Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
Pa še kakšen TF-jevec se bo našel, ki bo oblekel majico "trenutnega" sponzorja (je treba biti varčen :lol: ).Moram pa priznati, da je to vrhunska organizacija in pohvala vsem prostovoljnim organizatorjem vseh teh zadev.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bobr, hvala ti za trud. :clap: :cast:
Uporabniški avatar
 bobr
Hvala :oops: sam da bomo dobro tekli in se fino družili :wink:
 spela*
Bobr, super si to izpeljal! Hvala za trud. :laola
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Vse pohvale Bobr ter vsem prijavljenim!!
Se vidimo v Radencih!! :TF)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Bobr, a si že nakazal plačila za našo skupno prijavo na maraton, ker na njihovi strani prijavljenih, nismo še odkljukani kot plačniki. Datum je bil namreč 5.5.
Uporabniški avatar
 bobr
ROSI64 napisal/-a:Bobr, a si že nakazal plačila za našo skupno prijavo na maraton, ker na njihovi strani prijavljenih, nismo še odkljukani kot plačniki. Datum je bil namreč 5.5.

Seveda nakazano in poslano zadnji dan. Takrat sem tudi govoril z organizatorjem in pravi da imajo te dni kar gužvo s prijavami. Zato zna trajat kak dan da se pojavijo kljukice. Počakajmo, saj bo.
Uporabniški avatar
 ROSI64
bobr napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Bobr, a si že nakazal plačila za našo skupno prijavo na maraton, ker na njihovi strani prijavljenih, nismo še odkljukani kot plačniki. Datum je bil namreč 5.5.

Seveda nakazano in poslano zadnji dan. Takrat sem tudi govoril z organizatorjem in pravi da imajo te dni kar gužvo s prijavami. Zato zna trajat kak dan da se pojavijo kljukice. Počakajmo, saj bo.

Saj to sem tudi predvideval, da je verjetno napaka na njihovi strani. Vate pa nisem niti podvomil, da nisi vplačal, ker si to skupno prijavljanje opravil z dobro petico :idea: in si zaslužiš vse pohvale. :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost :wink: ).

Se vidimo v Radencih (sej ne boste čudno gledali, če vas bom pocukala za rokav? Sej ne, da bi katerega poznala, sam orientirala se bom po majcah TF :lol: )

Pa dober tek. :lol: :lol:
 spela*
solatka napisal/-a:Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost :wink: ).

Se vidimo v Radencih (sej ne boste čudno gledali, če vas bom pocukala za rokav? Sej ne, da bi katerega poznala, sam orientirala se bom po majcah TF :lol: )

Jaz bom brez majice. :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
spela* napisal/-a:
solatka napisal/-a:Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost :wink: ).

Potem se ti pa ni potrebno bati, da bi te cukala za rokav. :lol:
 spela*
solatka napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Potem se ti pa ni potrebno bati, da bi te cukala za rokav. :lol:

Bom imela pa kapco, sem jo ravno naročila. :D Saj greš na 10, če sem prav prebrala?
Uporabniški avatar
 Sebi
Pri meni ljukice še ni.

Bobr tebi pa najlepša hvala, da si to uredil.
Zanima me samo še kako in kje dvignemo štartne številke?
Uporabniški avatar
 tae
Pri meni tudi še ni kljukice za plačilo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA