Oprosti, ampak zdi se mi, da ti na tale forum gledaš s preveč resnimi očmi!!! Kakšnega odgovora na naslov teme pa ravno tako nisi dal!!!

LP VB
2MUCH4ME napisal/-a:Eh, Miha, Miha!Seveda se ti vse samo zdi!!! Kje pa ti vidiš kakšno vojno? Poleg odgovora na naslov teme smo se samo še malo pohecali!!
Oprosti, ampak zdi se mi, da ti na tale forum gledaš s preveč resnimi očmi!!! Kakšnega odgovora na naslov teme pa ravno tako nisi dal!!!![]()
LP VB
tae napisal/-a: Mogoče ... res hecal. Kaj pa "odnos" ZdravkoC in Marjan. Če vse skupaj jemljete, kot hec, se opravičujem, ker sem se vmešal.
ZdravkoC napisal/-a: Saj veš, da Štajerci ne moremo videt Gorencof.Že od nekdaj. Pa saj to vsi vejo, ki poznajo geografijo in relief na tem delu Slovenije...
vanja napisal/-a:Ampak, ZdravkoC, na avatarčku imaš tako zvit in skrivnosten nasmešek, da človek res ne ve...![]()
tae napisal/-a:Kaj pa "odnos" ZdravkoC in Marjan
marjan napisal/-a: Še letos imam ZdravkotaC in druge prijatelje s Štajerske povabiti na eno doooolgo turo po gorenjskih hribih (Jakob...), planinah (Velika poljana, Kriška gora... in gorah (Storžič ...), da ne bodo hvalili samo Pohorja
marjan napisal/-a: S Storžiča se vidi celo Štajerska![]()
vanja napisal/-a: Ojoj, ojoj... Zdej bom pa pridno tiho...Ne vidim razloga za molk, še posebej ne, ker je v tej temi toliko maratonov za junij, da bomo zagotovo ... aja, kaj pa moko si uspela porabit?
ZdravkoC napisal/-a:... aja, kaj pa moko si uspela porabit?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA