Moderator: lenči

spela*
bobr napisal/-a:Šparaj se za Ljubljano, ti grem za zajčka pod 1:50 ;).

:shock:
Pod 1:50????? Pa ti si nor, kje naj jaz tako hitro tečem!
Uporabniški avatar
 bobr
spela* napisal/-a:

A si pozabila na tvojo izjavo:
Haha, 5:30 pa počasen tek, to je zame šprint.

...in kaj je bilo na nočni vemo.

No jaz ti napovem da jeseni boš sposobna tok tečt, sam odmisli že to "jamranje" pa bo :wink:
 spela*
bobr napisal/-a:
spela* napisal/-a:

A si pozabila na tvojo izjavo:
Haha, 5:30 pa počasen tek, to je zame šprint.

...in kaj je bilo na nočni vemo.

No jaz ti napovem da jeseni boš sposobna tok tečt, sam odmisli že to "jamranje" pa bo :wink:

Ok, potem pa zmenjeno! Še supergice prepričam, da bodo tekle tako hitro, pa bo. :wink:
 spela*
Po rezultatih sodeč bo treba polžjo sekcijo preimenovati. Bravo, polžki!
Uporabniški avatar
 Frikica
No, jaz kar še vedno spadam med Polžke, tudi po rezultatu, tko da bom še kar nekaj časa zastopala barve Polžje sekcije :) .
Drugi ste pa res turbo vžgali. ;)
Uporabniški avatar
 Maša
Uf, čestitam vsem...kao polžem. Ne vem, v katero sekcijo se pa naj zdaj včlanim, tale polžja je dobila krila. :lol: Dobre ste, ni kej. Jst zgleda maaal preveč uživam, kako že gre tista s čevljem pa Mujotom? :wink:
Žal me ni bilo na nočni desetki, bo pa kdaj drugič kje drugje.

LP!
 Tanjusha
Polzja sekcija bo vedno imela vsaj eno clanico - mene :D Jaz se ne dam, sem rojena pocasnela. Tut taki mormo bit, ane :wink: Se z moje strani cestitke vsem "polzkom", ki ste nas vec kot odlicno zastopali na Bledu!
Uporabniški avatar
 pajo
Na Bledu videl samo Frikico pa še ta se ni dala prav nič motiti med samim tekom - čao je bilo vse kar sem lahko dobil od nje. Dobro pustimo Špelo čim se ta giblje v družbi Bobra ali pa Lauferja pozabi ona na polže.
Uporabniški avatar
 Frikica
Pajo, se opravičujem samo za čao, sem se bala da zgubim polžji ritem. ;) Obljubim, da bom drugič bolj zgovorna. :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz čestitam polžkom in vsem ostalim za dosežke. Bila sem prijavljena na Nočno 10., a sem ostala doma, ker imam bolečine v pregibu. Najbrž sem si pretegnila kakšno vez ali mišico okoli kolka :evil: . Zdaj čakam, da bolečine povsem minejo pri običajnem gibanju, potem pa spet na en lažji trening. Najraje bi že danes, samo ne vem, če je pametno :?: .
Mislim, da sem poslabšala zadevo, ko sem v petek tekla in se vmes raztezala. Sicer sem v počasnem tempu čisto v redu prišla do konca, ampak naslednje jutro sem čutila bolečino v kolku pri vsakem koraku :evil:
Vem, da je potrpežljivost mati modrosti, kar se tiče poškodb, samo včasih se je tega težko držati. :(
 mausi
Tanjusha napisal/-a:Polzja sekcija bo vedno imela vsaj eno clanico - mene :D Jaz se ne dam, sem rojena pocasnela. Tut taki mormo bit, ane :wink:

ne se bat, sem še jaz tukaj :wink: sem nas ponosno zastopala, celo "metla" me je en čas spremljala :lol: hmm, ja ka pa čem? sem pač polžka...sem pa prišla do cilja - to je pa tisto kar mi šteje!

še dobr da mamo "turbo polžke"
 zvezdicas
A skrbi vas, da ni polžkov? Tukaj sem še jaz :oops:
Bravo seveda za super čase VSEH polžk na Blejski 10ki, mene ni bilo, ker niti nisem pripravljena še na 10km. Ampak bom :!: Enkrat že :)

Tole vreme me zdaj spet malo bolj motivira k teku, samo še udejanjit moram tole, pa kakšno brco v rit, in grem... 8)

Pridno tekajte in lep poletni dan še naprej vam želi polžka zvezdicaS :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Dragi Polžki.... jah na BLedu so bili sami turbo polžki,. pol sem pač jaz morala popraviti vtis....

Sem tekla 1:15:. Mah ja, sem kar zadovoljna. V bistvu se sploh nisem obremenjevala kako tečem pa kakšen bo rezultat. Sem nalašč doma pustila uro. Je bil užitek tečt. Sploh, ko so redarji tolk pridno navijali za nas pa nav vzpodbujali.

Edin en trenutek je bil res strašljiv zame. Ko sem pritekla prvič skozi cilj (do takrat sem ves čas tekla) je blo vse ok. Pol pa tisti mini klanček pa gozdiček. In ostala sem sama. NIkogar zadaj, nikogar ob meni, daaaaleč spredaj so sicer bile lučke od redarjev, sam do tja prit....

Naenkrat pa me je začelo dušit. Pa sem se ustavila, hodila čist počasi in dihala, dihala (sem mislila, da sem pač mal pretiravala)... pa ni nič pomagalo.
Pol me je pa zajela panika... solze so mi tekle, temnilo se mi je pred očmi, tresla sem se Jaz pa samaaaaa....
Ma ja... sem se pomirila in se spravila k sebi... in nadaljevala....

Za nagrado pa sem dobila družbo enega gospoda iz Hrvaške in sva potem skupaj tekla. Je bilo kar prijetno. Namest, da bi se smilila sama sebi, sem njega spodbujala, ko je vsake toliko izjavil: "Ma kdje je ovaj cilj?"
Mi je bila pa res lepa gesta, ko mi je na cilju segel v roko in mi čestital in zaželel vse lepo v življenju. Sem bila kar ganjena.

Videla sem kar nekaj TF majčk... Spoznala nekaj polžkov (Frikica hvala za prevoz in prijetno družbo... Na pijačo gremo pa na Ljubljancu :wink: )

Predvsem sem pa vesela, da sem PREŽIVELA vikend na Bledu.

P.S. Sam eno pripombo mam. Gospod fotograf, drugič se lahko predstaviš :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
čestitam polžki! super da ste uživale :laola

jst sem pa mičkeno razočarana - včeraj se spravim tečt, prepričana da ima zadevica vsaj 15 km če ne več no in potem ugotovim doma da nima, 13 km... čas 01:34 pa še nekaj... mogoče v izgovor to da je kar nekaj hudih vzponov... in da sem vse vsaj do polovice pretekla...
sploh ne vem kje sem s svojim tekom :oops:
tisti ki poznate zagorje pot me je peljala čez Vine - Klančiše -Zaloko - Rove - Europark :(
 zvezdicas
Živjo polžke... kam ste se izgubile?
Samo tečete in nimate časa pisati sem? :roll: Ali pa ste na dopustu? Uživajte!!!
Jest sem včeraj po nekaj dnevnem premoru spet tekla 8) , in morm rečt, da še nisem čisto iz kondicije, sem pa še vedno polžka :wink:
Jutri pa upam, da nas ne bo preveč namočilo, da bomo lahko tekli spet, osvežitev bo pa dobrodošla.
Lepo se imejte in dobro tekajte :wink:
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA