Barb napisal/-a:Mislim, da bi bilo vsem v veliko čast, če bi dragi nagrajenec tekli z nami.Torej,....

Žal ne vem ne dneva ne ure, ker nisem prejel uradnega obvestila, kdaj se bo tek odvijal.

Če pa je zgoraj navedeni datum 30.6.2004 ob 19.00 uri definitiven,

moram sporočiti, da imam kot član Poletove ekipe obveznosti vsako sredo ob 18.00 uri v Tivoliju.
Barb, da ne boš spet rekla: "No vidiš Fotr, smo ti povedal, da bomo kmal na stranskem tiru", ker to ni res.

Ko bo trening organiziran na kakšen drug dan (tudi četrtek ne, ker je na ta dan odrejen obvezen počitek,

tudi v ponedeljek ne, ker imam za ta dan določen enakomeren 8 km tek,

tudi v torek ne, ker je predviden tek v klanec, pa tudi v petek ne,

ker je predviden še en enakomerni tek, tudi v soboto sem zaseden,

ker moram opraviti en dolgotrajen tek,

v nedeljo pa naj bi opravil trening v vodi in se tudi ne morem udeležiti treninga).

Vse ostale dni sem na razpolago, kar dokazuje da Barbina izjava, citiram: "No vidiš Fotr, smo ti povedal,da bomo kmal na stranskem tiru", konec citata, ne drži.
Prosim za uradno obvestilo, kdaj se bo vršil naslednji trening okoli Brda, ki bo potekal Fotru v čast, da bom odložil neodložljive obveznosti in se teka udeležil ter ga preimenoval v enakomeren ali dolgotrajen tek,

ki bo nadomestil moje ponedeljkove, torkove, četrtkove, petkove, sobotne in nedeljske aktivnosti.

Sreda pa ne pride v poštev.
Se vidimo!