prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
AVI napisal/-a:
spela* napisal/-a:
bobr napisal/-a:Kaj 2, tri bi lahko enkrat sli :lol:

Saj eni norci to včasih gredo, kajne, Avi? :lol:

...ma, je je treba tudi kakšno takole ušpičit....Slika...upam, da jo bom kdaj ponovil, ker je res super.....Slika...

..sicer me pa ta torek, žal ne bo, ker so duge obveznosti v planu....žal...Slika....

...se pa vidimo naslednji torek....

Ej, a vsaj ženski del pride?
Uporabniški avatar
 raf
moja malenkost tudi pride in rabim vodičke,ker proge še ne poznam v nulo. :wink:
 spela*
raf napisal/-a:moja malenkost tudi pride in rabim vodičke,ker proge še ne poznam v nulo. :wink:

Jaz progo sicer poznam, a mislim, da si veliko prehiter zame. :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Jutri so napovedane ohladitev in bo treba bolj počasi tečti, še posebj, če bo deževalo in se znam prilagoditi sotekaču in bova po polžje prilezla skozi krožnik. :wink:
 Klanfa
Jst bi se vam pa tud pridružu, ker živim čist zraven...ob kjeri uri pa kje točn se pa dobite?

Hvala za odgovor pa lep pozdrav vsem :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Tule poglej :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
jaz pridem danes ... tudi če bo deževalo :wink:
upam da se bo našel kakšen prtljažnik za moj ruzak, ker ne bo AVI-jevega :)
 spela*
5rca napisal/-a:jaz pridem danes ... tudi če bo deževalo :wink:

Jaz pridem. Bom imela prtljažnik s sabo. :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
spela* napisal/-a:

Jaz pridem. Bom imela prtljažnik s sabo. :wink:

..no pa se je rešila težava.... :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
:

Kok si pa ti ratala zagnana :wink: Jaz pa še cincam, tudi če ne bo deževalo. :?
Uporabniški avatar
 5rca
me je SAM v četrtek čist naspidiral 8)
Uporabniški avatar
 veter v laseh
K-Rožnik sem odtekel že ob 14.10 uri. Leva varianta. :twisted:

Vreme spremenljivo, začetek z rahlim dežjem, ki me je spremljal do konca teka. :lol:

Pretirane gneče na trasi ni bilo - srečal sem 2 tekačici.
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi moje noge so danes prej začele. Ob 16ih sem šel na klasičen krožnik in v solo režiji dosegel PB 44 minut :mrgreen: AVI in obivankenobi pazita se me jeseni :rol:
V cilju sem rahlo počival in spet v solo režiji odšel na ravninski izy krožnik. No ta odločitev je bila napaka saj so me zagrabile bolečine v mečih in to že na drugem km :--( Nekako sem se vlekel do 4km kjer je začelo kar pošteno bolet. Zmanjšam tempo in vmes celo hodim z razteznimi vajami. Nekje na 7km pošteno zagrabi da spet hodim a potem od 8km naprej pospešim do cilja. Doma obkladki in počivat. Upam da bo do vikenda ok, ne ne bo kar moglo bit :twisted:

Ob 18ih sem raje zaključil turnejo in ravno prav prišel za pozdrav ostalih.

Aja še to, vroče ni bilo ampak je bilo hudo soparno da je teklo z mene kot da sem pod tušom :)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
bobr napisal/-a:Tudi moje noge so danes prej začele. Ob 16ih sem šel na klasičen krožnik in v solo režiji dosegel PB 44 minut :mrgreen: AVI in obivankenobi pazita se me jeseni :rol:
V cilju sem rahlo počival in spet v solo režiji odšel na ravninski izy krožnik. No ta odločitev je bila napaka saj so me zagrabile bolečine v mečih in to že na drugem km :--( Nekako sem se vlekel do 4km kjer je začelo kar pošteno bolet. Zmanjšam tempo in vmes celo hodim z razteznimi vajami. Nekje na 7km pošteno zagrabi da spet hodim a potem od 8km naprej pospešim do cilja. Doma obkladki in počivat. Upam da bo do vikenda ok, ne ne bo kar moglo bit :twisted:

Ob 18ih sem raje zaključil turnejo in ravno prav prišel za pozdrav ostalih.

Aja še to, vroče ni bilo ampak je bilo hudo soparno da je teklo z mene kot da sem pod tušom :)

bobr :cast: :clap: :cast1: za nov PB,sem že opazil, da se mi počasi, vendar vztrajno približuješ... :lol:, tako, da je verjetno samo še vprašanje časa, kdaj me boš prehitel tudi na kratkih razdaljah.. :twisted: :lol:

Lp! :wink:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA