- 21 Maj 2008, 16:36
Pozdravljeni! Sem nova na forumu in sem sicer zasledila nekaj tem o tekaških stezah, vendar nikjer nič konkretnega.Sama nimam pojma o tem katere so vredu. Že dalj časa si želim kupiti svojo
. Predvsem zato, ker veliko časa doma ne izrabim za tek v naravi, saj vedno najdem izgovor, če ni lepo vreme, prav tako pa mi čas ne dopušča vedno teka čez dan. Zvečer pa za žensko ni vedno varno. V fitnes sem hodila predvsem zaradi teka, vendar mi ni bilo všeč tista gužva in pritisk drugih, ki so čakali.Kupiti si jo nameram sicer čez kakšno dobro leto, saj sedaj nimam dovolj prihodkov. Prebrala sem, da čim bolj dražje so, boljše so...Vendar iz izkušenj vem, da vedno ni tako.
Zanima me, na kaj naj bom pozorna in mogoče katere znamke so vredu. Se splača kupiti pri nas ali se spača pogledati tudi v tujini? Napr. Avstija? Lahko sam vzdržuješ napravo, koliko let delajo brezhibno in ali rabim tudi kakšen servis? Mogoče veste kam se je najbolje obrnit za nasvet? Ker večina trgovcev nima pojma oz. hvalijo to kar sami prodajajo
No lep dan vsem, pa čim več užitkov med tekom...Mogoče pa se čez par let vidimo kje na kakšnem maratonu