Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Asparagus, danes si že druga, ki jamra, da ima musklfiber od vrtnerjenja. Heh, ni čudno, da men nekak ne potegne tale "šport".

Sicer pa... danes imam dopust...kao. Sem uspela prepričat dohtarje, da mi ne bo škodilo, če mi vzamejo par kapelj krvi. Celo...
SEm pa spet poslušala o kilaži...
Madoniš, bo še kdo mislil da sem podhranjena. :roll: :roll:

Dober tek....
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla!

Polžki, kako ste kaj? ;)
Danes mi je končno uspelo iti na en daljši tek (vsaj zame daljši ;) ) okrog 9km. Bil je tako prijeten tek...dež je vse lepo shladil, ljudi ni bilo nikjer...skratka uživanje na full. :D
Klanci se mi zdijo vsakič krajši in položnejši ;) in vse to mi daje nov zagon.

@Sirius: Dobrodošel med polžki... :D

Polžki, komaj čakam Nočno 10ko. Vidim, da nas je že veliko prijavljenih. Upam, da se spoznamo še s tistimi, ki se nismo na DM. :lol:

@Špela*: super, da si se prijavila. Se bomo res dogovorile in mahnemo skupaj na Nočno 10ko.
Uporabniški avatar
 Asparagus
[quote="solatka"]Asparagus, danes si že druga, ki jamra, da ima musklfiber od vrtnerjenja. Heh, ni čudno, da men nekak ne potegne tale "šport".

Veš, tud jaz ga še ne treniram prav dolgo :wink: in tud nimam nekih posebnih ambicij.
Danes ni bil moj tekaški dan, zato se spet kaj oglasim, ko bom imela kakšen km več za sabo. Vmes pa tud jaz populariziram našo sekcijo :) .
O nočni desetki še ne razmišljam veliko, čeprav bom šla, samo prej me čaka še eno krajše potovanje.

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
jutro, od torka še nisem uspela tečt. V sredo sem imela dan počitka, pa vse me je bolelo od padca, pa popolčdne službico v četrtek sem imela kar nekaj skakanja, pa hči je imela vpis v zlato knjigo, pa ful imamo nekih brezveznih poti zaradi moje raztresenosti, zvečer sem imela pa neko zanimivo srečanje. danes ima pa moj otrok valeto... tko da upam, da se jutri vse umiri in pridem do prepotrebnega teka v naravi
uživajte pa čeprv po polžje ;)
Uporabniški avatar
 skyfoot
...hvala za sprejem med svoje vrste.
Hmm, že skrajni čas za vremenske izboljšave :)

Ta forum je prijazen tudi za začetnike, kot sem jaz. Vem da tek daje zdravje in da je napor potem poplačan.
Samo da tega ne vedo moji atomi v mojem telesu, ki mi pri vsakem koraku pravijo, da ne morejo več naprej....joj joj... in iskal sem sotrpine, ki jim je vsaj bilo tako huuudo kot je meni sedaj..

Ampak včeraj po devetem teku sem napredoval. Pretekel svojo progo v celoti in na koncu sem se počutil zmagoslavno in ponosen nase...že razmišljam hmmm o Logarski da verjetno ne bom štartal iz Luč ampak mogoče celo prej.
Moj julijski letnik 64 je prižgal motoje....ha ha in sedaj teče svoj krog iz celjkega sejmišča proti šmartinskemu jezeru - ne čisto do jezera pri eni trgovini zavijem naokrog in nazaj. Čisto do šmartinskega je za polža še preveč.

Lepe pozdrave iz Celja
Uporabniški avatar
 lenči
Sirius, lepo da si se oglasil "sosed". Pa še letnik si moj, še mesec si samo malo zgrešil :wink: , tako, da še vedno sem očitno najstarejši (najžlahtnejši) polžek :? . Se lahko pridružiš potem celjskim tekom ob Savinji, da ne bom edini polžek :wink: tam (če nisi že prehiter za moj tempo :oops: ).

Kar lepo počasi in napredek ugotavljaš, je že viden. Logarska je res lep cilj, bo treba kakšen kilometer še okoli Šmartinskega prej nardit, da bo vzponček v Logarsko šel brez problema. Pa še razmišljanja o več kot 16km :clap: . Očitno tečeš kar po trasi malega maratona v Celju, si torej pridobivaš prednost poznavanja terena :wink: .

Polžki, jst sem pa včeraj lenarila :juhuhu: , danes pa mogoče en kratek tek, če se mi bo dalo :wink: :lol: .

Ksenija, kar lepo počasi, tek v naravi bo vse spravil na pravo mesto in užitki bodo neverjetni :lol: .

Alja, kar veselo naprej, takšno navdušenje je zeloooo nalezljivo :lol: .

Asparagus :D , uživaj na potovanju in predvsem in sploh pri teku :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
Še ena lenoba tukaj. Včeraj sem prespala cel popoldne. :roll:

Danes sicer imam v načrtu tek, ampak ne vem, če se ne bom raje kulturno udejstvovala. Sicer sem pa itak ugotovila, da če manj tečem, mi gre bolje od nog.

Vsem, ki boste (ste) danes tekli, želim dober tek.
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, saj veš kaj pravijo in priporočajo izkušeni rekreativci :

počitek je del treninga :juhuhu:

zatorej, mirno kdaj polenarimo, saj potem grejo kilometri lahkotno izpod nog :lauf: .

Ti si pa včeraj itak naredila veliko dobrega, saj si darovala kri :clap: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Po treh dneh tekaške pavze, sem se danes odpravila že ob 8.30. Spočita in v za tek prijetnem vremenu sem pretekla 14 km :lol: . Dodatna dva km od Pogonika proti Kresnicam sta ravna, brez prometa, malo pred sedmico je še studenček, ki ga je nekdo usmeril v plastično cev. Domnevam da zato, ker je piten, ampak danes ga nisem potrebovala.
Nisem bila ne žejna, ne utrujena, ves čas sem dobro počutila, samo kolena so me bolela zadnjih nekaj km. Čas je bil 1 ura 30 min, dosežen brez "matranja". To razdaljo bom sedaj vključila v svoj program treninga in upam, da se bosta s tem sprijaznili tudi koleni :wink: .

Dobro izkoristite nedeljo, počnite tisto, kar vas veseli.
 Jure_kolesar
S kakšnim tempom pa kaj tečete polžki? Ker po mojih interpretacijah bi jaz tudi sodil zaenkrat še bolj v polžjo sekcijo :) .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus, :clap: bravo. Si pa hiter polžek :wink: . Le tako naprej.

Jure, če malo pogledaš temo, boš videl, da je polžji tempo 7min/km in +. Odvisno od razdelje in tudi polžka :D . Eni tečejo že s turbo pogonom, drugi pa kar peš :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, zdaj bom pa mal nasmetila Slika.

Vse te tri dni mojega počivajočega treninga mi je po glavi šel nedeljski tek. Vreme je kazalo na zame čudovite pogoje za tek in ker čas ni problem, sem rekla, da moram malo daljšo razdaljo poskusit.

Danes zjutraj sem lepo vstala, fizično počutje je bilo dobro, psihično čudovito. In sem si opasala pas s pijačo, dekstrozo in pol banane (ja za daljši tek rabim Slika). Pa gremo proti Rimskim, se odločim kar za najdaljšo varianto. Jezi me, ker rabim kar 5 km, da se "ogrejem". Potem mimo železniških delavcev elegantno odtečem Slika in jo mahnem nazaj proti Laškem. No, da ne bo samo 13 km, sem rekla, gremo še en krog okoli Debra. Po 10 km so moje noge kar nekako same tekle :lauf: . Pijače mi je zmanjkovalo in sem rekla, počutim se dobro, grem pa še enkrat do studenca, da natočim in potem proti domu. No, vmes me je dekstrozica rešila pomanjkanja energije Slika in ko sem se lepo ohladila z vodo, dotočila v plastenko, sem zopet tekla naprej. In ko se na mostu obrnem si rečem, sedaj gre pa še samo proti domu, to pa bo šlo, ni problema.Slika. Zadnjih 300 m me klanček malo ustavi, ampak se ne dam in jo prisopiham do štartne table :oops: .

Noge me bolijo, kolke čutim, po dolgem času sem čisto preč po teku Slika. Ej, tole je pa blo danes.

In zakaj tako smetim?

Ker sem pretekla 22,1 km. :laola Slika.

In to s tempom 7:09/km.

In ugotovila, da gre, če je v glavi vse pripravljeno. Nikjer ne bo uradno zabeležen moj tek, razen v mojem tekaškem rokovniku bo imel posebno mesto, saj je le prvi polmaraton Slika.

No, zato imam kar naenkrat pretečenih čez 70 km ta mesec.

Sedaj se moram sam odločit, kdaj grem na prvo uradno 21ko, ker zdaj je vse enostavno.

Hvala ker ste brali do konca in z mano delili te lepe občutke Slika.
Uporabniški avatar
 Frikica
Lenčiiiiiiiiiiii!!!!

BRAVOOOO! :laola
Čestitam za prvi "mali maraton". Pa ni važno če je neuraden, saj si ga boš najbolj zapomnila.
BRAVO še enkrat!!!

:clap: :clap:

Lepo je brat take "smetke", upam, da jih bo čim več. :)
Uporabniški avatar
 Classix
Samo... :cast1: ...in še enkrat... :cast1: ...pa kaj bi nakladal dalje Lenči... :cast1:
 Jure_kolesar
Bravo. :wink: Koliko pa misliš okvirno peljat Celjsko? :wink:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA