Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Če bo vreme ugodno in ne bo prišlo nič drugega vmes, pridem. Uradno tečt. Plavati pa mogoče v Portorožu, ko bom že na cilju.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ker sem glih takrat konec z dopustom se bom spotoma udeležil še tega teka, če mi bo še kaj do njega po Bielu :D :D
 nana
Mene pa zanima, če vas nič ne skrbi temperatura ob 15. uri; za plavat bo že ok, kaj pa za tečt :roll:
Ima kdo kakšne izkušnje s tekom ob tej uri? Meni je bilo npr. včeraj še ob 20h prevroče :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
nana napisal/-a:Mene pa zanima, če vas nič ne skrbi temperatura ob 15. uri; za plavat bo že ok, kaj pa za tečt :roll:
Ima kdo kakšne izkušnje s tekom ob tej uri? Meni je bilo npr. včeraj še ob 20h prevroče :wink:

... mislim da se je vsaj ene dvajset maratonov v Radencih začelo ob tej uri, na ene sedmih sem bil tudi jaz zraven, v glavnem smo vsi preživeli :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 iverson
Malo bolj bo grelo kot zjutraj. Na cilju pa lahko direkt v morje tečeš :D , če bo kriza.
Lahko pa probaš eno krajšo razdaljo odtečt ob takem času da vidiš kako telo reagira.
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Mene pa zanima, če vas nič ne skrbi temperatura ob 15. uri; za plavat bo že ok, kaj pa za tečt :roll:

Nisi edina, ki razmišlja v tej smeri. Kaj če useka na okoli 40 potem smo v ... :roll:
Uporabniški avatar
 Sebi
Me ima, da bi šla plavat na 5000m, po Tjašini taktiki. Ampak me malo skrbi... Koliko imate izkušenj s plavanjem tisti, ki ste prijavljani na 5000m? Tjasa? Alja?
Uporabniški avatar
 še1PR
Sebi napisal/-a:... Koliko imate izkušenj s plavanjem tisti, ki ste prijavljani na 5000m? Tjasa? Alja?
Moja prava "plavalna kariera" se je zaključila tam nekje v osnovni šoli... Imam preplavanih tudi nekaj "ta dolgih" razdalj, ampak vse brez boja s časom. Za čisti užitek... Tako niti ne vem kaj naj pričakujem... Mene še najbolj skrbi temperatura vode. So me vsakič na Bledu na 400 m zaradi mraza strašansko boleli uhlji, kljub kapi. V neoprenu še nisem plavala in se kar ne morem odločit zanj... Pa še eno težavo imam... Moram po leče... Drugače se zna zgoditi, da me bodo morali s kakim veslom po glavi, da ne zgrešim kake boje... Evo. Moji "strahovi"... :wink:
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Sebi, ti kar pridi. Midva bova to prireditev izkoristila za 5 dnevni dopust. Jaz bom plaval na 5km, Maja pa bo verjetno tekla.

Tadej
Uporabniški avatar
 Sebi
Bom najprej raje sprobala v bazenu. Za vsak slučaj... Pa da vidim, če bom preživela ta ekstrem :oops:
Uporabniški avatar
 predrag
:D Pravi je čas za definitivno lh in pozdrav vsem FUN/RUN/SWIM prijavljenim kateri ste na koledarju označili to prireditev, takoj na začetku leta, v njeni inicijalni ideji, ko so stvari izgledale nemogoče, ideja malo eksravagantno - ekscentrična oz. "nora" a jaz pa malo "smešen in zmešan", (prevzelo me je še davno) in rekli "slušaj sivonja" (zaradi moje famozne srebrnine pri glavi), pričaš viceve, no če se to zgodi GREM ... PA BO KAR BO ...BO ... EVENT OF THE YEAR 2008! ... SPREJEMITE IZZIV ... ŠPORTNEGA DNEVA D ... BREZKOMPROMISNO ... PRIJAVA !!!!!
P.S. Autorski tekstualni 3D autoportret lahko s "..." ili brez, je taj sem & it´s my life style!
Uporabniški avatar
 Tjas
Sebi napisal/-a:Me ima, da bi šla plavat na 5000m, po Tjašini taktiki. Ampak me malo skrbi... Koliko imate izkušenj s plavanjem tisti, ki ste prijavljani na 5000m? Tjasa? Alja?

Jest sem že plavala iz Crvenega Vrha (blizu Kanegre) v Bernardin, pa je kar šlo, ampak bilo je sredi poletja in je bila temperatura vode ravno pravšnja, kar me zdaj malo skrbi. V neoprenu tudi jaz še nisem plavala in me tudi ne vleče, da bi, ker se brez tistega pajaca počutim precej udobneje. Kljub temu, da sem včasih bolj aktivno plavala, se mi zdi 5 km kar veliko, neprimerljivo s tekaškimi 5 km, sploh je treba upoštevati, da se plava v morju, ob nepredvidljivih (večji valovi) in predvidljivih (manjši valovi) zunanjih dejavnikih, pa potrebno je pazit na smer, pa upat na kar se da toplo vodo....

...ampak, že prav komaj čakam, da bo, pa upam, da nas bo čim več :)
 Puskin
Danes otvoril kopalno sezono. Morje je v zgornji plasti že zdej čist dovolj toplo, pol metra spodaj je sicer precej hladneje ampak do tam sežejo samo roke. Idealno za plavat, vsake tolko naletiš tudi na hladnejša območja, kjer te prijetno ohladi :) Motijo me edino meduze, ki jih je kr nekaj v tem času
:twisted:
Uporabniški avatar
 miro
Uf Tjaša, spomnim se Crvenega vrha in močnih tokv tam okoli. Enkrat sem hotel plavati nazaj v CV, pa je bil tok premočan, tako, da sem moral plavati na obalo, ter se vrniti na "plažo" peš.
Ja upam , da ne bo kakšnega zalivskega toka v obratni smeri ,od našega plavanja, drugače pa , bo kar bo.
Se vidimo!
Lp!
Miro
Uporabniški avatar
 še1PR
Puskin napisal/-a:Motijo me edino meduze, ki jih je kr nekaj v tem času
:twisted:
:? no, nanje sem pa pozabila...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA