JAG napisal/-a:hmm... bobr če še ponujaš 15% kupončk, ga z veseljem vzamem
Imaš ZS!
javaman napisal/-a:Zakaj sem izbral 405-ko namesto 305-ke?
Razlogov je več:
- kot novinec bo ura imela še veliko programskih popravkov in nadgradenj (tako, da se še pustim presenetiti s kakšnimi bonbončki)
- pa verjetno se bo še kaj našlo
MihaPR napisal/-a:Nataša bo veselo kuhala med tekom, tako da bom ob prihodu domov imel pripravljeno jed, ki bo optimalna glede na moj povprečni srčni utrip, profil proge in hitrost teka, % poškodovanih mišičnih vlaken in čas spanja do službe.
MihaPR napisal/-a:Jaz pa na 805-ko, ki bo imela 3D karto, stalno povezavo s korekcijskim signalom, tako da bom imel lokacijo desne in leve noge posebejPoleg tega bo sproti poročala v domač računalnik porabo kalorij (in seveda odstotke maščobe, OH in beljakovin), tako da se bo na podlagi tega sproti generiral recept za izdelavo kosila oz. večerje. Ta čas bo hladilnik sam naročil potrebne sestavine za kuho, dostavil jih bo avtomatski dostavljalec Najboljšega soseda in Nataša bo veselo kuhala med tekom, tako da bom ob prihodu domov imel pripravljeno jed, ki bo optimalna glede na moj povprečni srčni utrip, profil proge in hitrost teka, % poškodovanih mišičnih vlaken in čas spanja do službe. Ker pa seveda energija postaja vedno dražja, bom z novo verzijo 1005 Garmin SmartGrid Electricity lahko svoje mišice priklopil na mikro-napetostno omrežje Elektro Ljubljana, izpostava Lj-okolica ter tako zmanjšal porabo energije ultra varčnega mikserja, kateri je bil uporabljen za pripravo kosila (manjko pri elektriki seveda dobim od kolegov tekačev, ki tisti trenutek tudi tečejo).
![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA