področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

mateos napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:LP
Ugotovil sem nekaj zanimivega, in sicer Prosport ima cene za slovenski trg dražje okrog 20% kot za tuji. To sem ugotovil tako, da sem šel na splet v tujini in ugotovil npr. POWERBAR RECOVERY 1.2kg je če ga naročiš iz tujine 20 EUR za naročila istega artikla iz Slovenskega spleta pa plačaš zanj 24.49 EUR.

Prosim Prosport za pojasnilo.

Ker se prosport zaradi "tehničnih" motenj ne odzove naj jim povem stavek v bran :idea:
Seveda so cene pr nam povprečno dražje za 20% saj imamo v precedajoči sloveniji 20% višji standard kot v evropi :wc: :twisted: ....

Lepo povedano.
Sem zadnjič enga modela spoznal, ki tam dela. Povedal je, da je to zato, ker se poskušajo prebiti na tuj trg, pri nam pač ljudje kupujejo po tej ceni in ni razloga, da bi jo znižali. Torej so evropski sodržavljani privilegirani s ceno tako kot z dohodkom. Kaj pa urad za varstvo portošnikov - ali mislite, da bi bil to zanimiv primer za njih?
LP :D
Uporabniški avatar
 lukkka
Nima urad veze s tem - bolj mi kupci.

Dokler bomo kupovali tudi po teh cenah, se bo po teh cenah pač prodajalo. A ni logično? Zakaj bi pa recimo prodajali ceneje, če lahko prodajo dražje? Ni razloga... če se itak proda.

Mogoče je pa boljš, da začnemo naročat v tujini, pa bo potem kakšen € manj za plačat - ali pa -

da se zmenimo, pa če gre kdo iz TF npr. v Avstrijo odpre temo, če kdo kaj rabi, pa pripelje v Slovenijo za vse - da ne bo hodil vsak zase... 8)
 PROSPORT
He, he, nisem opazil te zelo zanimive debate. Včasih imam tudi kaj pametnejšega početi kot brskati po forumih. Npr. ukvarjati se s firmo, otroci, trenirati,..
Uporabniški avatar
 MareMare
PROSPORT napisal/-a:He, he, nisem opazil te zelo zanimive debate. Včasih imam tudi kaj pametnejšega početi kot brskati po forumih. Npr. ukvarjati se s firmo, otroci, trenirati,..

Izgovor da te kap....se oproščam,ampak tole :roll: .

lp
 PROSPORT
Ne potrebujem izgovorov, ker nisem nikomur odgovoren za to ali pišem na forumih ali ne.
Sicer pa, če nisi opazil, dobiš elektronsko sporočilo, če se odgovori na temo v kateri pišeš. V tej do zdaj še nisem nič napisal.
 mateos
MareMare napisal/-a:
PROSPORT napisal/-a:He, he, nisem opazil te zelo zanimive debate. Včasih imam tudi kaj pametnejšega početi kot brskati po forumih. Npr. ukvarjati se s firmo, otroci, trenirati,..

lp

Ok priznam...fantastičen "odgovor" na temo :roll: (žal ne vem kje se odgovor skriva :shock: ) in upam, da naslednjič ko boste oglaševali izdelke npr.

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=7950
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=7914
ki so tik pred iztekom roka ali celo čez rok seveda neverjetno znižani (za tuj trg nezanimivi za TF pa odlični... :hello: ) upam, da se ne boste ukvarjali z zgoraj naštetimi zadevami...??? :bum: :wc:
Uporabniški avatar
 ZHAK
MareMare napisal/-a:

lp

Tale je pa bosa....
Odkar je tale debata na forumu, si se že velikokrat oglasil, samo v drugih temah. Mene sicer ne briga, kaj kdo počne, ali brska po forumih ali ne, toda od trgovca, ki pričakuje, da bomo kupovali pri njemu, bi pričakoval bolj resen odgovor.

Sicer pa odgovora, zakaj je razlika v ceni, še nismo dobili.
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz sem pri njih naročil foot pod S1 že konec novembra. Do danes še nisem dobil odgovora kako je s tem. Nazadnje sem spraševal konec januarja, potem pa sem ga kupil drugje. Nekako se mi to zdi neresno, še posebej, ker je kar nekaj časa na forumu oglaševal nizke cene Polarjevih izdelkov.
Uporabniški avatar
 IRA
No tole pa so vsekakor uporabne informacije!

:shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 AVI

:roll: :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
 PROSPORT
bigk napisal/-a:Jaz sem pri njih naročil foot pod S1 že konec novembra. Do danes še nisem dobil odgovora kako je s tem. Nazadnje sem spraševal konec januarja, potem pa sem ga kupil drugje. Nekako se mi to zdi neresno, še posebej, ker je kar nekaj časa na forumu oglaševal nizke cene Polarjevih izdelkov.

Polarjeve ure prodajamo poceni tiste, ki so na zalogi. Zalogo tudi redno objavljamo.
Nazadnje spremenil PROSPORT, dne 18 Apr 2008, 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
 PROSPORT
ZHAK napisal/-a:
MareMare napisal/-a:
PROSPORT napisal/-a:Sicer pa odgovora, zakaj je razlika v ceni, še nismo dobili.

Ker smo se tako odločili zaradi širitve na druge trge.
V Sloveniji imamo visoke stroške poslovanja (trgovine, prodajalci, nutricionistka,marketing, sponzorstva, analize, deklaracije, varstvo pri delu,...), pri internetni prodaji v tujino pa vse to odpade.
Tisti, ki pozna internetno prodajo bolj z ekonomskega vidika ve, da marsikatera internetna trgovina dela z minimalnim dobičkom, veliko njih pa sploh brez dobička. Samo, da se prebijejo na trgu. Kot primer si vzemite Amazon, ki je dolga leta delal z izgubo, cena podjetju je pa rasla.
 wind
"Respect is good, but latinum is better." :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA