Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 damjan10
sem bi že ob 12:30h

po začetni slabosti, sem na koncu preživel, ... pa še nekaj dobrega sem naredil!!!!
Uporabniški avatar
 ales
Spet sem mal zamudil, tko da je bila 5rca že čist nestrpna..hitr obletim sestre in se zleknem na še topel ležalnik. Oni teti na hitro razložim od kje smo in zakaj nisem šel včeraj raje v zadružni dom na Primskovem darovat kri in že smo bili pri sendvičih. Po moje so na ZTMju kar veseli da le dvakrat letno pridem spraznit zaloge. Saj vem, če ne bom sam povedal, me bo 5rca zagotovo zatožila-pet sem jih pojedel; ja k je pa toliko časa trajalo, da smo Lojzeta pričakali, pa Mitja, pa Clasix-a...

Današnji obisk je bil skoraj ko tekaški treningi v Kranju. Včasih. Pet minut ti puščajo kri, potem smo pa štiri ure čvekali, najprej kr v kantini, potem pa v onem angleškem pubu pri RTVju (Irish na Prečni je namreč po novem dopoldne zaprt..). Guinness je menda zlo dober za obnavljanje izgubljene krvi. Še Corny ga je pila, k sicer menda ne pije piva. Edin zvezdo Mitja smo med potjo zgubili, pa se je zelo viteško odrezal na odvzemu-so ga sestre menda kr obračale na ležalniku, mu nosile sokce; tega se pa še Lojze ni spomnil.

Sem mislil, da imam s 157 velik hemoglobina, pa sta se našla dva korenjaka, ki sta imela 163 in 166. Hardiči!

Žal priponk še kar nimamo, tko da če se niste ustavili pri naši mizi pri vratih, škoda. Fino, da se nas je toliko nabralo, zdaj pa nabirat kri do jeseni. Se vidimo na Šlajmerjevi spet enkrat v začetku decembra.
Uporabniški avatar
 Classix
ales napisal/-a:
Sem mislil, da imam s 157 velik hemoglobina, pa sta se našla dva korenjaka, ki sta imela 163 in 166. Hardiči!

Ha...tukaj sem jaz z 166. Šele ko sem prebral tvoj post sem dojel tisto paberkovanje o softičih in hardičih. Pa tista o ''jupiju'' mi je bila tudi všeč...definitivno sem tudi naslednjič zraven.

LP
Matjaž
 damjan10
jaz sem ga imel 167 (hemoglobina)
Uporabniški avatar
 mitjas
:( a pol sm bil samo tretji s 163. Sej sm vedu da bi mi mogla 2x zmert :wink:
Kar se pa tiče samega odvzema, sm bil pa nedvomno res največ časa na ležalniku :P

Je blo sicer neplanirano, očitno moje telo več kot 4dcl krvi naenkrat ne odda. :oops: Najprej mi je teta dala v roko eno žogico za stiskanje, ker je kri tekla prepočasi, potem pa se mi je kar naekrat zameglilo in čez 2 sekundi sm bil že obrnjen na glavo. Vame pa sta strmeli ena blond in ena črna glava :shock:
No po par 10 sekundah sm bil že pri sebi in obrnjen spet "normalno", potem sta me pa res še ene 5 minut merkali, da ne bom skupej padu :)
Še potem na malici ju je skrbelo, če sem v redu. Aja, kri sem dal spet po 13ih letih, najbrž se je treba mal navadit.

ales napisal/-a: Edin zvezdo Mitja smo med potjo zgubili, pa se je zelo viteško odrezal na odvzemu-so ga sestre menda kr obračale na ležalniku, mu nosile sokce; tega se pa še Lojze ni spomnil.

Vi ste se zgubili, zmenjeni smo bli pr Prešernu in da gremo do Guinness Pub-a. In ste prej najdl drugega, jest sm bil pa zmenjen z našim bosonogcem RollBackom v Pub-u :? No ja, pa drugič :!:
Sta se me pa prijela dva "tačrna" kot še nikol :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
mitjas napisal/-a:
Vi ste se zgubili, zmenjeni smo bli pr Prešernu in da gremo do Guinness Pub-a. In ste prej najdl drugega, jest sm bil pa zmenjen z našim bosonogcem RollBackom v Pub-u :? No ja, pa drugič :!:
Sta se me pa prijela dva "tačrna" kot še nikol :oops: :wink:

Ja, ja, se opravičujem. Mi smo zamočili.. k smo že tolk časa štorkljali po unih lužah nisem imel srca ne zaviti v prvi pub, za katerega se mi je zdelo, da imajo Guinnessa. Vidiš, meni sta pa dva ravno prijetno sedla na vse une sendviče, k sreči sem imel ob dveh ene obveznosti, drugače bi se analiza zavlekla še v popoldne. Do superg in plesk pa sploh nisem prišel.
 Janazaspana
Malo živčna sem gledala naokoli, pa se mi je zdelo, da ni nobenega forumaša naokoli, ker se mi ni noben zdel dovolj fit.
Vglavnem, moja kri je tekla tam okoli 9.30 ure. Sestra je bila sita mojega gobcanja, slabo mi ni bilo, sem pa pozabila povedat, da sem iz TFja. Septembra ponovim vajo.
Uporabniški avatar
 Cormi
Janazaspana napisal/-a:se mi ni noben zdel dovolj fit.
.

:shock: Na katerem zavodu si ti dajala kri? Mi smo bili sami fit. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Cormi napisal/-a:
Janazaspana napisal/-a:se mi ni noben zdel dovolj fit.
.

:shock: Na katerem zavodu si ti dajala kri? Mi smo bili sami fit. :wink:

beri podhranjen. :lol:
Slovenski tekači na TF niso Kenijci :rol: , ampak da Classix-a ni vidla, ki je bil tam sigurno najbolj markantna osebnost :roll:
Uporabniški avatar
 Classix
Laufer napisal/-a:ampak da Classix-a ni vidla, ki je bil tam sigurno najbolj markantna osebnost :roll:

Classix bil tam okoli 11:00...malo pozno, pa še vedno opažen. Cormi in 5rca sta me opazili. Markanten kot vedno :mrgreen:
 Janazaspana
Classix napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Classix bil tam okoli 11:00...malo pozno, pa še vedno opažen. Cormi in 5rca sta me opazili. Markanten kot vedno :mrgreen:

To bo to. Vsi ste govorili, kako boste na ZTMju še preden kure z levo nogo iz postelje vstanejo. :lol: In jaz pridem 10 minut za kurami pa tam ni nobenega kenijca.
Uporabniški avatar
 Cormi
Janazaspana napisal/-a:
Classix napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Classix bil tam okoli 11:00...malo pozno, pa še vedno opažen. Cormi in 5rca sta me opazili. Markanten kot vedno :mrgreen:

To bo to. Vsi ste govorili, kako boste na ZTMju še preden kure z levo nogo iz postelje vstanejo. :lol: In jaz pridem 10 minut za kurami pa tam ni nobenega kenijca.

Beri Aleševo poročilo. Bili smo pred kurami tam, a kantina nas je tako dolgo zadržala, da smo še Classixa dočakali...
Uporabniški avatar
 grb
Tema je ze mal stara ampak a je kdo mogoce kej "ukup sestel" kolk krvi smo tam pustili TFjevci?

G.
Uporabniški avatar
 Tina1
Js sm hotela dat kri prejšnji teden na ZTS in so me tam že drugič zavrnili :( Razlog pa je bil zato, ker sem jemala železove tablete pol leta nazaj...pa je rekla zdravnica, da naj še počakam, da telo samo začne hemoglobin iz prehrane koristit. Sm ga pa imela 147. Zgleda, da tam zdravnici ne smeš vsega preveč iskreno povedat...k če ne te zavrnejo...pa sm se čist fajn počutla in nikoli pa odvzemu mi ni blo slabo. Drugod izven Ljubljane pa mi zmeraj kri vzamejo.
 Janazaspana
grb napisal/-a:Tema je ze mal stara ampak a je kdo mogoce kej "ukup sestel" kolk krvi smo tam pustili TFjevci?

G.

1. 450

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA