prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Matevž, sej več pa ne pričakujemo ( tekači ) od tebe - važn je, da boš mel "tošl" s sabo, za ostalo se pa ne sekirat - sploh :wink: :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
Pridem tudi jaz, in to z veliko verjetnostjo! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Matevz
LojzeP, si slabo prebral. Jaz niti do šanka ne bom mogel.

Vidkul, saj nimam žuljev. To sem jo super odnesel, predvsem pa je duct tape naredil čudeže.

Sem pa ful vnel pokostnico oziroma kito od sprednje mišice nad stopalom. Saj ne vem kaj točno je, ampak boli pa ful. Začelo me je sicer boleti že v soboto okrog 4h zjutraj in to, da smo se potem do 12.30 v nedeljo okrog gonili, ni k stanju prav nič pripomoglo. Pa še nekaj me vez pod kolenom boli. Sicer pa sta obe stopali kot dva balona.

Sem bil pri zdravnici, ki mi je zapovedala bolniško do konca tedna in sem jo komaj prepričal, da več kot do jutri ali pa v skrajnem primeru do srede ne bom ostal doma.
Uporabniški avatar
 ales
Matevž, smo ti že napisal OPRAVIČENO. Nas boš pa naslednjič mogoče popeljal po Udin Borštu, pa še kaj povedal. Ti se sam regeneriraj.

Menda ful pomaga en vitamin. B se mi zdi. Ga dobiš tudi v pivskem kvasu (Mercator 270 SIT za 250 gramov ene firme iz Šmarij) ampak je ful zanič. No ja mal bolš je z jabolčnim sirupom in limono, še boljš pa v eni taki rjavi flaški...
Uporabniški avatar
 Matevz
ales napisal/-a:Mercator 270 SIT za 250 gramov

Kot priučen Gorenc mam rajši tistega za 169 SIT za 500g :drink
Uporabniški avatar
 Barb
Mislim, da bo tale sreda ta teden čist dobr šla v moj kontekst :P :roll:
...zato,tko kot tini prav,obstaja velka verjetnost, da se vidmo
Uporabniški avatar
 Fotr
ales napisal/-a:...Torej skupni trening Brdo: 30.6.2004 ob 19.00 gozdni vhod na hipodrom

Samo neformalno vas obveščam, da posedujem pismeno potrdilo, :D
v katerem črno na belem stoji, da so mi člani organizacijskega :shock:
odbora 1. tekaškega piknika kot prejemniku tega pisma dodelili med :D
drugimi nagradami tudi nagrado v naslednji obliki: :shock:
- da se en trening okrog Brda teče Tebi v čast :twisted:
Če Tebi pomeni osebo, ki ima to potrdilo v izključni lasti, :shock:
potem občeveljavno sporočam vesoljnemu bralstvu na TF, :shock:
da je ta oseba Fotr in pričakujem od organizacijskega odbora :evil:
treningov Brdo, ki je samo po sebi umevno podrejen organizacijskemu :(
odboru 1. tekaškega piknika, da izpolni voljo predpostavljenega :shock:
in odredi kdaj se bo odvijal trening okoli brda Fotru v čast in se bo :evil:
imenoval Fotrov trening okoli Brda. :D :D :shock: :D
Toliko v vednost. :!:
Prosim za dobrohotno obvestilo o sklepih organizacijskega odbora :D
treninga Brdo, da mi v smislu tozadevne informacije sporoči na :shock:
pričujoči naslov dan in uro tega zgodovinskega teka. :D :D :shock:
V slučaju negativnega odgovora bom okoli Brda organiziral en trening :D
sam, na njem tudi tekel sam in ga vsemu navkljub imenoval Fotrov :D
trening. :evil:
Uporabniški avatar
 Barb
Mislim, da bi bilo vsem v veliko čast, če bi dragi nagrajenec tekli z nami.

Torej,.... :?: :?: :arrow: :arrow:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Mislim, da bi bilo vsem v veliko čast, če bi dragi nagrajenec tekli z nami.Torej,.... :?: :?: :arrow: :arrow:

Žal ne vem ne dneva ne ure, ker nisem prejel uradnega obvestila, kdaj se bo tek odvijal. :D Če pa je zgoraj navedeni datum 30.6.2004 ob 19.00 uri definitiven, :evil: moram sporočiti, da imam kot član Poletove ekipe obveznosti vsako sredo ob 18.00 uri v Tivoliju. :cry:

Barb, da ne boš spet rekla: "No vidiš Fotr, smo ti povedal, da bomo kmal na stranskem tiru", ker to ni res. :oops: Ko bo trening organiziran na kakšen drug dan (tudi četrtek ne, ker je na ta dan odrejen obvezen počitek, :? tudi v ponedeljek ne, ker imam za ta dan določen enakomeren 8 km tek, :? tudi v torek ne, ker je predviden tek v klanec, pa tudi v petek ne, :? ker je predviden še en enakomerni tek, tudi v soboto sem zaseden, :? ker moram opraviti en dolgotrajen tek, :? v nedeljo pa naj bi opravil trening v vodi in se tudi ne morem udeležiti treninga). :? Vse ostale dni sem na razpolago, kar dokazuje da Barbina izjava, citiram: "No vidiš Fotr, smo ti povedal,da bomo kmal na stranskem tiru", konec citata, ne drži. :oops: :shock: :oops:
Prosim za uradno obvestilo, kdaj se bo vršil naslednji trening okoli Brda, ki bo potekal Fotru v čast, da bom odložil neodložljive obveznosti in se teka udeležil ter ga preimenoval v enakomeren ali dolgotrajen tek, :wink: ki bo nadomestil moje ponedeljkove, torkove, četrtkove, petkove, sobotne in nedeljske aktivnosti. :cry: Sreda pa ne pride v poštev. :shock: :shock:
Se vidimo! :shock: :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Na tole pa jaz nimam nobenih besed

Bodo še fantje povedal svoje
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz bi bil tud rad na Fotrovem teku, zato mi zelo ustreza, da še ne bo v Sredo (če sem že piknik zamudil). Upam, da bo drug teden noga že OK (vsaj do Brunarce me bo pa že prinesla :) ). Glede na to, da smo itak vedno kolobarili med sredo in četrtkom, predlagam, da izberemo četrtek in se bo Fotr odpovedal svojim siceršnjim obveznostim (počitku) in ga prestavil na npr. petek.
Uporabniški avatar
 Fotr
Matevz napisal/-a:...predlagam, da izberemo četrtek in se bo Fotr odpovedal svojim siceršnjim obveznostim (počitku) in ga prestavil na npr. petek.

To bi pa šlo. Pa še nekaj, od 15. julija do 15. avgusta ne bo treba v sredah v Tivoli, tako da so tudi ti termini na razpolago. :D . Malo sem kompliciral, ampak taka je odločitev organizacijskega odbora. :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Dragi Fotr ! :D

Ko berem tole tvoje odrejanje, podrejanje, planiranje, in ne vem kaj še vse, si pa res ne morem, da ne pomislim, kakšen pekel me še čaka, ko bom v tvojih letih. Saj sploh ne veš več, kje se te rit drži ( ali pa se vseeno motim ) ? Bo treba malo gospo Mamo povprašat, kako je njeno mnenje o tvojem tempu :?: :shock:

Če misilš nadaljevati v tovrstnem tempu, boš kmalu na Tinijevi poti - človeku že nekaj časa "orenk" rdeča sveti, pa je kao karakter, in noče priznati. Me niti tako to ne moti, samo, da ga ne bodo od nekod odnesli. Le glej, da ne boš šel po njegovih stopinjah :?

Pamet v glavo, in naj ti tek ostane užitek :wink:

2x LP
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:...Tinijevi poti - človeku že nekaj časa "orenk" rdeča sveti, pa je kao karakter, in noče priznati. Me niti tako to ne moti, samo, da ga ne bodo od nekod odnesli.

...tole pa tud mene mal skrbi, aveš :!: :!:
...fant ustav konje mal :!: :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:...Pamet v glavo, in naj ti tek ostane užitek :wink:

Lojze, prav prijetno mi je pri srcu, :oops: ko te skrbi zame, ampak ni tako hudo kot je razvidno iz zgornjih sporočil. :D Namerno sem malo zakompliciral, :shock: da bi organizatorjem treninga na Brdu naredil malo skrbi, :shock: ko mi je bila dodeljena taka nagrada. :D Zato me ne resno jemat pri postavljanju urnika. :D
Malo več treninga pa je res odkar sem v Poletovi ekipi, :? ampak saj vsi pravite, da sem 10 let mlajši. :shock: Samo Mama se nekam skrivnostno nasmiha. 8) 8) 8)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA