Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Hmmm.....tale tema bo pa počas zrela za v peskovnik.

eroooooo!!

špeckahla PRESS
Uporabniški avatar
 tadejk
Da malo popravim povprečje- da ne bomo leteli v peskovnik!

Grindelwald- Berner oberland švica 24.7-7.8. 8) 8)

Namen: spoznavanje trase Jungfrau maratona, plezanje, pohodi, kolesarjenje, uživanje

Zaslužen dopust (to pravim jaz in ne moj šef)! :twisted: :twisted:
 Nataša
Korzika s kolesom :P
čez en teden. juhuhu!!!
Uporabniški avatar
 cyc
Pri meni bo - vse kaže - dolenjska peš in na motorju :?

Planirana Nemčija je splavala po vodi, tako da ... No, bo že OK :D
Uporabniški avatar
 Staša
Juhuhu! Pa lahko sama sebi odgovorim. No, prekooceanskost (Kuba, Mehika, Peru) je tudi tokrat odpadla. Žal. Kompromis zaradi $$$,... bo pa kuhinja tam do novega leta :wink:

S Simonom sva se odločila, da si letos ogledava Turčijo. Je prav poceni varianta (čeprav sva bučkota skoraj bila prepozna, ko sva čakala kao na last minute, pa so nama najcenejše prodali - je očitno tako poceni, da ni treba konecminutkat). No, en teden je vplačan hotelček nekje ob morju, ampak midva bova tam samo kakšen dan, da se ustaliva, da jaz zaplavam hrbtno za mojega maximalnega, potem pa jo šibava - ali z rent-a-car ali z javnimi prevozi na vzhod, malo med Kurde, pa morda na Ararat... En teden hotela z zajtrkom in prevoz pride ok. 80 000, pa še viza 7000. So pa dovolj fleksibilni, da ni problema podaljšat let nazaj na 3 tedne - torej odhajava 8. in prihajava 29. A vam bo kaj dolgčas? A imajo Kurdi takrat kakšen tekmo? :shock:

No, ena kolikor bo mogoče z mojim hrbtom popotniška varianta. Samoterapevtska :wink: . Veselim se, da bom lahko sedaj vzela s seboj tekaško opremo (no, pa kozmodisk tudi :? ).

Kartolina bo priromala (enkrat sem napisala eno iz Bruslja, ki je nikoli nisem oddala - jo imam še zdaj doma).

Komaj čakam :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 cyc
A to se cela familija lepi na to Turčijo? :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Hmm... to je mal slučaj...

Dobra plat je pa v tem, da bodo njim zihr kakšni drobiži ostal, pa se bova ponudila, da jim jih lahko nazaj zmenjava :twisted: :wink:

Sicer pa baje uživajo, samo so že vsi imel drisko :) Trenutno so med kurdi na 2222 m NV. Sem dobila sms: revno, a zelo prijazno.
 Nataša
No taku, prišel je čas slovesa. dons zvečer se odpokam na Korziko, pridem pa nekje proti koncu meseca, da ujamem tek na grintovec :P .
včeri sem celo popoldne pakirala in prou fajn je videt, kako se polna soba krame spremeni v lično sport bili kolesarsko torbico :wink: javljala se ne bom, ker me na počitnicah ne zanima ne internet, ne tv, ne cajtngi in ne slovenija.

tko da fajn se mejte na svojih oddihih, lupčka vsem, čau!Slika
Uporabniški avatar
 vanja
Nataša, fajn se imej, ledena kava potem prestavljena na avgust?

Jaz sem pa del dopusta opravila prejsnji teden: v ponedeljek še v službi, ob 15.00 pa gas v Reko, na trajekt, torek zjutraj pa se zbudim na Hvaru!!! Noro: kristalna voda, malo turistov, sijajno vreme, nekaj plezališč, zjutraj ne prevroče za tek,cvetoča sivka,... Prepotovala sva cel Hvar po dolgem in počez, nato pa po obali nazaj, se ustavima v Paklenici, preplezam svojo prvo veliko steno (ja, mal me je Mitja gor vleku :D ), pa še nekaj krajših smeri, potem pa domov :cry: , v ponedeljek zjutraj pa spet v službi. Ampak bolj švoh produktivna, danes sem šele prišla k sebi. Hvala bogu, da je petek!!!

In avgusta padejo še kakšne počitnice (Slovaške Tatre imava na muhi)!
 marjan
Nataša, se vidimo na Grintavcu.

Lepo se imej, pa ne pozab na Slovenijo
Uporabniški avatar
 bojanu
En pozdravček vsem iz Term Olimia, kjer je idealno za tek (kakšnih 15 stopinj), le da dež malo poneha :lol: Vendar tudi masaže v topli vodi kar pašejo :D
Tle sva od četrtka, jutri pa se na poti domov ustaviva še v Dolenji vasi.
Uporabniški avatar
 Fotr
Vsi greste nekam na počitnice, na oddih, vsi imate redni letni dopust in izredni dopust in ure v dobrem in nadomestne ure za nadure, samo penzionisti nimamo nobenega dopusta. :cry: Kdaj pa naj človek gre na oddih, na počitnice, na kolesarjenje ali popotovanje, če je dan na dan zaseden, dopusta pa nobenega. :? Še dobro, da si zmoremo odškrniti ščepec časa za obisk na forumu. :D Lahko je zaposlenim, ko to počenjajo med delovnim časom. Kdaj pa naj penzionisti to počenjamo? Nobene pravice, pa še Vzajemna se draži. :cry: :cry:
No kakorkoli, malo melanholičnega samogovora je bilo potrebno, ker bom pogrešal vse, ki vas čez dolgo, vroče :?: poletje ne bo na forumu, ker se boste potepali in počitnikovali po svetu. Vsem želim dober počitek in čimveč nabranih novih moči, da bodo delodajalci zadovoljni, ker se jim bo na račun novih moči večal dobiček in višale vaše plače. Če pa se bodo višale plače, se bo višala tudi pokojnina. Tako bomo tudi penzionisti imeli kaj od vaših zasluženih počitnic.
Vsi se lepo imejte na počitnicah! :D :D
Uporabniški avatar
 runner
Fotr, Fotr, ...

Lahko je zaposlenim, ko to počenjajo med delovnim časom. Kdaj pa naj penzionisti to počenjamo? Nobene pravice, pa še Vzajemna se draži.

Evo obljubim da ne bom več (med delovnim časom) ...
heh ... ne bom niti manj :wink:

Pa še dobra novica... Vzajemna menda ne bo podražila (vir:www.24ur.com)

Mater, zdaj se sploh ne veselim pokoja ko vidim kaj me čaka. Bom pa teh par let (28 ) ki me še čakajo do penzije probal bolj izkoristiti.

Fotr a si našel malarja? Če ne ... moja dedinja lepo riše s flomasterji...

LP runner
 mojA
Dragi TF-jevčki !
Ravnokar sem se prebila čez zadnje dogodke ! V temah, ki me osebno najbolj zanimajo se ni zgodilo bogvekaj (otroški dresi, ženska štafeta)-verjamem, da se še bo, zamudili smo ženski tek, piknik, zamudili bomo v "tretje gre rado"Bubin tek pa še kaj. No, preverila sem vročino v Sevilli (Andaluzija). Ko ste se vi veselili na pikniku in smo se mi cvrli na 41 stopinjah. Španci so neverjetni, tečejo ob 11-ih, pri 30 - 35 stopinjah, po mestu - malo po ulicah, malo po parkih in ob vsakem, ki je pritekel mimo me je zagrabila slaba vest in zasrbeli podplati. Pa me je hitro minilo, saj je že dihati v taki vročini napor. Najlepša je Slovenija in naj bo vreme še bolj zanič kot je letos moramo biti veseli, da je tako, kot je. Sedaj se pa počasi odpravljamo na dopust. Najprej malce med Italijane, potem na morje - na Hvaru bodo torej škrlatne pike letos kar pogoste. Mirne vesti me lahko brcnete v rit, če se osebno še ne poznamo, ali če vas ne prepoznam - se bi bilo potrebno navaditi na očala ampak bolj delam na vajah za oči. Pa še v hribe bo treba kaj skočit. Dela čez glavo !!
Veliko užitkov pri teku vam želim in vesele počitnice !!!!!!! :D
Uporabniški avatar
 Staša
Staša napisal/-a:Juhuhu! Pa lahko sama sebi odgovorim. No, prekooceanskost (Kuba, Mehika, Peru) je tudi tokrat odpadla. Žal. Kompromis zaradi $$$,... bo pa kuhinja tam do novega leta :wink:

S Simonom sva se odločila, da si letos ogledava Turčijo. Je prav poceni varianta (čeprav sva bučkota skoraj bila prepozna, ko sva čakala kao na last minute, pa so nama najcenejše prodali - je očitno tako poceni, da ni treba konecminutkat). No, en teden je vplačan hotelček nekje ob morju, ampak midva bova tam samo kakšen dan, da se ustaliva, da jaz zaplavam hrbtno za mojega maximalnega, potem pa jo šibava - ali z rent-a-car ali z javnimi prevozi na vzhod, malo med Kurde, pa morda na Ararat... En teden hotela z zajtrkom in prevoz pride ok. 80 000, pa še viza 7000. So pa dovolj fleksibilni, da ni problema podaljšat let nazaj na 3 tedne - torej odhajava 8. in prihajava 29. A vam bo kaj dolgčas? A imajo Kurdi takrat kakšen tekmo? :shock:

No, ena kolikor bo mogoče z mojim hrbtom popotniška varianta. Samoterapevtska :wink: . Veselim se, da bom lahko sedaj vzela s seboj tekaško opremo (no, pa kozmodisk tudi :? ).

Kartolina bo priromala (enkrat sem napisala eno iz Bruslja, ki je nikoli nisem oddala - jo imam še zdaj doma).

Komaj čakam :P :P :P :P

Tko, da vam na hitro rečem adijo, pa da se kmalu vidimo! Jaz nisem tako pogumna, kot Nataša, ki je rekla, da bo kar vse "pozabila". Če bo kakšna prilika, se javim, itak pa bom radovedna, kaj se dogaja z vami. Sam me mal skrbi, ker imam š v login :wink: .

Pa še nekaj - tekaška oprema je spakirana in upam, da bo kakšen km narejen tudi tam daleč med Kurdi (sam ramena pa kolena bom mogla pokrit :?

Komaj čakam, da se spet beremo, še bolj pa, da odletim in se začne zasluženi dopust po dolgem času!

Papa!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA