Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Ali se mi samo zdi, ali se je iz enega preprostega vprašanja (naslov teme) razvila kar nekakšna tiha vojna. Tekmovanje kdo bo prisoten na več tekmovanjih.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Eh, Miha, Miha! :cry: Seveda se ti vse samo zdi!!! Kje pa ti vidiš kakšno vojno? Poleg odgovora na naslov teme smo se samo še malo pohecali!!
Oprosti, ampak zdi se mi, da ti na tale forum gledaš s preveč resnimi očmi!!! Kakšnega odgovora na naslov teme pa ravno tako nisi dal!!! :roll:

LP VB
Uporabniški avatar
 tae
2MUCH4ME napisal/-a:Eh, Miha, Miha! :cry: Seveda se ti vse samo zdi!!! Kje pa ti vidiš kakšno vojno? Poleg odgovora na naslov teme smo se samo še malo pohecali!!
Oprosti, ampak zdi se mi, da ti na tale forum gledaš s preveč resnimi očmi!!! Kakšnega odgovora na naslov teme pa ravno tako nisi dal!!! :roll:

LP VB

Mogoče si se ti res hecal. Kaj pa "odnos" ZdravkoC in Marjan. Če vse skupaj jemljete, kot hec, se opravičujem, ker sem se vmešal.

Odgovora o začetnem vprašanju res nisem dal, ker 1. me maratoni, kot taki ne zanimajo, 2. pa tudi ne vem kdaj in kje je kakšen.

Glede gledanja na forum z resnimi očmi. Ja, kaj pa vem. Se bom poskušal potruditi in biti malo bolj zabaven. Vendar je problem, ker se človekov značaj izoblikuje že v rani mladosti in ga je težko spremeniti v kasnejših letih.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a: Mogoče ... res hecal. Kaj pa "odnos" ZdravkoC in Marjan. Če vse skupaj jemljete, kot hec, se opravičujem, ker sem se vmešal.

Seveda si se tudi ti tae le pohecal. Jaz se praviloma odzivam s kibicerskimi stavki le na osebe, s katerimi imam prijateljska razmerja. Marjan in 2much4me sta super fanta, le da sta "Gorenjca". Saj veš, da Štajerci ne moremo videt Gorencof. :wink: Že od nekdaj. Pa saj to vsi vejo, ki poznajo geografijo in relief na tem delu Slovenije. Sicer pa sem slišal enako tudi z njihove strani, da Gorenjci ne morejo videt Štajercev. Ni mi jasno zakaj :shock: :?: :D
Aja, tae, na forumu je treba baje brati tudi sončke in smeškote. 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a: Saj veš, da Štajerci ne moremo videt Gorencof. :wink: Že od nekdaj. Pa saj to vsi vejo, ki poznajo geografijo in relief na tem delu Slovenije...

Ker seveda vsi niso razumeli, naj pojasnim: Štajerci ne morejo videt Gorenjcev, ker so hribi vmes ... :rol:
Uporabniški avatar
 vanja
Ampak, ZdravkoC, na avatarčku imaš tako zvit in skrivnosten nasmešek, da človek res ne ve... :shock:

PS: Hecam se. Za tistih triindvajset maratončkov v juniju se boš pa menda ja potrudil, a ne? :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a:Ampak, ZdravkoC, na avatarčku imaš tako zvit in skrivnosten nasmešek, da človek res ne ve... :shock:

Ja, vem da misliš resno. Se spomnim tudi tvojega pogleda iz Neuma :shock: ko smo se vrnili izpod peke v hotelček. :wink:
 marjan
tae napisal/-a:Kaj pa "odnos" ZdravkoC in Marjan

Tae ne skrbi, vse je res le šala. :D Tudi sam se hecam samo s tistimi, ki jih dobro poznam. :)
Še letos imam ZdravkotaC in druge prijatelje s Štajerske povabiti na eno doooolgo turo po gorenjskih hribih (Jakob...), planinah (Velika poljana, Kriška gora... in gorah (Storžič ...), da ne bodo hvalili samo Pohorja.

S Storžiča se vidi celo Štajerska :wink:

Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
Malce moram popraviti Marjanov koledar- spremenjen je namreč datum teka na Ratitovec- po novem je tek en teden prej, torej v nedeljo, 3. junija.
V soboto, 16.6. pa je na Petrovem brdu 6. maraton 4. občin.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marjan napisal/-a: Še letos imam ZdravkotaC in druge prijatelje s Štajerske povabiti na eno doooolgo turo po gorenjskih hribih (Jakob...), planinah (Velika poljana, Kriška gora... in gorah (Storžič ...), da ne bodo hvalili samo Pohorja

:arrow: Komaj čakamo, ampak "Pohorje je zakon".

marjan napisal/-a: S Storžiča se vidi celo Štajerska :wink:

:arrow: No, sedaj si pa demantiral stari vic, da se ... :wink:
:arrow: Pa lep pozdrav na Gorenjsko
Uporabniški avatar
 tae
Vidim, da sem se malo osmešil :oops:

Evo, že uporabljam smeškote :D

Vesel sem za vse vas, da se dejansko ne j..... med sabo, ampak je vse skupaj le "joke." Očitno sem večkrat v preteklosti tudi razne odgovore na mojo temo jemal preveč resno in osebno. MY MISTAKE.

Za konec še en smeško, ki mi je všeč, pa ga nisem še nikoli uporabil :--
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC napisal/-a:Ja, vem da misliš resno. Se spomnim tudi tvojega pogleda iz Neuma :shock: ko smo se vrnili izpod peke v hotelček. :wink:

:oops: :oops: Ojoj, ojoj... Zdej bom pa pridno tiho... :(
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a: Ojoj, ojoj... Zdej bom pa pridno tiho... :(
Ne vidim razloga za molk, še posebej ne, ker je v tej temi toliko maratonov za junij, da bomo zagotovo ... aja, kaj pa moko si uspela porabit? :shock:
Uporabniški avatar
 vanja
ZdravkoC napisal/-a:... aja, kaj pa moko si uspela porabit? :shock:

Če bi vsak dan spekla tri potice, bi jo v kakem letu res porabila... :shock: Tako sem jo raje razdelila med pekovsko bolj navdušene žlahtnice in sedaj čakam, če bom deležna česa :D :D :D

Pa da povsem ne zaidemo iz teme... Hja, na ene tri, štiri v juniju bo pa treba it :shock:
Uporabniški avatar
 zajc
Eno vprašanje, ali letos (junij 2008) ne bo maratona Preddvor - Železna Kapla?

:shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA