Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:
Šment, tale fante pa veliko zahteva :shock: 8)

Le kako si upa.... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:

Sam za čez kolen je za dat pa po rit :evil:
 mausi
solatka napisal/-a:Aja ... Nikar ne pozabte na prvo polžje pravilo:

Tudi počasi se pride do cilja!

točno tako :wink:
pa včasih v svoji počasnosti bolj uživam kot tisti ki so na turbo pogon...ha ha ha
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjushaaaaa, majčkeeeee, jesss :juhuhu: . In kot smo se pogovarjali, polžek mora biti gor :heart . Se da Solatkinega iz njenega bloga čudovito kopirat (saj ste videle na moji majčki za DM tek :wink: .

Kot je napisala Solatka, jaz vzamem navadno, švic pa tudi. Sam da zame morate naročiti L (ali 44) :oops:

Kako je lepo, ko nas je že toliko v sekciji (se kar poskrijemo in porazdelimo). Solatka ima prav, počasi se tudi pride do cilja. In jaz sem danes naredila en korak proti cilju (1 ura na 10 km). Se vidi, da je bilo hladno in sem jo kar šibala. Pa dopust še imam :juhuhu: , sem lepo spočita in čas je bil 1:01.56. Mogoče pa na zagorskem teku uspem priti v eni uri (sam 18 stopinj še naročim), pa enga fanta za stimulacijo spredaj :wink: , ni :twisted: , da ne bi šlo (al bom pa dušo spustila in se osramotila :oops: :lol:). Če sem odkrita, so bili časi na dopustu katastrofalni, ampak to me sploh ni motilo, užitek teči vsak drugi dan je bil neverjeten. In večinoma sem vstala ob 5.30 in šla teč :bum:. In se potem vrgla v morje. Ha tudi zadnji tek, ko je deževalo, sem potem čofnila v vodo, gledalcem pa so :shock: ven padle :lol: .
Uporabniški avatar
 majcha72
Evo, še prešvicana pokorno javljam, da sem zaključila osmi teden trinajsttedenskega programa, kar znese skupaj 600 minut teka. Mater, to je deset ur. Se mi iber fajn zdi. :D
Danes sem tekla na "tamehki" progi na stadionu. Teren je fajn, ker je mehko za tečt (nisem bila na tartanu ampak tam, kjer je neko žaganje po tleh, kaj pa vem kako se že reče). Krogi pa ubijajo, kljub temu, da so dolgi (677 m) in da jih je bilo relativno malo. Ker sem bila zdajle sredi noči sama, sem si privoščila greh in sem zadnjega odlaufala v nasprotni smeri od predpisane. 8)
Zdaj je pa fertik luštnega. Od danes dalje ni manj kot deset minut teka v kosu. Deset ali več. Se bom dala presenetit, kako bo prvih dvajset v kosu. To me čaka ta teden. Še dobro, da ni kakšne divje vročine napovedane, sicer bi morala spet sred noči vstajat, da bi bila pred službo fertik. :o
Kako je že tista: svakoga dana u svakom pogledu... :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Tanjushaaaaa, majčkeeeee, jesss :juhuhu: . In kot smo se pogovarjali, polžek mora biti gor :heart . Se da Solatkinega iz njenega bloga čudovito kopirat (saj ste videle na moji majčki za DM tek :wink: .

Kot je napisala Solatka, jaz vzamem navadno, švic pa tudi. Sam da zame morate naročiti L (ali 44) :oops:

tud zame obe, številka M :)
danes nisem prava, amapk grem... razmišljam o teku v hrib al pa fartlek, nekaj za povečanje hitrosti.. če ne bom čist na izi udarla ;) sej mogoče me pa danes dež reši ah ja... pride dan :oops:
 mausi
Ksenija napisal/-a:[danes nisem prava, amapk grem... razmišljam o teku v hrib al pa fartlek, nekaj za povečanje hitrosti.. če ne bom čist na izi udarla ;) sej mogoče me pa danes dež reši ah ja... pride dan :oops:

Ksenija a ti veš kolk je ura? Ob 4. uri zjutraj se jaz tudi ne bi mogla odločit kako bom tekla...
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, upam, da ti je današnji jutranji tek uspel. Sem tudi jst čist mačkasta zjutraj, ampak je takooo lepo ko prideš domov in se čudovito počutiš :juhuhu: . Drgač pa priznam, da sem si celo prijavnico za zagorski tek že izpisala, sedaj samo razmišljam, a pošljem mail s prijavo ali počakam do 9.8.? Julija nisem bila na nobeni tekmi (no tistih sama s sabo je bilo dovolj) pa bi avgusta res rada šla, Zagorje mi je pa tako čudovito blizu.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Srce, nisem šla... dežuje, hladno je, krče imam (glede na to da sem tečt pričela ravno zaradi tega ker sem bila lani operirana na tem področju in imam celo zadevo pošito nočem tvegat) izgovorov kokr češ... s tem da sem mogoče prejšnji teden pretiravala s dvema 10 km in enim še daljšim da sem nedeljo preživela na motorju, kjer sama veš tud trpi ritka in noge, torej dva dni mam frej zdejle, pop. mam službo...
mausi, to je zame sred dneva ;)

tud jst nisem še prijavljena... in verjemi da se ne boš osramotila ti ;)
se spogledujem z mislijo da bi se udeležila tisti dan druge tekme kjer me nihče ne pozna... glede na to, da sem tule zelo poznana med ljudmi, bi mi bilo lažje prvo tekmo odteči med tujci... tko da ti kar veselo na tekmo...
a lahko neki vprašam? a imate polžki na tekmah boljši rezultat kot na treningu :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, pa drugič, veš, jst ta teden tudi uživam še doma na dopustu in tečem zvečer :lol: . Se pa strinjam, da tud na motorju trpi ritka in noge, sem se v nedeljo peljala iz morja na motorju, pa še pred mojim s prikolico, 110 po avtocesti (ježeš, sem morala mal pobegnit).

Ksenija, jaz sem šla na prvo tekmo kar okoli Šmartinskega in se sploh nisem sekirala, da bi me lahko kdo prepoznal. Bodo vsaj vedli, da tečem :wink: sem mela druge skrbi v glavi. Jaz doslej na tekmah ponavadi nisem tekla hitreje, razen na DM teku nekaj malega hitreje (pa sem vseeno pritekla zadnja na cilj :wink: ), drugače pa se kar držim rezultatov s tekov. Se trudim, da me množica ne potegne in grem svoj tempo. Je pa vse odvisno od vremena (Radenci so me zaradi vročine hudo ovirali, pa je proga drugače ravninska), razgibanosti proge (Šmarješke so bile kar gozdni tek), pa še kaj bi se našlo. Ravno zato me zagorski tek tudi mika, ker proga ni zahtevna, če pa bo še vreme, pa mogoče le uspem priti na to šmentano uro na 10ko. Saj na 6 km mi že uspeva, sam 10ka je pa dolga :evil: . Bi rada namreč na 21ki bila malo hitrejša kot dve uri in pol. Samo, če pa ni moj dan, pa grem pač po svoje in pika, važno da pridem v cilj :juhuhu: in spijem :drink .
Uporabniški avatar
 Maša
Ojla polžki... Jaz sem včeraj super tekla, no, v bistvu tut v nedeljo, tako da...

d.m.r. napisal/-a: :arrow: Maša, lepo te je bilo po dolgem času brati na naših straneh. Upam, da ti priprave na poroko ne bodo vzele vsega časa in ti ga bo
kaj ostalo še za tekanje :wink:.

... ne, nobene priprave na poroko mi ne jemljejo preveč časa. V bistvu sem se šele danes prvič pripravljala na poroko, pa še to v sanjah (dobesedno) :lol:

Sicer pa s svojim tempom še vedno nadvse pravično zastopam taprave polžje kvalitete. :wink:

LP, Maša
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla, polžki!

Madona, 14 dni me ni, pa nas je že cel bataljon. :D No, ja, pa tudi hitre ste postale! Čestitke vsem in vsaki posebej! In dobrodošli vsi novi polžki!

Zdaj pa še moje dopustniško poročilo. Kampirali smo na Korziki in po mojem sem prvič na dopustu tudi tekla (če odštejem nekaj poskusov v najstniških letih). Tekla sem vsak 2. dan - zjutraj ob 6ih. Trasa je bila še popolnoma v senčki, sicer cesta, ampak na vseh 6ih tekih sem srečala morda 5 avtomobilov. Sem pa tekla 6 km in pridno izboljševala čas. Še vedno je bil sicer v ponos polžkom, ampak jaz sem se počutila odlično! Je pa bila trasa non stop gor - dol. Sem sopihala kot parna lokomotiva. Ampak tisti občutek, ko sem se vrnila v kamp, kjer so še skoraj vsi spali... Noro! Potem pa tuš in hop v visečo mrežo s knjigo v roki do cca. 9ih, ko sta se zbudila mlajša člana - mož mi je pri branju že pridno delal družbo.

10 km v eni uri - hm, še vedno ostaja moj (dolgoročni) cilj. Zaenkrat sem še daaaaleč od tega. Mislim, da bi zdaj zmogla v uri 15. :?: Ampak, saj sem Počasnela, ane?!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Ksenija napisal/-a:a lahko neki vprašam? a imate polžki na tekmah boljši rezultat kot na treningu :oops:

Ko sem trenirala za Radence (bolj preizkušala kako je teči na 10 km), sem tekla 1:10.

V Radencih sem potem tekla 1:16. NO, na nočni na Bledu pa tudi ni bilo kaj dosti bolje. Verjetno bi bilo, če bi redno tekla.
:roll:

Počasnela, se pridružujem tvojemu cilju - 10 km v eni uri.
Uporabniški avatar
 solatka
Radolca napisal/-a:
solatka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:

Sam za čez kolen je za dat pa po rit :evil:

Sej bi ga.... Sam, klinc ko pa ni med Polžki, pa ga ne morem ujet :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tanjusha napisal/-a:Lenci, welcome back :) Smo te fejst pogresal!!!! Vidim, da tebe niti dopust ne ustavi, kok si bla pridna 8)

Polzki, pozor - kmalu bom zbirala narocila za majice, moj tiskar se je koncno zbudu! Svoje zelje in st. majck mi lahko sporocite na ZS ali pa kar na forumu. Mogoce mi poleg navadnih bombaznih majc (bodo priblizno take, ko so bile na DM, samo rdece barve) uspe dobit tut svic majce - bom se sporocila!!!

Tanjusha, letos majčke s polžkom(zame prosim M velikost), drugo leto pa kiklce s panterjem :wink:

Pozdrav vsem starim in novim polžkom :)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA