Še jaz s kratkim reportom..
lp!
m
klatez napisal/-a:SAMOSTOJNI VSA ČAST!
MojcaZ napisal/-a: ...Vreme je bilo čudovito, vendar za na plažo in ne za maraton....
spela* napisal/-a:recimo da res. no, sicer bo pa še veliko drugih tekov in valjda tudi zame pridejo boljši časi.mediterano napisal/-a:Ampak včasih pač pride tudi tako in grem z optimizmom naprej!![]()
Sem pa vesel za svojo varovanko, ki je uspešno pretekla svojih prvih 10km in bi ji čestital ob tej priliki!
Šele zdaj sem videla tole sporočilo ...![]()
Hvala, hvala, saj veš, moja desetka je tudi tvoja.
…katera je kmalu spominjala na »puščavski vihar«…nato vožnja po nekih hribih…vsi za prvim v koloni….vse na full gas….nikjer Radencev….ura 9:30….bum…bum….obstanemo v koloni….izkoristim nekaj sekund…se preoblečem v avtu…že letimo naprej….zmeda…redar pošlje kolono v napačno smer….v naslednjem križišču obračamo….iz vaške poti naredimo tripasovnico…ob pogledu na uro mi skoraj pritečejo solze
….9:35…(obupam…vse priprave…vse je splavalo po vodi)….še je upanje me bodri punca…in končno bližina štarta….cca 500 metrov…kolona vozil se ustavi…tekači skačejo iz avtomobilov…nekateri v gatah…drugi se takoj poženejo v dir…in sam skočim in tečem proti štartu…srce nabija….ura 9:40…še je upanje….Pr hotelu me čaka kolega z nasmeškom na obrazu…se objamema…pripravim številko, chip in obvezen obisk wc-ja…sva pripravljena…ogrevanje…hehe…bova po tekmi v en glas….pritečeva na štart
…ej vidva tule desno in dvigne trak…ja res sva pozna…in tako prideva do prve okrepčevalnice….kjer ne boste verjeli nobene gužve…počasi sva začela dohitevat posameznike…nekaj tudi s foruma(poškodovanih) in vse do cilja naju je budila čudovita publika, ki je bila na vsakem koraku. Ja 5rca tut tebe sva srečala. Zmagovito sva pretekla ciljno črto z roko v roki in nasmeškom na obrazu…hehe fenomenalno
…RADENCI…hvala vam za nepozaben dan….se vidimo naslednje leto…

Pa grem naprej, za mano "indijanka Nevenka", kmalu se nepovezano izmenjujemo v teku 5-6 tekačev. No pa smo " TAM KJER NI MU"
prehiteva v šprintu po levi. BRAVO ! Uspeh je tu!
bobr napisal/-a:Bravo garač, podoživel si moje lanske izkušnje

samostojni napisal/-a:Je kdo kdaj o tem premišljeval med tekom naprimer....kaj pa če...??Kako bom reagiral...???? Kaj naj storim oziroma kaj moram storiti, ko se zgodi...????
Preverite/mo recimo svoje znanje iz prve pomoči???
Kaj storiti če je infarkt, šok, sončarica, dehidracija, epileptični napad......pa še kaj se najde lahko...
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA