solatka napisal/-a:Radolca napisal/-a:
Šment, tale fante pa veliko zahteva![]()
Le kako si upa....![]()
Sam za čez kolen je za dat pa po rit

Moderator: lenči
lenči napisal/-a:Tanjushaaaaa, majčkeeeee, jesss. In kot smo se pogovarjali, polžek mora biti gor
. Se da Solatkinega iz njenega bloga čudovito kopirat (saj ste videle na moji majčki za DM tek
.
Kot je napisala Solatka, jaz vzamem navadno, švic pa tudi. Sam da zame morate naročiti L (ali 44)![]()
Ksenija napisal/-a:[danes nisem prava, amapk grem... razmišljam o teku v hrib al pa fartlek, nekaj za povečanje hitrosti.. če ne bom čist na izi udarlasej mogoče me pa danes dež reši ah ja... pride dan
d.m.r. napisal/-a:Maša, lepo te je bilo po dolgem času brati na naših straneh. Upam, da ti priprave na poroko ne bodo vzele vsega časa in ti ga bo
kaj ostalo še za tekanje.
Ksenija napisal/-a:a lahko neki vprašam? a imate polžki na tekmah boljši rezultat kot na treningu
Radolca napisal/-a:solatka napisal/-a:Radolca napisal/-a:
Šment, tale fante pa veliko zahteva![]()
Le kako si upa....![]()
Sam za čez kolen je za dat pa po rit
Tanjusha napisal/-a:Lenci, welcome backSmo te fejst pogresal!!!! Vidim, da tebe niti dopust ne ustavi, kok si bla pridna
![]()
Polzki, pozor - kmalu bom zbirala narocila za majice, moj tiskar se je koncno zbudu! Svoje zelje in st. majck mi lahko sporocite na ZS ali pa kar na forumu. Mogoce mi poleg navadnih bombaznih majc (bodo priblizno take, ko so bile na DM, samo rdece barve) uspe dobit tut svic majce - bom se sporocila!!!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA