Tae, mogoče ti bo kaj v tolažbo, če ti na kratko opišem mojo športno pot od 5 leta starosti naprej...
1. sem treniral nogomet - cca 4 leta, rezultatov se ne spomnim, nič omembe vrednega, edino, kar se dobro spomnim od nogometa, da sem s treningov in tekem hodil v primeru slabega vremena usran od glave do pet
Potem sem treniral košarko, cca 8 let, tudi pri Olimpiji cca 2 leti, bil kao neki talent, vendar iz te moke tudi ni bilo kruha, zamenjal kar nekaj klubov, vendar rezultati zopet nič omembe vrednega

, s treniranjem košarke zaključil na Vrhniki in v vaških ligah, kjer se ne spomnim, če smo sploh kakšno tekmo zmagal, ampak jaz sem še vedno vztrajal

, potem sem se vpisal na tečaj karateja oziroma me je tja zvlekel en kolega iz osnovne šole in ful padu v zadevo, treniral kot zmešan, tudi dvakrat na dan, zamenjal vsaj dva kluba, in pristal pri mojem zadnjem trenerju, kjer sem bil okoli 8 let, ja tukal sploh nisem tekmoval, ker me je potreboval kot pomočnika za matranje otrok...

, no in pri 32 odkril tek, kjer pa zgodovino poznaš, tako, da se moji rezultati športnega udejstvovanja lahko praktično skrijejo pred tvojimi in ker se tudi sam večkrat vprašam, kaj me je sploh držalo v športu v preteklosti, ker tekmovanja so bila sigurno najslabša disciplina...tako, da jaz verjamem, da imaš tudi v teku svetlo prihodnost, samo vztrajajati moraš in te trenutni neuspehi ne smejo odvrniti od cilja, ki si si ga postavil...
Lepo treniraj...
Lp!
The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.