Danes, ko je dan za počitek in navajanje na normalni bioritem, na prebiranje vaših vtisov in pohval, kar ne vem kje naj začnem...
Vencelj, škoda da z ženo nista uspela priti do Bleda, bosta pa naslednje leto. Nismo pa profesionalci, daleč od tega, le skupina tekačev, ki je skupaj pretekla kar nekaj kilometrov in tekem, zato vsak od nas dobro ve, kaj hoče na tekaški prireditvi.
Iverson imel si smolo, da si dobil energijski napitek, tudi vode je bilo precej - naslednje leto bomo oboje ločili in dobro označili.
Hvala Pegaz za vse tvoje pohvalne besede, me veseli, da smo se spoznali in da ti je naše "čudo" všeč

Vem pa, da bi vsaj jest naredil kar se da, da se moje ime pojavi na rezultatski listi, zato sem tudi tebi zamenjal štartno številko (konec koncev jih je ostalo dobrih 15).
Bobr nismo še imeli priložnosti kakšnega skupaj po grlu spustiti, sem te pa že ene parkrat prehitel, nazadnje v Radencih na 21ki. S pivom bomo pa kmalu nadoknadili

Drugače pa mimo vaših dogodivščin s Tinijem ne moreš zgrešit na tem forumu
Janez ve kaj vse je potrebno za izvedbo tekaške prireditve, ampak tekma leta pa vseeno ne vem če je bla

- je še cel jesenski del sezone pred nami

Bomo jeseni naredili anketo o tekmi sezone, pa bomo dobili odgovor.
Jožko res škoda da te ni bilo med nami, z veseljem bi ti vrnili za vašo gostoljubnost izpred treh tednov. Ko mi je RollBack povedal, da ne moreš priti, me je kar užalostilo
Fotr tako ali tako vedno samo hvali, hvala tokrat tebi za tako lepo poročilo in tvoj zadnji stavek
Laufer in Miror me veseli da smo se spoznali, komaj čakam na berlinsko odpravo. S takima tekačema mi bo v čast že potovati proti Berlinu
Če Tae ne najde pomanjkljivosti, potem je moralo biti vse v najlepšem redu
Naš plan že lansko leto je bil, da je to tekaška prireditev za celo družino in predvsem za rekreativne tekače in tiste, ki se s tekom šele začenjajo ukvarjat. Zato tudi otroški in rekreativni tek.
Čestitke vsem za osebne rekorde in zmage, še posebaj pa čestitke za kar nekaj tekačev katerim je bila Nočna 10ka tekaški krst
HVALA tudi vsem ostalim za pohvalne besede, predvsem pa zahvala vsem, ki ste na Bled prišli in tole našo Nočno 10ko naredili.
Brez vas nam težko uspelo kot nam je
Hvala vam
Napak in pomanjkljivosti se zavedamo, navsezadnje je bila tole naša druga prireditev. Vseh kritik bomo veseli, da bomo lahko naslednje leto vse to poskušali odpraviti in zopet narediti nepozaben tekaški dogodek
Se vidimo v Bohinju na teku okrog jezera, če ne že prej