prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ZarkoM
Od spodnje postaje vzpenjače do Belvija preko Kordeka nekje dobro uro. Ampak, saj veš, velblodi so prilagodljiva bitja. :-)

Več nas bo, bolj bo fajn. Več kot mokri ne moremo bit.
 Li
Velbloda, pridružila se bom vajinem teku. Ob 18.00 pred Vzpenjačo, vreme ni ovira :) .
Če bosta prehitra, bom šla pač sama do vrha.

lp :wink:
 gs1422
Torej INOT-ova varianta danes dokončno odpade?

Z vremenom niti ne kaže tako slabo...
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Hm. Ta trenutek smo nekako štirje. Velbloda, Li in Matej. INOTova varianta do Ruš in nazaj bi bila čisto OK. Do Ruš tudi znam prit po stranskih poteh, le povratek po kucljih kot jih je posnel njegov Garmin bi mi delal manjše težave -- verjetno bi prehitro nekje zarinil v breg, ker so mi obronki manj poznani. Vsekakor pa se lahko na licu mesta dogovorimo kam in kako.
Uporabniški avatar
 Sebi
Naju z Inotom ne bo. Časa je še zadosti za narediti to turo do Ruš in po obronkih Pohorja nazaj. Ko bo bolj suh teren.
Po Kordeku do Belvija je ta trenutek boljša izbira, teren je dosti manj razmočen, ker je bolj utrjen.

Uživajte, tako ali drugače! Jaz danes na stadionu...
 gs1422
O.K. Potem pa prestavimo na suho obdobje. Saj se bo vreme verjetno kmalu popravilo.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Pa smo šli in uživali. :-) Pridružil se nam je še Jože, tako da nas je pet zašpičilo lepo klobaso med sp. postajo, Šanijem, Belvijem, Poštelo in trikotno jaso.

Očitno ssta se nas voda in blato ustrašila, ker ju ni bilo niti za lek. No tu in tam (ampak res le tu in tam) nad Kordekom bi še imeli možnost si zmočit noge v kakšni lužici, za blatne kopeli pa ni bilo šans. Te morda nudijo le še v Fontani ali pa v Habakuku. Še dobro da se ni prašilo in da sonce, ki se je začelo kazati tam na zahodu, ni močneje pripekalo. :-)

Da niso copati preveč trpeli smo se asfaltu izognili, a je teren vseeno bil mešan -- malo makdama in kar nekaj ravno prav mehke in tu in s tam s koreninami začinjene potke.
Uporabniški avatar
 haupi
Kot je že Žarko napisu... bilo je ludo i nezaboravno :wink:

Vse kar želijo veliki.

Še kdaj
Uporabniški avatar
 Sebi
@Haupi: Hm hm kaj pa če bi ti kdaj na stadion prišel na trening, ha? :ignore:
Uporabniški avatar
 haupi
Sebi napisal/-a:@Haupi: Hm hm kaj pa če bi ti kdaj na stadion prišel na trening, ha? :ignore:

Kaj rabite enga ko se bote norca iz njega delali??? :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Haupi: pa si me našel. Odkril moje skrite namere :twisted:
 gs1422
Je bela cesta, kje sem vas pa jaz zgrešil. 17.45 sem tam krožil pa nobenega poznatega videl, potem sem pa kar obrnil. Sicer sem jih imel že 21 za sabo samo vseeno... Sem bil prezgodaj?
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Ja, prezgoden si bil. Ob 17:45 sem še Haupija pobiral. Na parkirišču smo bili par minut pred 18.
 gs1422
Aja. No pa drugič. Ta teden kaže, da bo dobro vreme, bomo videli če bo INOT kaj organiziral. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA