- 04 Apr 2008, 17:42
Lepo povedano.
Sem zadnjič enga modela spoznal, ki tam dela. Povedal je, da je to zato, ker se poskušajo prebiti na tuj trg, pri nam pač ljudje kupujejo po tej ceni in ni razloga, da bi jo znižali. Torej so evropski sodržavljani privilegirani s ceno tako kot z dohodkom. Kaj pa urad za varstvo portošnikov - ali mislite, da bi bil to zanimiv primer za njih?
LP
mateos napisal/-a:tomaz ny napisal/-a:LP
Ugotovil sem nekaj zanimivega, in sicer Prosport ima cene za slovenski trg dražje okrog 20% kot za tuji. To sem ugotovil tako, da sem šel na splet v tujini in ugotovil npr. POWERBAR RECOVERY 1.2kg je če ga naročiš iz tujine 20 EUR za naročila istega artikla iz Slovenskega spleta pa plačaš zanj 24.49 EUR.
Prosim Prosport za pojasnilo.
Ker se prosport zaradi "tehničnih" motenj ne odzove naj jim povem stavek v bran![]()
Seveda so cene pr nam povprečno dražje za 20% saj imamo v precedajoči sloveniji 20% višji standard kot v evropi![]()
....
Lepo povedano.
Sem zadnjič enga modela spoznal, ki tam dela. Povedal je, da je to zato, ker se poskušajo prebiti na tuj trg, pri nam pač ljudje kupujejo po tej ceni in ni razloga, da bi jo znižali. Torej so evropski sodržavljani privilegirani s ceno tako kot z dohodkom. Kaj pa urad za varstvo portošnikov - ali mislite, da bi bil to zanimiv primer za njih?
LP

moje zivljenje je moje sporocilo.