Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
ROSI64 napisal/-a:Bobr, a si že nakazal plačila za našo skupno prijavo na maraton, ker na njihovi strani prijavljenih, nismo še odkljukani kot plačniki. Datum je bil namreč 5.5.
bobr napisal/-a:ROSI64 napisal/-a:Bobr, a si že nakazal plačila za našo skupno prijavo na maraton, ker na njihovi strani prijavljenih, nismo še odkljukani kot plačniki. Datum je bil namreč 5.5.
Seveda nakazano in poslano zadnji dan. Takrat sem tudi govoril z organizatorjem in pravi da imajo te dni kar gužvo s prijavami. Zato zna trajat kak dan da se pojavijo kljukice. Počakajmo, saj bo.
solatka napisal/-a:Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost).
Se vidimo v Radencih (sej ne boste čudno gledali, če vas bom pocukala za rokav? Sej ne, da bi katerega poznala, sam orientirala se bom po majcah TF)
Pa dober tek.![]()
spela* napisal/-a:solatka napisal/-a:Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost).
Se vidimo v Radencih (sej ne boste čudno gledali, če vas bom pocukala za rokav? Sej ne, da bi katerega poznala, sam orientirala se bom po majcah TF)
Pa dober tek.![]()
Jaz bom brez majice.
solatka napisal/-a:spela* napisal/-a:solatka napisal/-a:Bobr, še z moje strani hvala za trud (pa za potrpežljivost).
Pa dober tek.![]()
Jaz bom brez majice.
Potem se ti pa ni potrebno bati, da bi te cukala za rokav.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA