Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

revolution
Tudi jaz lahko 2. nočno 10ko samo pohvalim. Lanskoletni čas mi je uspelo izboljšati za 4 minute in prav gotovo se naslednje leto spet vrnem izboljšati letošnji rezultat. Hvala vsem vitezom in vitezinjam za res odlično organiziran tek.

Še nekaj mojih fotk: Galerija - 2.nočna 10ka
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vitezi, fenomenalno ste speljali to prekrasno prireditev. :cast1: Da na kratko "ponovim" besede svojih predhodnikov. :arrow: Vsi, ki smo sobotni večer preživeli na vaši fešti, se bomo tega še dolgo spominjali. :D

O mojem teku pa le besedica ... :arrow: Zelo sem vesel, da sem lahko delal družbo svoji prijateljici ter ji ob "šprintu" v cilj pomagal uresničiti sanje. :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 14 Jul 2008, 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tedi
miro779 napisal/-a:Tudi jaz se pridružujem pohvalam glede organizacije teka, vsekakor pridem tudi prihodnje leto, zanima me pa dolžina proge glede na lansko leto, ali je bila proga daljša ali krajša kot lansko leto, ali ima kdo točne izmerjene podatke...

Pohvale predvsem zaslužite Vi tekači, ki ste se odzvali našemu vabilu :wink: Saj Vi poskrbite za prijetno vzdušje in dober glas...

Se trudimo narediti dobro prireditev... kritiko radi sprejmemo, saj le tako lahko naredimo prireditev še boljšo 8)
Vaše pohvale so pa samo še dodaten zalet za 3.Nočno 10ko :D

Da ne bo dilem glede dolžine... Je popolnoma ista kot lani, pomerjena z merilnim kolesom, ki ima odstopanje 0,1%. Na glavni cesti je bilo merjeno na skrajnem levem delu cestišča (prometa za meritve nekako nismo upali zapreti :roll: ), na potki okoli jezera pa v večini po "idealni" liniji....

Če kdo ne verjame lahko preveri oznake, ki so delane z oranžno barvo na 0,5 km :wink:

Še enkrat zahvale za vzpodbudo in se vidimo na 3.Nočni 10ki :D
(no verjetno že veliko prej :wink: )

Vitezi Dobrega Teka
Uporabniški avatar
 d.m.r.
:arrow: Pa še eno družinsko poročilo. Naša 4 članska familija (+ taščica) je bila nad celotno organizacijo navdušena :lol:. Najprej sta svojo prvo tekaško prireditev odtekla otroka in v cilju vsa žarela, ko sta prejela medalje...
:arrow: Nato sva bila na vrsti midva z možem. Marko je iz solidarnosti z mano startal bolj zadaj, čeprav sem ga podila naprej. Pa mu je bilo kasneje malo žal.
:arrow: S tekom sva bila zadovoljna, pravzaprav sem bila sama zelooo zadovoljna :juhuhu: (spadam v Polžjo sekcijo, pa sem izredno vesela, ker sem tekla zelo blizu ene ure).
:arrow: Še enkrat čestitke organizatorjem, naredili so prireditev, kjer lahko sodeluje cela družina :!: (če se malo pošalim - "družinam prijazna prireditev")
Uporabniški avatar
 mitjas
Danes, ko je dan za počitek in navajanje na normalni bioritem, na prebiranje vaših vtisov in pohval, kar ne vem kje naj začnem... :oops:
Vencelj, škoda da z ženo nista uspela priti do Bleda, bosta pa naslednje leto. Nismo pa profesionalci, daleč od tega, le skupina tekačev, ki je skupaj pretekla kar nekaj kilometrov in tekem, zato vsak od nas dobro ve, kaj hoče na tekaški prireditvi.
Iverson imel si smolo, da si dobil energijski napitek, tudi vode je bilo precej - naslednje leto bomo oboje ločili in dobro označili.
Hvala Pegaz za vse tvoje pohvalne besede, me veseli, da smo se spoznali in da ti je naše "čudo" všeč :!: :wink: Vem pa, da bi vsaj jest naredil kar se da, da se moje ime pojavi na rezultatski listi, zato sem tudi tebi zamenjal štartno številko (konec koncev jih je ostalo dobrih 15).
Bobr nismo še imeli priložnosti kakšnega skupaj po grlu spustiti, sem te pa že ene parkrat prehitel, nazadnje v Radencih na 21ki. S pivom bomo pa kmalu nadoknadili :wink: Drugače pa mimo vaših dogodivščin s Tinijem ne moreš zgrešit na tem forumu :wink:
Janez ve kaj vse je potrebno za izvedbo tekaške prireditve, ampak tekma leta pa vseeno ne vem če je bla :oops: - je še cel jesenski del sezone pred nami
:idea: Bomo jeseni naredili anketo o tekmi sezone, pa bomo dobili odgovor.
Jožko res škoda da te ni bilo med nami, z veseljem bi ti vrnili za vašo gostoljubnost izpred treh tednov. Ko mi je RollBack povedal, da ne moreš priti, me je kar užalostilo :cry:
Fotr tako ali tako vedno samo hvali, hvala tokrat tebi za tako lepo poročilo in tvoj zadnji stavek :cast:
Laufer in Miror me veseli da smo se spoznali, komaj čakam na berlinsko odpravo. S takima tekačema mi bo v čast že potovati proti Berlinu :!:
Če Tae ne najde pomanjkljivosti, potem je moralo biti vse v najlepšem redu :D
Naš plan že lansko leto je bil, da je to tekaška prireditev za celo družino in predvsem za rekreativne tekače in tiste, ki se s tekom šele začenjajo ukvarjat. Zato tudi otroški in rekreativni tek.

Čestitke vsem za osebne rekorde in zmage, še posebaj pa čestitke za kar nekaj tekačev katerim je bila Nočna 10ka tekaški krst :!:
HVALA tudi vsem ostalim za pohvalne besede, predvsem pa zahvala vsem, ki ste na Bled prišli in tole našo Nočno 10ko naredili.
Brez vas nam težko uspelo kot nam je :!: Hvala vam :!:

Napak in pomanjkljivosti se zavedamo, navsezadnje je bila tole naša druga prireditev. Vseh kritik bomo veseli, da bomo lahko naslednje leto vse to poskušali odpraviti in zopet narediti nepozaben tekaški dogodek :!:

Se vidimo v Bohinju na teku okrog jezera, če ne že prej :!:
 nana
Ker je bilo že skoraj vse povedano, le to:
Zelo prijetno sem bila presenečena, ker je bilo na mestu, kjer sem lani kar fino padla (na koncu skoraj še v jezero), tako zelo razsvetljeno, nastavljena voda pa mi je pomagala, da sem tisti del makedama (čez korenine) brez slabe vesti prehodila. Zelo pohvalno. :D
Malo manj pa sem bila vesela moške L majice. Če bi bila vsaj M, še nič ne rečem, majic za spat imam pa res že dovolj :cry:
Mogoče bi naslednje leto skupaj s prijavo pobrali še številke majic? :wink:
Uporabniški avatar
 tae
nana, ne vem sicer kako je bilo pri tebi. Ampak jaz sem in na predprijavi označil številko majice in tudi predno so mi jo dali, so me vprašali katero številko želim.

mitjas, sicer se še ne poznava osebno, pa vseeno opažam, da delujete, kot pravi profesionalci, čeprav to niste. Vidim, da si si vzel čas in po mojem tudi svinčnik za zapiske naših vtisov. V tvojem zadnjem prispevku si omenil vse, ki smo se že kaj oglašali. Psihološko deluje dobro, če kje prebereš svoj ime. Očitno obvladaš človeško psihologijo. :clap:
Uporabniški avatar
 mitjas
Najprej odgovor glede majic... majice je potrebno naročiti en mesec pred prireditvijo, vsaj v taki količini. Prijav do takrat smo imeli slabo četrtino in na podlagi teh številk smo majice tudi naročili. Žal je skoraj vedno tako, da zadnji težko dobijo pravo številko, Nana tebi je bila najbrž edina preostala ženska številka premajhna, moška pa žal prevelika.
Tae nisem omenil čisto vseh, pa tudi s psihologijo se ne ukvarjam. Sem pa - brez svinčnika :wink: - poskušal odgovoriti ali komentirati vse, kar se mi je zdelo da bi bilo fajn.
Uporabniški avatar
 tae
Potem pa imaš poleg vseh sposobnosti še dober spomin. :)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živ!

To je bil res moj tekaški krst, tečem šele tri mesece in s časom 52 min pa še mal, sem zelo zadovoljen. :D Začel sem z lučko na glavi, po cca. desetih minutah je bila že na zapestju. Štartal sem z javamanom, s katerim sva rekla par tekaških, pri kopališču sem mal pospešu, ampak ne za dolgo :oops: .
Glede organizacije - ni da ni, drugo leto smo spet na Bledu, še v večjem številu.
O matr, kok je ura, bejžmo spat :!:

LP
Uporabniški avatar
 Pajk
O ogranizaciji so že drugi dovolj razpisali! ODLIČNO - 10! :laola

June: sej sem te zgubil v drugem krogu pod vilo. Kmalu po tunelu pa te sploh nisem več videl. Zato me pa nisi nič slišala. Je pa res, da sem bil drugi krog bolj tiho in nisem gobcal preveč v gledalce. :twisted: Sem bil kar malo dehidriran od lazenja po hribih čez dan. Vmes sem šel še na kremšnito. :lol: Tazadnji km sem pa prešprintal in zmanjšal razliko do tebe. Sploh pa sem v cilju opazil, da sem takoj za tabo. Tak da ti priznam naziv za fletnega zajčka samo en krog. :P

iverson: z Miranom sta se tako zagnala (sploh pa ti), kot da bi bila ledolomilca. Midva z june pa sva bolj počasi slalomirala. :oops:

Nadj@: Čestitke za čas pod uro. :clap: Če boš še kdaj šla na kolena, bodo še boljši časi. :--
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Glede organizacije, čista 10-ka, podpiram vse kar sta rekla Pegaz (razen konjaka v kremšnitah) in Fotr. Vitezi res znate.
Pred tekmo smo se družili in trenirali plavanje.
Glede teka, sem se za izboljšanje lanskega rezultata poslužil trika in štartal tam okoli 6 vrste ob Taetu in Dannae. Sončka se je tik pred startom nekje izgubila. Dobro, res sem ga mal preteral s to bližino sttartne črte, a do sedaj sem se na skoraj vseh tekih postavil preveč zadaj. Pa tudi prostora za prehitevanje je bilo več kot dovolj. Vsega skupaj me je prehitelo kakšnih sto tekačev, med njimi tudi TF-jevci. Prvi je bil Bober, nekaj sto metrov po štartu, zadnji pa Skrb nekaj sto metrov pred ciljem. Od žensk pa TanjaO in očitno tudi MiciM (če ni bila že na štartu pred menoj).
Prve kilometre "je letelo" (da nisem bil prevelika ovira), potem sem pa malo znižal tempo, ki ga žal pred ciljem nisem več dvignil. Na sliki v cilju sem videl, da sem zgledal precej bolj crknjen, kot sem se počutil. Ura je pokazala, da sem bil le za kakšno minuto počasnejši od svojega rekorda na 10 km.
Po teku smo se zopet prijetno družili in kot mi mignil je bila ura dve. Čas za odhod in spanje.
Naslednji dan sva pa z Lauferjem zjutraj odtekla en ZEN PST. Sedaj pa najmanj dva dni tekaške pavze.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 15 Jul 2008, 15:33, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 solatka
Evo... preživela sem nočno desetko. Pa še uživala sem.
Odlična organizacija, pohvala tud "redarjem" ki so tako pridno spodbujali polžke.

Edin malo me je motilo, da tisti, ki smo ostali bolj zadaj in bolj "ne v skupini", da smo se morali izogibati sprehajalcem.
Ampak dobro, to niste vi krivi. Sem imela potem skoz lučko prižgano, da sem se ločila od "navadnih" turistov, da so mi dali prostor.

Pohvala tudi za originalne medalje, so prišle prav pri kampiranju :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA