Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
nana napisal/-a:Mene pa zanima, če vas nič ne skrbi temperatura ob 15. uri; za plavat bo že ok, kaj pa za tečt![]()
Ima kdo kakšne izkušnje s tekom ob tej uri? Meni je bilo npr. včeraj še ob 20h prevroče
nana napisal/-a:Mene pa zanima, če vas nič ne skrbi temperatura ob 15. uri; za plavat bo že ok, kaj pa za tečt![]()
Ima kdo kakšne izkušnje s tekom ob tej uri? Meni je bilo npr. včeraj še ob 20h prevroče
Sebi napisal/-a:... Koliko imate izkušenj s plavanjem tisti, ki ste prijavljani na 5000m? Tjasa? Alja?Moja prava "plavalna kariera" se je zaključila tam nekje v osnovni šoli... Imam preplavanih tudi nekaj "ta dolgih" razdalj, ampak vse brez boja s časom. Za čisti užitek... Tako niti ne vem kaj naj pričakujem... Mene še najbolj skrbi temperatura vode. So me vsakič na Bledu na 400 m zaradi mraza strašansko boleli uhlji, kljub kapi. V neoprenu še nisem plavala in se kar ne morem odločit zanj... Pa še eno težavo imam... Moram po leče... Drugače se zna zgoditi, da me bodo morali s kakim veslom po glavi, da ne zgrešim kake boje... Evo. Moji "strahovi"...
Sebi napisal/-a:Me ima, da bi šla plavat na 5000m, po Tjašini taktiki. Ampak me malo skrbi... Koliko imate izkušenj s plavanjem tisti, ki ste prijavljani na 5000m? Tjasa? Alja?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA