prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 bobr
JAG napisal/-a:hmm... bobr če še ponujaš 15% kupončk, ga z veseljem vzamem

Imaš ZS!
Uporabniški avatar
 javaman
Hervis je pred dvemi tedni dobil prvo pošiljko Garminov 405 in takrat je bila cena 399€. Ta teden pa so ceno znižali na 339€, s tem da je internetu je še vedno stara cena gor. To mi je prodajalec na Viču povedal.

S kupončkom je bila cena 289€, tako kot je bilo že rečeno, in zato sem ga kupil. :juhuhu:

Sedaj pa 3 ure polnjenja. :cry: Tako, da bom šele jutri tekel z njo.

Zakaj sem izbral 405-ko namesto 305-ke?

Razlogov je več:
- lepša je in jo bom celo nosil v off-sport času 8) (torej ne rabim nove ure za v službo)
- kot novinec bo ura imela še veliko programskih popravkov in nadgradenj (tako, da se še pustim presenetiti s kakšnimi bonbončki)
- instantna wireless povezava
- Garmin portal (podobno Nike+)
- pa verjetno se bo še kaj našlo
Uporabniški avatar
 zlopi
javaman napisal/-a:Zakaj sem izbral 405-ko namesto 305-ke?
Razlogov je več:
- kot novinec bo ura imela še veliko programskih popravkov in nadgradenj (tako, da se še pustim presenetiti s kakšnimi bonbončki)
- pa verjetno se bo še kaj našlo

... zato bom jaz počakal na 605-ko :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jaz pa na 805-ko, ki bo imela 3D karto, stalno povezavo s korekcijskim signalom, tako da bom imel lokacijo desne in leve noge posebej :) Poleg tega bo sproti poročala v domač računalnik porabo kalorij (in seveda odstotke maščobe, OH in beljakovin), tako da se bo na podlagi tega sproti generiral recept za izdelavo kosila oz. večerje. Ta čas bo hladilnik sam naročil potrebne sestavine za kuho, dostavil jih bo avtomatski dostavljalec Najboljšega soseda in Nataša bo veselo kuhala med tekom, tako da bom ob prihodu domov imel pripravljeno jed, ki bo optimalna glede na moj povprečni srčni utrip, profil proge in hitrost teka, % poškodovanih mišičnih vlaken in čas spanja do službe. Ker pa seveda energija postaja vedno dražja, bom z novo verzijo 1005 Garmin SmartGrid Electricity lahko svoje mišice priklopil na mikro-napetostno omrežje Elektro Ljubljana, izpostava Lj-okolica ter tako zmanjšal porabo energije ultra varčnega mikserja, kateri je bil uporabljen za pripravo kosila (manjko pri elektriki seveda dobim od kolegov tekačev, ki tisti trenutek tudi tečejo).

:) 8) :lol:
 Nataša
MihaPR napisal/-a:Nataša bo veselo kuhala med tekom, tako da bom ob prihodu domov imel pripravljeno jed, ki bo optimalna glede na moj povprečni srčni utrip, profil proge in hitrost teka, % poškodovanih mišičnih vlaken in čas spanja do službe.

seveda, lubi :lol:
Uporabniški avatar
 javaman
Jaz si bom pa naslednjič kupil 1205, ki bo delovala na gorivne celice in jo bom z vodikom polnil na Petrolu. :wink: Nič CO2, voda kot izhodni produkt pa me bo hladila po telesu.
Nazadnje spremenil javaman, dne 24 Maj 2008, 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
NE boš rabil, ker bo imela 1305 sončne celice in mini vetrnico :)
Seveda 1505-ki ne uide mini jedrski reaktor ;)
 Mythos
MihaPR napisal/-a:Jaz pa na 805-ko, ki bo imela 3D karto, stalno povezavo s korekcijskim signalom, tako da bom imel lokacijo desne in leve noge posebej :) Poleg tega bo sproti poročala v domač računalnik porabo kalorij (in seveda odstotke maščobe, OH in beljakovin), tako da se bo na podlagi tega sproti generiral recept za izdelavo kosila oz. večerje. Ta čas bo hladilnik sam naročil potrebne sestavine za kuho, dostavil jih bo avtomatski dostavljalec Najboljšega soseda in Nataša bo veselo kuhala med tekom, tako da bom ob prihodu domov imel pripravljeno jed, ki bo optimalna glede na moj povprečni srčni utrip, profil proge in hitrost teka, % poškodovanih mišičnih vlaken in čas spanja do službe. Ker pa seveda energija postaja vedno dražja, bom z novo verzijo 1005 Garmin SmartGrid Electricity lahko svoje mišice priklopil na mikro-napetostno omrežje Elektro Ljubljana, izpostava Lj-okolica ter tako zmanjšal porabo energije ultra varčnega mikserja, kateri je bil uporabljen za pripravo kosila (manjko pri elektriki seveda dobim od kolegov tekačev, ki tisti trenutek tudi tečejo).

:) 8) :lol:

Take brihtnobe pa še ne no...preveč ti tolče v glavo...lol
 bobsaap
Jaz vam jo bom pa naročo! HEHE! :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem mislil, da bo danes v BTC-ju tudi Hervis dal 20% popust, da bi dobil 405 še cenejše. Sem pa sedaj ponosni lastnik, kupil na 6 obrokov po 48€. :lol: Tako jih v tej trgovini ni več na zalogi.
Uporabniški avatar
 javaman
Na Viču je tudi moral še preveriti, ker ni vedel, če je še kaj na zalogi.

Danes prvič tekel z uro. Obroč me ni motil. Rabil sem vseeno dobro minuto za sprejem vseh potrebnih satelitov. Natančnost je na 6m. Zelo mi je všeč Garmin Connect portal. Sem pa opazil, da ko se upariš z enim računalnikom, se opcija PAIRING takoj da na OFF (aja, meniji so lahko slovenski, ampak mi niso toliko všeč naši izrazi). Pri uparitvi z drugim računalnikom je potreno to spet vklopiti.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
To da na odprtem garmin pravilno kaže je nuja, kako pa je na trim stezah in trail trasah, ali so tam podatki tudi zanesljivi, seveda je posebno vprašanje tudi kako je z VIŠINO. Ali ima 405-tka barometrični višinomer ali dobiva podatke iz satelitov :?: :?:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 Laufer
BO-JAN bomo videli kako se bo obnesel. Višina s pomočjo GPS.
Sicer sem na spletni strani našel eno uporabno stvar. Program treninga za ciljne tekme (npr. zame za maraton v Berlinu). Izbereš ciljni čas, snameš datoteko, preneseš na računalnik, potem na uro, .... :roll: ja ima samo eno pomankljivost. Trenirati vseeno je potrebno, da dosežeš ciljni čas in seveda priteči na cilj na tekmi.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer, hitro stestiraj to tvojo novo igračko in nam poročaj! :lol: V trgovini jih bo kmalu zmanjkalo. Želim izvedeti vse podrobnosti! :wink:

Upam, da zdej ne boš hitrejši ker boš imel novega trenerja :lol:

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA