LEON RO napisal/-a:cilj je bil šele pri četrtem balonu
ja... malo psihično, ko gledaš balone, še prav posebno tisti za za inline skaterje, ker je na njem pisalo Arrivo in šele bližje si videl, da te proga pelje levo.
Vendar letos s tem nisem imel težav.
LEON RO napisal/-a:Je pa bila ves čas nekje blizu ena vaša kolesarka-imena ne vem, ki je bodrila in slikala lepe in težke trenutke.
Alja oz. še1PR
tae napisal/-a:Na koncu na TF "zasedanju" pogrešal ...Milkeca...
Priznam, da sem se zelo hitr spokal iz Trsta zaradi:
- nisem bil sam, ker sem bil v bistvu iz vračanja iz Rovinja, kjer so eni z menoj naredili še ovink skozi Trst (tudi zato, sem prišel zadnjo minuto)
- sem zadnjo noč spal manj kot 3 ure, poleg tega smo v prejšnjih dneh močno praznovali praznik dela in delavnih ljudi (v bistvu nekaj podobnega kot je napisal bobr)
- sem bil konkretno zelo lačen in sem se le vrgel v Divačo na en zrezek
Drugače pa najprej velika hvala Lauferju, ker je organiziral dvig številke preko ne vem koliko ljudi. Poleg tega mi je sproti pojasneval vsa navodila, ker priznam, da sem bil povsem nepripravljane na vse. Potem je tudi organiziral kontaktne osebe s telefoni, ker ga on ni imel.
Da ne bi mislili, da je to vse kar je Laufer naredil. Med tekom je bil do 14 km odličen zajček in nas zabaval s takimi in drugačnimi zgodbicami. Na vsaki okrepčevalnici je poskrbel, da smo jaz in Ana, Ani, Anni (nekaj takega, se opravičujem, ampam povsem natančno ne vem) vedno imela vodo, pomaranče in podobno. V bistvu naju je povsem razvajal.
No kar se pa tiče teka - na štartu sem se še sam sebi smisel. V bistvu sem bil zaspan, lačen (jesti nisem želel, ker sem itak celo noč previsel na WC-ju => v bistvu tudi zato nisem spal kot bi si želel <= več kot očitno posledica prejšnji treh večerov na morju), torej jesti niti nisem želel, čeprav bi vase spravil vse kar bi mi pod roke prišlo. Poleg tega se mi res ni dalo teči. Po moje sem kar malo zamoril vso zraven sedečo družbo (tae, laufer, matjaž, vito, micim, pegaz...).
Pred štartom sem kot ponavadi v Trstu srečal Krunota. Njega pa srečam vsako leto, pa čeprav se nikjer nič ne dogovarjava. Pač ni mogle iz svoje kože, je cel teden preležal z vročino, ampak v Trst je pa prišel.
Sva se oba strinjala, da je bil štart kar malo slabo pripravljen in označen (ni bilo WC-jev, štartntna črta je bila narejena tako, da smo mogli vanjo priti ali iz začetka ali pa po maratonski progi), vzdušja tudi ni bilo takega kot ponavadi na štartu v centru. Ampak OK... mene to ponavadi ne moti.
Tek do 14 km je bil v animaciji Laufarja, potem pa sem v Miramaru ugotovil, da se mi v bistvu da laufati in sem pač lovil pred seboj zanimive tekače. Enostavno sem si zadal za cilj npr. ujamem tisto v rdeči majici, pa sem jo. Pogledam pred njo in vidim enega v rumeni majici, pa jo ujamem, in tako naprej...
Pa moram reči, da mi je bilo iz Miramara mnogo boljše teči, ker so ob progi bili "netekmovalni tekači/sprehajalci" in je bilo zelo lepo.
Uff... Dovolj imate!
p.s. Očitno je slovel o mojem 1-minutnem zamujanju oz. prihajanju zadnji trenutek dosegel tudi Trst, ker sem tudi na avtobus stopil krepko preko uradnega odhoda zadnjega avtobusa.
Zdaj pa res dovolj!