nikjer...

Mi svaku godinu plaćamo kod podizanja startnih brojeva, a za ovu godinu znam da je bilo, ako platiš do 31.01. vraćaju startninu, a poslije NE.
Bolje da se prijaviš prije, pa ako dojdeš - platiš, ...
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, po daljšem cincanju sem se tudi jaz prijavil na 21-ko. Se vidimo v Trstu.

MatjazV
Uporabniški avatar
 klatez
Torej bom poslal prijavo, plačal pa na Expu.

Sem bom tudi jaz Italijana naredil...
Uporabniški avatar
 Mitch
tae napisal/-a:Do takrat je sicer še dobrih 14 dni. Brzinca, že kaj veš kdaj boš šla po številke in te zadeve ? Verjetno ti bomo pred tem morali poslati kakšna naša potrdila o prijavi, registraciji in plačilu.

Dons sem dobil pa mailu potrditev o prijavi. S tem potrdilom lahko kdorkoli dvigne tvojo številko.
 brzinca
Ojla!Nič še nisem dobila obvestila kdaj se lahko dvignejo cifre.Na activeeurope piše da od 1.5 naprej.Kaj vse rabiš za dvignit?
Uporabniški avatar
 bobr
Baje bo dovolj samo potrdilo ki ga dobimo po mailu v .pdf obliki. Prevzem lahko opravi tretja oseba ali pa sami prevzamemo v nedeljo zjutraj.

Citiram potrdilo:
Dear runner,
With this letter we confirm your registration for the 13a Maratonina Europea dei due Castelli, Your bib number is xxx, which you will pick up at the Bavisela Sport Expo in Trieste, Molo IV (Old Port) showing this letter.

The entrance to the Bavisela Sport Expo is from Piazza duca degli Abruzzi in Trieste, 350m from the Main Railway Station. Should you get there by car, please follow the direction for “Trieste Centro – Stazione Centrale FFSS” (City Centre - Main Railway Station), where you can park your car at car park “SILOS”.

The Marathon Expo is open on:
• Thursday May 1, 2008 from 4 p.m. to 9 p.m.
• Friday May 2, 2008 from 10 a.m. to 9 p.m.
• Saturday May 3, 2008 from 10 a.m. to 9 p.m.

To pick up your bib number you have to show this letter and to sign a self-certification that you run under your own responsibility.
Shouldn’t you be able to pick up your bib number by yourself, you can delegate some-one else, but who anyway has to present your letter.

Exceptionally for those not living in the province of Trieste, it is possible to pick up the bib number also on Sunday morning before the race:
- For Marathon participants: in Gradisca d’Isonzo (GO) in the starting area in the Viale Regina Elena from 8:30 a.m. to 9:00 a.m.
- For the Half Marathon participants: in Trieste, in the Piazza della Libertà (where the shuttle will start) from 7:30 a.m. to 8:00 a.m.
You can pick up your goody bag after the race at the Marathon Expo from 1 p.m. to 4 p.m.

THERE WILL BE NO TRANSFER FROM TRIESTE BACK TO THE STARTING AREA AFTER THE RACE.

We wish you a good race!
Uporabniški avatar
 PUHKO
No pa grem še jst na 21-ko......se vidmo :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA